Şimdi Ara

N11.com GÜVENLİ Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar birde bu ürünü alırsam şubeye gönderirler mi? Sonra ben gidip şubeden alacağım. YANİ Yurtiçi kargo ile çalışıyorlarmış merkezde yutiçi kargo var ben adres olarak şubenin adresini yazsam oraya gönderirler mi?
  • up
  • Babana güvenme n11'e güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar defalarca ürün aldım n11 den. Dikkat edilecek husus n11 değil, sipariş verdiğin firma. Linkte ürünün sağında mağaza ismi yazıyor; ucuzatikla. Altında ise mağaza puanı var, o da %96'ymış. Yani gayet iyi bir mağaza. Rahatça sipariş verebilirsin.
    Kargonun şubeye gelmesi için ise, siparişini ver. Ondan sonra sipariş numaranla birlikte mağazaya soru sor bölümünden istekte bulun. Ürün şubede kalsın diye. Böylece dağıtıma çıkmaz, şubede kalır gidip kendin alırsın.
  • Mağaza yorumlarına ve mağaza puanına dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Şu ana kadar defalarca ürün aldım n11 den. Dikkat edilecek husus n11 değil, sipariş verdiğin firma. Linkte ürünün sağında mağaza ismi yazıyor; ucuzatikla. Altında ise mağaza puanı var, o da %96'ymış. Yani gayet iyi bir mağaza. Rahatça sipariş verebilirsin.
    Kargonun şubeye gelmesi için ise, siparişini ver. Ondan sonra sipariş numaranla birlikte mağazaya soru sor bölümünden istekte bulun. Ürün şubede kalsın diye. Böylece dağıtıma çıkmaz, şubede kalır gidip kendin alırsın.

İŞTE ADAM GİBİ ADAM..TEŞEKKÜRLER.
  • Rica ederim hocam, iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.