Şimdi Ara

n11.com maxipuan kampanyası 01-15 nisan 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
10
Favori
4.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-15 Nisan 2016 tarihleri arasında n11.com`dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 55 TL MaxiPuan ! Fırsatla uygulaması üzerinden yapılacak kampanya başvurularında ek 25 TL MaxiPuan!

Kampanya Detayları:

• Kampanyamıza katılım talebinizi iletmek için;

• İş Bankası müşteri kaydınız ile eşleştirilmiş Twitter hesabınız üzerinden #n11firsatla hashtag’i ile tweet gönderebilir,
    • İş Bankası müşteri kaydınız ile eşleştirilmiş Facebook hesabınızla FIRSATLA sekmesinde yer alan n11.com kampanya görseli üzerinde yer alan “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklayabilir,
    • N11 yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4402'ye SMS gönderebilir,
    • maximum.com.tr üzerindeki kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgileri girebilirsiniz.
    * Başvuru için gönderilecek kısa mesajlar operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

• FIRSATLA kapsamında İş Bankası müşteri kaydınızı Facebook hesabınız ile eşleştirmek için , Twitter hesabınız ile eşleştirme yapmak için
    • Kampanyamız kart bazında değil müşteri numarası bazındadır ve bir defa faydalanılabilir. Bir müşteri kampanyamız kapsamında tek seferde yapacağı en yüksek tutarlı işlemi üzerinden olacak şekilde azami 80 TL MaxiPuan kazanabilir.
    • İlave Maxipuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 15 gün içinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları kredi kartlarına yansıtılacaktır.
    • Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 11 Mayıs 2016 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 12 Mayıs 2016 tarihinde geri alınacaktır.
    • Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Kampanyamıza MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar Maxi Mil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    • Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
    • Ziraat Bankası Kredi Kartları kampanyaya dahildir. Ziraat Maximum kredi kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için "N11" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    • Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştirilen işlemler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Yasal düzenleme uyarınca cep telefonu satışlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.
    • Kampanyamız kapsamında yapılacak Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler geçerli değildir.
    • İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Korumalı Twitter hesaplarından paylaşılan hashtag'ler tespit edilemediği için Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nda belirtildiği üzere Twitter üzerinden kampanyalara katılmak için hesabınızın gizli olmaması gerekmektedir.
    • İş Bankası ve n11.com kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=N11.com+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=OTU2-ISB

• çabuk abiler gelmeden ÇÖPPUAN diye değiştir başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    80 tl vermiş iyi gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 1 Nisan 2016; 1:21:30 >
  • iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

iyi oldu bu
    ziraat maximum için mesaj atıyorum "kampanya kodunu hatalı girdiniz" hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keb@nlı23 -- 1 Nisan 2016; 1:45:46 >
  • Firsatla face uzerinden katilim yaptm sms gelmedi daha once hep gelirdi. Tedirgin oldum suan
  • Sadece fırsatla üzerinden katılmak yeterli mi. Ayrıca ilk mesajda verilen linktende katılmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Sadece fırsatla üzerinden katılmak yeterli mi. Ayrıca ilk mesajda verilen linktende katılmak gerekiyor mu?
    onay sms gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

onay sms gelmedi

Alıntıları Göster
    onay sms bana da gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

onay sms bana da gelmedi

Alıntıları Göster
    Gece bende face üzerinden katıldım hala mesaj gelmedi. Çıkan uyarıda olmazsa şubenize başvurun gibi birşey yazıyordu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatu38

Gece bende face üzerinden katıldım hala mesaj gelmedi. Çıkan uyarıda olmazsa şubenize başvurun gibi birşey yazıyordu galiba.

Alıntıları Göster
    Fırsatla uygulamasını ziraat maximumlular kullanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Alıntıları Göster
    onay sms i gelmeyenler ne yapıyor acaba? bana da gelmedide
  • quote:

kullanılıyor ama mesaj atıyorum hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

quote:

kullanılıyor ama mesaj atıyorum hata veriyor.

Alıntıları Göster
    ziraat maximum için mesaj atıyorum "kampanya kodunu hatalı girdiniz" hatası veriyor.

BU NE SAÇMALIKTIR.

• sms gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

sms gelmedi
    Yaklaşık 1 saat sonra kampanya başvuru talebiniz alınmıştır diye cevap geldi sanıyorum aşırı yoğunluk var biraz geç cevap veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri44

Yaklaşık 1 saat sonra kampanya başvuru talebiniz alınmıştır diye cevap geldi sanıyorum aşırı yoğunluk var biraz geç cevap veriyorlar.

Alıntıları Göster
    Ziraat maximumulu olup kampanya başvuru talebiniz alınmıştır mesajı gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri44

Alıntıları Göster
    twitter üzerinden katıldım sonra face üzerinden katıldım onay gelmedi alış veriş yaptım yine sms gelmedi.
  • 500/50 tl maxipuan oluyor o zaman fırsatla ile.
    500/66 n11 indirimide var.

116tl güzel fırsat değil mi arkadaşlar.
  • Ben eslestirmeyi iptal ettim yeniden katilacagim. Ama bu seferde firsatla onay kodu gelmiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.