Şimdi Ara

N11.com Profilo CM1000DTR 650 TL şaka gibi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
11.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar gümrük ve ticaret bakanlığını aradım bana piyasa gözetimi genel müdürlüğüne yazılı bir dilekçe ile faks çekmem gerektiğini söylediler bende yazdım dilekçemi arkadaşlara örnek olsun diyede burda paylaşıyorum faks numarasıda :0312 2016653

PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE
    ANKARA

03.06.2013 Tarih ve ................ sipariş numaralı alışverişiwww.n11.com adlı site üzerinden 1 adet Profilo CM1000DTR 7 Kg. Çamaşır Makinesini 650,00 TL olarak yaptım. Firma ürünün fiyatının yanlış girildiğini belirterek ürünün kargosunun yapılmayacağını belirmekte olup ürünün tarafımızdan iptal işleminin yapılması gerektiğini söylemekteler bende yanlışlıklarının kendine ait olduğunu ben bir gün önce bu fiyat için firmayı arayıp bu fiyatın doğruluğunu teyit ettirdiğimi beyan ederek ürünün tarafıma teslim edilmesi gerektiğini rica etmeme rağmen firma bu ürünün teslimin gerçekleştiremeyeceğini beyan etmiş olup, firma beni mağdur durumda bırakmıştır. Bu sebeple konunun gerekli titizlikle incelenerek ve gereğinin yapılarak tarafıma bilgi verilmesini arz ederim.04.06.2013

isim soyad
    imza

Adres:
    Tel

• quote:

Orijinalden alıntı: _wow_

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

tüketici hakem heyeti için bilgileri doldurdum fakat mobil imzam olmadığı için elden vermem gerekecek, pek de çıkamıyorum o taraflara mobil veya e-imza kullanan arkadaşlar varsa tüketici hakem heyetine başvurabilirler. ürün resimlerini alta upload ediyorum.

N11.com Profilo CM1000DTR 650 TL şaka gibi

Bende mobil imza var, formu doldurdum ancak bu sefer de "Mobil İmzalama işleminde bir hata meydana geldi" durumu oluşuyor.
    Yani herşey satıcının lehine :)

mobil imza ile nerden nasıl şikayet yapıyorsunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1832169 şikayet burada...

şikayete desteğimi verdim, gerekli yorumu yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

bu n11 doğuşun değilmiydi? zannedersem öyleydi. adamlarda ticaret ahlakı diye birsey yokki.

+1
    tok sesli klimasız golfleri hem 68bin liradan satıp hem de 6 ay sıra bekleten bir firmadır ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

bu n11 doğuşun değilmiydi? zannedersem öyleydi. adamlarda ticaret ahlakı diye birsey yokki.

+1
    tok sesli klimasız golfleri hem 68bin liradan satıp hem de 6 ay sıra bekleten bir firmadır ayrıca

yanlış anlamayın ama adamlar zorla mı satıyorlar golfleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

+1

siz de haklısınız
    gerçi ben almıyorum, almaması yönünde insanları da uyarıyorum
    ancak bizim insanımızın, ya da genel olarak insanların bir açığını bulmuşlar,onu kullanarak ticaret yapıyorlar
    "ne var lan bu arabada 6 ay sıra koyuyorlar, biz de girelim sıraya" mantığı ile,ticaret olmaz, araba yok sanki ,getir işte
    ama albea gibi, hemen satışa sunarsa araba değerlenmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

siz de haklısınız
    ancak bizim insanımızın, ya da genel olarak insanların bir açığını bulmuşlar,onu kullanarak ticaret yapıyorlar
    "ne var lan bu arabada 6 ay sıra koyuyorlar, biz de girelim sıraya" mantığı ile,ticaret olmaz, araba yok sanki ,getir işte

benim arkadaş jettaya yazıldı.. (yazıldı ne demek ya gülüyorum...)

ağustos ya da eylül de gelirmiş ancak dedikleri..

ne diyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 4 Haziran 2013; 1:10:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

siz de haklısınız

benim arkadaş jettaya yazıldı.. (yazıldı ne demek ya gülüyorum...)

ağustos ya da eylül de gelirmiş ancak dedikleri..

ne diyeyim..

...Allah akıl fikir versin

• Benim siparişi de bugün sabah iptal etmişler. Sikayetvara yazdım. Rok, tüketici hakları ne gerekiyorsa yapacağım. Önce kampanyalı olarak sat sonra kafana göre iptal et böyle ticaret anlayışına
  • karaktersizler benimkinide iptal etmişler, yok böyle bir şey yaa
  • Rok.org.tr den şikayet ettim. Duruma göre tüketici haklarına da gideceğim.

Edit: 14.20 gibi bir yetkili aradı. Twiter üzerinden yazmıştım. Genel müdürlüğe ulaşıp konuyu takip edeceğim bilgi vermek için aradım dedi.

Edit 2: Sikayetvar.com üzerinden yaptığım sikayet üzerine aradılar. Aynı hikayeyi anlatıp yapacak bir şey yok dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckutahyali -- 4 Haziran 2013; 14:44:59 >
  • Az önce n11.com dan aradılar. Bla Bla Bla Birsürü konuştu. İndirim talebinizi kabul edemiyoruz dedi. Dedim indirim felan talep etmiyorum dedim. Kampanyada yapmanızı istemiyorum dedim. Başka bir siteden 70 lira pahalıya aldım dedim. Ama ne sinirlerime yazık ettim, ne de gelecek gelmeyecek endişesi taşıdım dedim. Ama şunu bilin ki Ben Reklam Özdenetime, diğer birkaç arkadaşım da Sanayi Bakanlığı ve Tüketici Hakem Heyetine şikayet etti. Bu şikayetlerin hep takibini yapacağım, ta ki n11.com müsteriye böyle haksızlıklar yapmayı sona erdirinceye dek dedim. Sonra çalışan kızın biraz gönlünü aldım (bağırdıydım azcık heralde) Kapattım.
  • Adamlarda müşteri anlayışı sıfır. Satıcı ağzıyla konuşuyorlar satıcıyı koruyorlar. Dedikleri tek şey üzgünüz. Üzgün olmaları bir anlam ifade etmiyor. Bu adamlara sağlam bir ceza gelmeli ki müşteriyle nasıl ilgileneceklerini öğrenmeliler.
  • Rok dan mail gelmiş.

''Kurulumuza ilettiğiniz başvuru değerlendirilmiş ancak şikayetiniz reklamla ilgili görülmemiştir. Satın alınan ürünün teslim edilmiyor olması “ayıplı hizmet” kapsamına girmektedir. Bu durumda Kurulumuzca yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Konunun çözümü için 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’un uygulayıcısı olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu’na ya da Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurulmasının doğru olacağı düşünülmektedir.

Bilgilerinize sunar, Reklam Özdenetim Kurulu'na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.''
  • Rokdan bana da aynı cevap geldi. Anlamadım ki illa "reklam" mı olması gerek. Bu da bir nevi n11 in reklam amaçlı kendi cebinden yaptığı indirimlerin, yerine getirilmemesi durumu olmuyor mu?.
  • Anlamadım bende 100 lira içinde uğraşmak istemiyorum açıkçası ne halleri varsa görsünler.

Edit: n11.com üyeliğimi iptal ettim. Adamlar her zaman ki gibi üzgünlermiş. n11 benim için bitmiştir daha da girmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckutahyali -- 7 Haziran 2013; 1:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.