Şimdi Ara

N11.com Profilo CM1000DTR 650 TL şaka gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
11.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f/p olarak iyi bir makina ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • Candoğana bakarsa alabiliriz aslında.
  • geçen yaz 700 tl ye 12 taksit 3 ay erteleme ile kayın valideye aldım , oldukça sessiz ve kullanışlı olduğunu söyledi eşim
    profilo marka olarak emin olun gerek vestelden gerekse de hotpoint altında satılan markalardan çok daha kaliteli olacağına eminim
    bundan sonra hiçbir beyaz eşyaya çok para vermem -bu dandik mal alacağım anlamına da gelmez-
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Arkadaşlar araştırırken dek geldim. fiyat gerçekten güzel.

http://www.n11.com/profilo-cm1000dtr-7-kg-camasir-makinesi-P11916141
    http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-profilo-cm1000dtr-fiyati,859352.html

Geçen yıl Eylül ayında 750 TL'ye almıştık. Fiyat gayet güzel. Hanıma göre makinanın en belirgin kusuru ön yıkamalı tek programın olması ve 40C'ye sabit olması. Ayrıca yünlüleri yıkarken makine çok az su kullanıyor ve neredeyse kazaklar ıslanmıyor. Bu programın yıkamasından da memnun değil hanım. Onun haricinde bir problem yok.

• arkadaşlar aynı makinanın 8 kg 2 sene önce 1025 tl aldım makina oldukçagüzel fiyatı görünce inanın şaşırdım ya fakat bu 7 kilo 8 kilo olanı anmayada üretiliyör madein germany yazıyor bunu bilmiyorum nerde ürenim her ne olursa olsun profilo teknolojisi fiyat güzel kaçırmayın derim inanın ben almamış olsam kesin alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-profilo-cm1000dtr-fiyati,859352.html

Yarın %11 worldpuan kampanyası başlıyor.Fiyat sabit kalırsa 4 iade,11 pepsi,70 wp ile bedavaya gelecek

üstad wp kampanyasını göremedim link atar mısın?

• Kargo ücreti ? ne kadar tutar.
  • vestel beyaz eşyada çalışan mühendis arkadaşım söyledi:

profilo bosch ile aynı üretiliyormuş ve sadece marka olarak profilo basıyorlarmış...yani çok rahat bir şekilde alınabilir dedi kendisi..

bilginize..
  • quote:

quote:

Yarın %11 worldpuan kampanyası başlıyor.Fiyat sabit kalırsa 4 iade,11 pepsi,70 wp ile bedavaya gelecek z

insallah yarina Kadar bitmez. Annemin
    Makinasi bozulmus wordpuan kampanyazini bekliyoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 2 Haziran 2013; 14:09:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Kargo ücreti ? ne kadar tutar.

ücretsiz kargo dikkat ederseniz...
  • arkadaşım ben bugün aldım bende de world kart var ama ben onu bekledim eğer kampanya olursa iptal eder yarın yine alırım ama öle kampanya olduğu zaman yine üstüne fiyatı ekliyorlar böle kalmaz yani bence fiyatı haberin olsun bugünden sen al yarın bir şey olursa iptal eder bir daha alırsın işini garantiye almış olursun :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • word puan kampanyası nerde....
    bir link atar mısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATSIZ -- 2 Haziran 2013; 16:33:56 >
  • 3-30 Haziran

Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
    Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 111 TL olacaktır.
    Kazanılan Worldpuan'lar 06 Temmuz 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 16 Temmuz 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 17 Temmuz 2013 tarıhı itibari ile geri alınacaktır.
    BusinessCard ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya Ziynet ve Külçe Altın dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

• Bence kaçmaz bu fırsat.Bende 1001ctr var çok memnunuz.Profilodan şaşmayın çamaşır , bulaşık ve Fırında
  • ihtiyacı olan kaçırmasın bildiğim kadarıyla alman üretimi boschla aynı fabrika ürünü. tasarım farkı var sadece. samsungdan filan çok daha iyi
  • Motoru Direct Drive değil heralde değilmi arkadaşlar,, eski sistem kayışlı heralde,,, bosch ile aynı fabrikada üretiliyor demişsinizde.
  • quote:

3-30 Haziran

Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
    Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 111 TL olacaktır.
    Kazanılan Worldpuan'lar 06 Temmuz 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 16 Temmuz 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 17 Temmuz 2013 tarıhı itibari ile geri alınacaktır.
    BusinessCard ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya Ziynet ve Külçe Altın dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

word puanlar sadece n11.com,da kullanilmayacak sanirim.bonus kampanyasinda bonuslar yine n11.com,da kullanilacak diye bir sart vardi bunda yoktur umarim boyle bir sart

• Stokta 87 tane var an itibariyle...
  • Tamda boyle uygun fiyatli makine lazimdi koydeki eve.

Word puanla yarin aoiriz diyecem ama vakifbank hala kullanim suresi dolan karti elime ulastiramadi. Bir aydir bekliyorum

• bendede 1000ctr mevcut 2010 da evlendim, taş gibi maşşallah dilimi ısıriyim bi soun çıkartmadı seside aşırı değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.