Şimdi Ara

n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
9
Favori
213.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne güzel inşallah yaşamaz siniz da bi sorun.sonra biz gibi buraya yazma veya konu açmaya gerek duymazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağaza sahibi ben ısrarla fatura isteyince paketi kargodan geri çektirmiş paketi almaya gittim ama kargo teslim etmedi iade olarak geri isteniyor dedi,paketten fatura çıkmadı diye,kargo çalışanına tutanak tutturdum.
    mağaza sahibi büyük ihtimalle bunu duyunca faturasız ürünü geri istedi ve iade işleminden sonra bana yazdığı cevap aynen şu : (Ürünü teslim almamışsınız, teslim almadığınız bir ürünün faturasını talep ediyorsunuz. Daha önce gönderdiğimiz üründe hiç bir defo olmamasına rağmen sırf desen değiştirmek amacıyla bize iade ettiniz. Tekrar sizin için ikinci kez dikilmiş ürünü de faturayı bahane ederek teslim almamışsınız. Sizin niyetiniz iyi olsaydı ürünü teslim alırdınız. Konu fatura ise, biz kurumsal bir firmayız ve tüm ürünlerimiz faturalıdır ve size de ürün faturalı gönderilmiştir. Ancak fatura sorun olsaydı ürünü iade etmez, sadece faturanın kopyasını isterdiniz. Ancak sizin derdiniz, hukuken iade edemeyeceğiniz bir ürünü, nasıl yaparım da iade ederim. Netice olarak, değişim amaçlı gönderdiğiniz ürünü de teslim almamışsınız, ürünü teslim alsaydınız, inkar edememeniz için, fatura kopyasını iadeli tahahütlü olarak göndermeyi planlıyorduk.)

hatalı ,elde kalmış,defolu ürünleri müşteriye faturasız gönderiyor,sonrada iade almıyor,ısrarla gelen iki üründe de fatura istememe rağmen ne cevap verdi nede mail olarak faturayı gönderdi çünkü ortada fatura yok...

• N11'den alışveriş yaparken;

1) Ürün alırken mutlaka yorum yapılan ürünler tercih edilmeli.
    2) Ürünü satan dükkanın yorumlarına mutlaka bakılmalı.
    3) Dükkanın müşteri memnuniyeti istatistiği gözden geçirilmeli.
    4) Ürünü satın almadan önce mağazaya soru sor seçeneğinden ürünün stok durumu sorulmalı ve öyle sipariş geçilmeli.

Bu 4 maddeyi uygulayan müşteri kesinlikle problem yaşamaz. En az 15 kez alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.11.2015 10:00 saatinde İzmir Gaziemir bulunan Teknosa mağazasında LG 32lf650v markalı 1.349 TL olan televizyonu inceliyordum sonrasında bir internetten fiyatına bakmak istedim başka yerde ucuza var mıdır diye Google Alışveriş reklamlarında aynı ürünü 1.092 TL'ye gördüm ve N11.com'dan alırım diye 10'km yoldan eve geldim. Eve geldiğimde tekrar internetten arama yaptım aynı fiyatı gördüm siteye girdim sitede 1.250 TL'den aşağı o üründen olmadığını gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım İlkem hanım benden şikayetimi öğrenip yetkiliye iletti 35 dk süren görüşme sonucunda bu konuyla ilgili yardımcı olmayacaklarını söyleyerek kestirip attılar.
    Bir daha asla N11.com tavsiye etmeyeceğim!
    http://hizliresim.com/o9Wb7m
    http://hizliresim.com/MWGO0g

• Ben ps3 için hdd alıcam ve blur oyunu burdan almalımıyım
  • Muhammed Ali Fırat M kullanıcısına yanıt
    Eğer satın alma korumalı bir site tercih edeceksen Gittigidiyordan al hiç değilse müşterinin yanındalar. N11 satıcıyı koruyor. En iyisi büyük teknoloji mağazalarından almak.
  • 599 a i5 li 799 a ise i7 li sistem satıyorlar imkanı var mıdır ?

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 16 Şubat 2016; 18:25:42 >
  • Uzak durun. Sorun cıkarsa muhatabınız yok. Üsttekiler call center salaklarından olusan bir bariyer kurmuşlar kendilerine üçkağıtçılara ortam kurmuşlar. Ben sorunumu 6 ay çözemediler oyaladılar. Sonra tüketici hakem heyetine gidince aramaya başladılar. Noldu dedim şiştiniz tabi. Suanda benim muhatbım siz değilsiniz geç kaldınız dedim. İcraya verdim satıcıyı. Tam bela bir site

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: erendiz001

quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

Milletin kafasını bulandırmayın ben ctesi günü Hataydan laptop siparişi verdim bugün aldım sıkıntısız biçimde.Önemli olan ürünü alacağınız firma bunu unutmayın.

arslangroup'u tavsiye ederim.

Kimse kimsenin kafasını bulandırmıyor arkadaşım. Milletin kafasını bulandırmayın ne demek? İnsanlar burada deneyimlerini paylaşıyor. İsteyen milyon kere alsın n11 den kimse kimsenin boğazını sıkmıyor al yada alma diye.
    Benim gittigidiyor dan bine yakın alışverişim oldu. Bir tanesinde sıkıntı yaşamadım, firmayla yaşasamda gittigidiyor hemen çözdü.
    Gel görki n11, tamamen firma koruma sitemi üzerine kurulmuş. Bir tane laptop almışsın hemen gelmiş, gelecek tabi ..şek gibi de gönderecekler para veriyorsun sonuçta öyle değilmi. Para veripde ürün alamayan hakarete uğrayan firmalar tarafından tehdit edilen nice insanlar var hemde n11 denen lakayet ilgisiz 3. sınıf firma benzeri site yüzünden.

Hocam cidden tehdit mi ediyorlar Konuyu n11'den almayin olarak mi degistirsem diye dusundum bi an

Kesinlikle uzak durun diye değiştirmelisin. Dolandırıcılara zemin hazırlamış dolandırıcı merdivenaltı site. Hala açık durmasına şaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

quote:

quote:

quote:

Milletin kafasını bulandırmayın ben ctesi günü Hataydan laptop siparişi verdim bugün aldım sıkıntısız biçimde.Önemli olan ürünü alacağınız firma bunu unutmayın.

Kimse kimsenin kafasını bulandırmıyor arkadaşım. Milletin kafasını bulandırmayın ne demek? İnsanlar burada deneyimlerini paylaşıyor. İsteyen milyon kere alsın n11 den kimse kimsenin boğazını sıkmıyor al yada alma diye.
    Benim gittigidiyor dan bine yakın alışverişim oldu. Bir tanesinde sıkıntı yaşamadım, firmayla yaşasamda gittigidiyor hemen çözdü.
    Gel görki n11, tamamen firma koruma sitemi üzerine kurulmuş. Bir tane laptop almışsın hemen gelmiş, gelecek tabi ..şek gibi de gönderecekler para veriyorsun sonuçta öyle değilmi. Para veripde ürün alamayan hakarete uğrayan firmalar tarafından tehdit edilen nice insanlar var hemde n11 denen lakayet ilgisiz 3. sınıf firma benzeri site yüzünden.

Hocam cidden tehdit mi ediyorlar Konuyu n11'den almayin olarak mi degistirsem diye dusundum bi an

Kesinlikle uzak durun diye değiştirmelisin. Dolandırıcılara zemin hazırlamış dolandırıcı merdivenaltı site. Hala açık durmasına şaşıyorum

Yaptım Hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptım Hocam.

• Satıcı yorumlarıda yanıltıyor.Ayrica yorumlar site yada ürun guncellenincede siliniyor.n11 musteri hizmetleride cok yavas ve ilgisiz ve magazaya ulasacaginiz telefon numarasini vermiyor.Magaza da cani ne zan isterse mesajlara cevap veriyor.Ben kendi cabamla iade edebildim.Musteri hizmetleri urunu iade ettikten sonra aradilar.Canli destek hattina da sorunu soruyorsun gorusmeyi sonlandiriyorlar.n11 magazalari koruyan bir sistemi var musteriyi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: kumdanşato

Satıcı yorumlarıda yanıltıyor.Ayrica yorumlar site yada ürun guncellenincede siliniyor.n11 musteri hizmetleride cok yavas ve ilgisiz ve magazaya ulasacaginiz telefon numarasini vermiyor.Magaza da cani ne zan isterse mesajlara cevap veriyor.Ben kendi cabamla iade edebildim.Musteri hizmetleri urunu iade ettikten sonra aradilar.Canli destek hattina da sorunu soruyorsun gorusmeyi sonlandiriyorlar.n11 magazalari koruyan bir sistemi var musteriyi degil

Magazalarda magaza degil. Yarisi uckagitci.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kumdanşato

Satıcı yorumlarıda yanıltıyor.Ayrica yorumlar site yada ürun guncellenincede siliniyor.n11 musteri hizmetleride cok yavas ve ilgisiz ve magazaya ulasacaginiz telefon numarasini vermiyor.Magaza da cani ne zan isterse mesajlara cevap veriyor.Ben kendi cabamla iade edebildim.Musteri hizmetleri urunu iade ettikten sonra aradilar.Canli destek hattina da sorunu soruyorsun gorusmeyi sonlandiriyorlar.n11 magazalari koruyan bir sistemi var musteriyi degil

Magazalarda magaza degil. Yarisi uckagitci.

iki yorum n11 i özetlemiş. n11 adeta alıcıların dolandırılmasını sağlayan/teşvik eden bir site adeta. müşteri hizmetleride sanki yasal zorunluluktan yada mecburiyetten kurulmuş gibi. ürün ve mağaza yorumları da fasa fiso.

• N11 hiç değilse olumsuz yorumlara izin veriyor. Hepsiburada olumsuz yorumları yayınlamıyor.

• en az 10 tane alışverişim oldu hiçbir sorun yaşamadım gider 5 kisinin tercih ettiği mağazadan alırsanız yaşarsınız böyle sorunları
  • N11'de bir mağaza sahibi olarak şu yorumları görünce gerçekten üzüldüm. Ve N11'de adam akıllı çalışan mağazaların inanılmaz derecede hakkını yemişsiniz. Bir günlük gecikmede bile N11'in tarafımıza ciddi uyarılar yapması sadece bize özel değildir sanırım. Herhangi biri siparişle ilgili bildiri yaptığında bize ulaşıp akıbetini öğrenip sorunu çözmemiz konusunda uyarılıyoruz. Bizimde sorun yaşayan müşterilerimiz oldu elbet. Çoğunda bir uyarıya gerek kalmadan müşteriyle aramızdaki diyaloglarda bu çözüldü.

Ve mağazası olan biri olarak bende bir N11 müşterisiyim ve ihtiyaçlarımın bazılarını buradan sipariş veriyorum. Mağaza puanına ve yorumlara bakarak verdiğim siparişlerin hiç birinde en ufak sıkıntı yaşamadım.

Aranızda belki alışveriş yapmayan, yorum olsun diye insanlar bile var muhtemelen. Burası bizim bir ekmek kapımız ve "yok yarısı dolandırıcı" , "merdiven altı falan" diyerek orda bir bir sürü hakkıyla çalışan insanın hakkını yemişler.

not#
    Biri de google'ın reklamları güncellememesinden dolayı olan sorununu tutup N11'e yıkmış. komik :)

• Bende n11 de mağaza sahibiyim aynı Zaman'da müşteriyim üstteki arkadaşıma harfiyen katılıyorum. N11 müşterinin yaşadığı sorunun detaylarını hemen arayıp sizinle çözüme kavuşturuyor. Kargoya verilmeyen ürünlerle ilgili devamlı uyarılıyoruz. Sadece mağazaların puanları ve yorumları çok önemli. Ben gittigidiyor a girmiyorum çünkü orası kadar başıboş bir site daha yok Ada'm evde oturduğu yerde başka mağazadan alıp sana sayabiliyor gerçi yeni yasalarla n11 gibi olmak zorunda kalacak. Neyse arkadaşlar biraz araştırarak alışveriş yaparsanız hiçbiryerde hiçbir sorun yaşamazsanız ve yukarıdaki mutsuz insanlardan olmazsanız

• Buradan philips hue led lamba seti aldım. 14 Günlük süre içinde yasal cayma hakkımı kullanarak ürünü iade ettim. Ürün satıcı firmaya ulaştı. Firma tutanak vs tutturmadan ürünü teslim almıyoruz şeklinde bir açıklama ile iade talebine red cevabı verdi. Bir de çekinmeden şangur şungur ses geliyordu bozuk olabilir düşüncesiyle teslim almadık diyolar. Şimdi asıl bombaya gelin. Ürünü kargodan sorguluyorum. Sürpriz: Ürün teslim edilmiş! Ürün ortada yok. N11 hala çözmedi sorunu. 17 gün oldu. Ürün taksitlerini ödüyorum şaka gibi. Harcama itirazı oluşturdum. Bu da şikayetvar konum:
    https://www.sikayetvar.com/n11com-cayma-hakkina-uymama-ve-urunu-alikoyma

Bütün ses kayıtları kargo kayıtları yazışmalar vs hepsi elimde. Şimdi uğraşsınlar bakalım mahkemeye verince.
    Aman diyeyim uzak durun. n11 arakanızda durmuyor. Satıcı kullanıcı yorumlarına aldanmayın. Ciro derdinde hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercansaim

Buradan philips hue led lamba seti aldım. 14 Günlük süre içinde yasal cayma hakkımı kullanarak ürünü iade ettim. Ürün satıcı firmaya ulaştı. Firma tutanak vs tutturmadan ürünü teslim almıyoruz şeklinde bir açıklama ile iade talebine red cevabı verdi. Bir de çekinmeden şangur şungur ses geliyordu bozuk olabilir düşüncesiyle teslim almadık diyolar. Şimdi asıl bombaya gelin. Ürünü kargodan sorguluyorum. Sürpriz: Ürün teslim edilmiş! Ürün ortada yok. N11 hala çözmedi sorunu. 17 gün oldu. Ürün taksitlerini ödüyorum şaka gibi. Harcama itirazı oluşturdum. Bu da şikayetvar konum:
    https://www.sikayetvar.com/n11com-cayma-hakkina-uymama-ve-urunu-alikoyma

Bütün ses kayıtları kargo kayıtları yazışmalar vs hepsi elimde. Şimdi uğraşsınlar bakalım mahkemeye verince.
    Aman diyeyim uzak durun. n11 arakanızda durmuyor. Satıcı kullanıcı yorumlarına aldanmayın. Ciro derdinde hepsi.

Ayni sey basima geldi. Yasal hakkimi kullanarak iade etmek istedim. Satici almadi. N11de satici tarafini tuttu. Bende tuketici hakem heyetine gittim ve hakli ciktim tabiki. Adami icraya verdim. Hakkinizi sonuna kadar arayin. Ahlaksiz is yapanlar ya piyasada barinamasin yada adam olsunlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.