Şimdi Ara

n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
9
Favori
213.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 den onlarca kez alışveriş yaptım cep tlfnundan tv sinden tut bebek bezine kadar.. Sıfır sorun sıfır buçuk bile değil sıfır sıfır. Yorumları okuyunca çok şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

quote:

Orijinalden alıntı: sercansaim

Buradan philips hue led lamba seti aldım. 14 Günlük süre içinde yasal cayma hakkımı kullanarak ürünü iade ettim. Ürün satıcı firmaya ulaştı. Firma tutanak vs tutturmadan ürünü teslim almıyoruz şeklinde bir açıklama ile iade talebine red cevabı verdi. Bir de çekinmeden şangur şungur ses geliyordu bozuk olabilir düşüncesiyle teslim almadık diyolar. Şimdi asıl bombaya gelin. Ürünü kargodan sorguluyorum. Sürpriz: Ürün teslim edilmiş! Ürün ortada yok. N11 hala çözmedi sorunu. 17 gün oldu. Ürün taksitlerini ödüyorum şaka gibi. Harcama itirazı oluşturdum. Bu da şikayetvar konum:
    https://www.sikayetvar.com/n11com-cayma-hakkina-uymama-ve-urunu-alikoyma

Bütün ses kayıtları kargo kayıtları yazışmalar vs hepsi elimde. Şimdi uğraşsınlar bakalım mahkemeye verince.
    Aman diyeyim uzak durun. n11 arakanızda durmuyor. Satıcı kullanıcı yorumlarına aldanmayın. Ciro derdinde hepsi.

Ayni sey basima geldi. Yasal hakkimi kullanarak iade etmek istedim. Satici almadi. N11de satici tarafini tuttu. Bende tuketici hakem heyetine gittim ve hakli ciktim tabiki. Adami icraya verdim. Hakkinizi sonuna kadar arayin. Ahlaksiz is yapanlar ya piyasada barinamasin yada adam olsunlar.

Aynen hocam. Uğraşsın dursunlar bakayım. Bu kadar laçkalık görmedim. Ses kayıtları elimde N11 Müşteri hizmetlerinin. Buraya da yüklerim. Haklısınız diyorlar ama sonuç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfdrsn2015

N11 den onlarca kez alışveriş yaptım cep tlfnundan tv sinden tut bebek bezine kadar.. Sıfır sorun sıfır buçuk bile değil sıfır sıfır. Yorumları okuyunca çok şaşırdım

Bahsettiğim sorunu yaşayana kadar ben de aynı durumdaydım. Sorun yaşayan adam zaten bir daha bişe almaz. N11 satıcı yanlısı davranıyor. Satıcıdan gelen para daha çok. Alıcı kaybederim diyor satıcı yerine.
  • Sadece 2 günde 5 alışveriş yaptım sorunsuz. Öncekilerden bahsetmiyorum bile. Alacağınız mağazaya önem verin
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercansaim

quote:

Orijinalden alıntı: ysfdrsn2015

N11 den onlarca kez alışveriş yaptım cep tlfnundan tv sinden tut bebek bezine kadar.. Sıfır sorun sıfır buçuk bile değil sıfır sıfır. Yorumları okuyunca çok şaşırdım

Bahsettiğim sorunu yaşayana kadar ben de aynı durumdaydım. Sorun yaşayan adam zaten bir daha bişe almaz. N11 satıcı yanlısı davranıyor. Satıcıdan gelen para daha çok. Alıcı kaybederim diyor satıcı yerine.

Ya zaten n11 de satici durustse hicbir sorun yasamazsiniz. Taaki sakat bi saticiya denk gelene kadar ondan sonra tek muhatabiniz tuketici hakem heyeti. N11 tamamen saticinin tarafinda. Musteri hizmetlerinin sizi oyalayarak yasal itiraz hakki surenizin gecmesine izin vermeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hiç sıkıntınız kuşkunuz olmasın n11 süper bir site. GET(Güvenli E-Ticaret) sistemi var. Diyelimki bir ürün alıcaksınız. Sıtandar olarak her mağazada yaptığımız gibi debit kart/kredi karla sipariş işlemini geçekleştiriyorsunuz. Para n11'de kalıyor mağaza sahibine ulaşmıyor taki ürün sizin elinize gelip herhangi bir kusur görmeyip siparişinizi onaylayana kadar. Diyelimki ürün yanlış yada kusurlu ürünü hiç sorun olmadan iade edebiliyorsunuz iade işlemin başttıktan sonra 12 saat içerisinde kargo kodlarını giriyorsunuz. ürün satıcının eline ulaştığında satıcı iadeyi kabul ederse paranız 2-3 gün içinde hesabınıza geri döner, Satıcı ipnelik yapıyor iadeyi onaylamıyor öyle bir şansı yok 5 yada 7 gün içrisinde sistem otomatik olarak iadeyi kabul ediyor. Ben 3-4 yıldır tüm alışverişlerimi n11,Gittigidiyor sitelerinden yapıyorum hiç birinde de sorun yaşamadım aldıklarımda oldu iade ettiklerim de hiç sıkıntı yaşamadım iade ücretim 3 gün içinde hesabıma hemen geldi. n11 yada gittigidiyor mağaza değildir sadece satıcı ve esnaf arasında aracıdır. Şu saatten sonra kimse beni hepsiburada vatan bilgisayar yada mağaza satış şitelerinden alışveriş yaptıramaz. Ürünün ucuz olması satıcıya bakar çoğu satıcı normal rakamı girer kendine kar yapar. Ama hepsi burada yada diğer bu tür siteler ürünlerin üzerine çok büyük miktarda kar payı koyarlar artık nedendir bilmem. Ama size söylemek istediğim hiç kuşkunuz olmasın en güvenilir site n11 bence. Canlı destek bile var.

• http://urun.n11.com/cift-kisilik-nevresim-takimi/istanbul-home-blackwhite-cift-kisilik-nevresim-takimi-P106690429

bu ürünü 79.90 tlye satın aldım satıcı elinde vardı birden stokta yok demeye başladı belliki fiyat yükseltecek buna eminim aldugum ürünü onaylamış

ama birde bana telefon açıp satışı iptal edin diyor ne yapmalıyım ben bu satıcıya düşük puan veremezmiyim çok kızdım bu olaya

n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan1979 -- 3 Mayıs 2016; 14:36:36 >

• ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle iptal etme böyle şerefsizlerin ekmeğine yap sürme. Eninde sonunda satış yapmak için stokta mevcut diye güncelleyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durmakta fayda var n11'den..

• Her yerde olduğu gibi sorun çıkma ihtimali elbette var ama, benim toplamda 4 seferlik alışverişim oldu. 3 Tanesi olumlu geçti, 1 tanesi daha korgoya verilmeden, yanlış stoktan dolayı hiç gelmedi, 10 gün para iadesi bekledim. Herhangi bir proplem aşamasında nasıl çözüldüğünü, çözüme kavuşup kavuşmadığını tecrübe etmedim, eden arkadaşlara saygı duyuyorum, doğrudur. Her harükarda uzaktan alışveriş olduğu için güvenlidir. Yani bir sorun yaşamanız halinde paranızı mutlaka, er veya geç geri alırsınız. N11 sitesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 12 Haziran 2016; 3:41:06 >
  • N11 üzerinden satisayaptim zamaninda komisyonu cok yüksek ayriyeten bazen ürün stoktan düşünüyorum bi bakmışsın sipariş gelmis ertesi gün ayni sayfa 1 dk gecince islem yapiyor. ama yaptiklarinizi kayit etmiyor.

Ayni sorun kargo sablonu veya fatura keserkende oluyo baska musteriye geciyorsun bi önceki musteri bilgileri en son hakkindan gelemedim dondurdum saticilarda bazen mağdur oluyor. Bunu okuyan n11 yetkilisi varsa sisteminizde en büyük sorun

Ayriyeten kampanya yaptiginizda urun fiyatlarini yükselten saticinin ürünu beklemede kalsin kampanya bi tene kdr.

Şuan bunlara giti vs sitelere komisyon vermektense karimin %70ını reklama harcayip kendi sitemi acicagim. %17 Daha uygun fiyatla satis yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox-03-34 -- 10 Haziran 2016; 21:05:16 >
  • N11 alisverislerimde simdiye kadar 1000 1500 gibi meblaglara telefonlar aldim ve ilk is saticiyi aradim sehirimde ise gittim elden aldim odemeyi n11 den yaptim. Madem bir sorun var yuz yuze alisverisi tercih edin

• Yok be kardeşim bir kaç alışveriş yaptım bende sorun yok.
    Bu konu gereksiz paniğe yol açıyor gibi geldi bana yani...
  • N11den bu zamana kadar 10a yakın alışverişim oldu. Çoğu ufak tefek şeyler 50 lira 100 lira gibi. Hiç bir sıkıntım olmadı. Ama n11 üzerinden incehesap satıcından aldığım lg 42lb670v led tv kırık geldi. Ve iade kabul etmediler. 7-8 aylık uğraşlarım sonucu hakem heyeti kararıyla parayı geri aldım. Sonuç olarak pahalı ürünleri netten alırken 5 kez düşünüyorum. Bu arada n11in müşteri yorumları çok olumlu görünüyor ama başıma böyle bir olay geldi. Tedbirli olmakda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snnfgvn -- 24 Ağustos 2016; 10:02:02 >
  • N11 kadar amatör bir firma daha yok. Siparişim en geç 07.09.2016 da kargoya verilir yazıyor mağaza arıyor cuma günü verilecek diye yani bayramdan sonra gelecek ürün. İptal etmek en iyisi n11 i tavsiye etmem.

• Ürün aldım daha onaylanmamış iptal etsem para hemen geri yatar mı?(Daha ucuza buldum)
  • N11 den uzak durun tamamen tüketici karşıtı bir tutum içinde sistemleri yok tamamen tüketicinin tokatlanması üzerine kurulu bir düzen farklı ürün mü iade zorluğumu hep satıcı haklı üstüne düşmeyi 1-2gün ihmal edin müşteri ilişkilerine sorun çözmek için güvenin anında tokatlandınız para ödeniyor satıcıya çok üzülürsünüz çok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Justex27

N11 kadar amatör bir firma daha yok. Siparişim en geç 07.09.2016 da kargoya verilir yazıyor mağaza arıyor cuma günü verilecek diye yani bayramdan sonra gelecek ürün. İptal etmek en iyisi n11 i tavsiye etmem.

bahsettiğiniz problem mağaza kaynaklı n11 ile ilgili bi sorun değil.
  • Mutlaka suretle mağaza yorumları okunmalı
    Yorumların direk yayınlanması bulunmaz nimet
    Bir de mağazanın perf sına bakın
    İsminin yanında hızlı gönderi vs varsa alınır.
    Bulabiliyorsanız int ten direk firmayı bulun ve tel ile görüşme yapın
    Telefonu nasıl açtıkları bile fikir veriyor bana..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.