Şimdi Ara

n11'de BiggShop mağazalarından yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL indirim kuponu kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  n11'de BiggShop mağazalarından yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL indirim kuponu kazan

Kampanya Koşulları

23.12.2013 – 11.01.2014 tarihleri arasında Biggshop mağazasından 100 TL ve üstü alışveriş yapın, Ev ve Yaşam kategorisinde harcayacağınız 40 TL değerinde indirim kuponu kazanın.
    Bir kullanıcı hesabı ile kampanya kapsamında sadece 1 kupon yüklemesi yapılabilir.
    Kuponlar, Biggshop mağazasından yapılacak olan alışverişinizden kazanılacak olup, siparişinizi tamamladıktan sonra hesabınıza 20 Ocak 2014 tarihinde yüklenecektir.
    Kazanılan kuponlar Ev ve Yaşam kategorisinden yapılacak olan 100TL ve üstü alışverişlerde kullanılacaktır
    Kazanılan kuponlar 31.01.2014 23:59’a kadar geçerli olacaktır.
    Bu kampanya, başka kampanyalar ile birleştirilemez.
    İptal / İade durumlarında, indirim tutarı sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel dağıtılacaktır. İptal / iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    Kazanılan kuponlar, n11.com’daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
    Alıcı İptal/İade Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir.

Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez. Satıcı İptal Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

Kampanya detayları için tıklayınız.

• zamanında biggshop'un az puanını almadık, nerede eski %40 puan kampanyaları.. nerede eski adios oranları..
  • fiyatlar çok uçuk. bir tuzluk setine kim 125tl verir. 20tlik kablosuz mouse 100tl.
  • Biggshop , sadece ama sadece çöp satar...

zamanında 475 tl ye aldığım bavulu gelin görün, daha ilk seyahatimde param parça ( kesinlikle abartmıyorum ) olmuştu.

evde en az 2000-3000 tl lik bigshop çöpü var ..

zamanında finansbank ve adios puanları için almıştık..

eşe dosta bile vermek istemiyorum , çünkü alan bana küfür edecek, çürük malı bana veriyor diye , ayıp olmasında diye vermiyorum.

her kim Biggshop dan mal alır , emin olsun çöp almış olur. Bu yazı bana tecrübelerim yazdırıyor...

Ha ben laftan anlamam illaki kazık yiyecem diyorsanız , üzerimde TL ağırlık yapıyor ve ya çöpe atılacak biraz param var diyorsanız buyrun, dükkan sizin.

Biggshop taki kaliteli çekilmiş profesyonel fotoğraflara kesinlikle kanmayın.

Bu adamlar zamanında Finansbank ı ( finansbank ı en az 3-4 kere , ayrı kampanyalarla ) ve Yapı Krediyi ( sanırım 1-3 kere de bunları ) ikna edip külli zarara sokan firma, sizi mi kandıramayacak .......

Yalanım da olmasın , bunlar sayesinde çuval dolusu da puan yaptım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 25 Aralık 2013; 11:21:19 >

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Eşe dosta vermeyecekseniz kargoyla bana yollayabilirsiniz kargo benden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bigshop ile Türkiye turu yaptık ailece finansbank puanları ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Özet : Bedava sirke baldan tatlıdır.
  • quote:

Tamam hocam

sana 1 tane bavul göndereyim..
    lütfen adresini PM den at ,

bavulu yaklaşık 80-100 tl ye felan alındı.

Ama alınca bana kargo parasından vs küfür etmeyeceksin.

Çok samimiyim
    adresini lütfen PM den gönder..

ödemeli MNG kargo ile göndereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 25 Aralık 2013; 12:10:35 >
  • http://www.n11.com/pf-concept-11216802-yumurta-seklinde-dijital-foto-cercevesi-P17154020

115 TL imiş :)
    oldu canım...
    15 dese alan çıkar mı merak ediyorum doğrusu :)

quote:

Yumurta şeklinde, 1,5 inc ekran, 2 MB hafıza, 128x128 çözünürlüklü fotoğraf çerçevesi.

Renk : Yeşil

üff, çözünürlüğe bak! nokia 3310 gibi mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 25 Aralık 2013; 12:09:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.