Şimdi Ara

n11'de elektronik ürünlerde indirim ve 9 aya varan taksit fırsatı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu n11 den birşey satın aldığınızda çok ilgililer ama 14gün iade hakkınız dolduğunda bir sorun yaşarsanız garantiyi vs gerektirecek, aradan çekiliyor, git aldığın yerle iletişime geç diyor bize gönderme diyor, yani evinden eticaret yapan elinde mal olmayan arkadaşlar şirket kuruluş evrakları ile burada hesap açıp entegrasyonlarla biyerlerden buldukları urunlerı ekleyip satışa açıyor sende güvenerek alıyorsun, sonra n11 sana diyorki git onlarla hallet derdini, sildim attım hesabı, bir daha işim olmaz seninle n11.

• 2023'te N11'den bir projektör almıştım. İade için ertesi gün geri gönderdim. Paramı ise 8 ay sonra mahkemeye verince alabildim. Amazon ve Hepsiburada'dan alıyorum artık alacağımı.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

bayağıdır 14 günde takmıyolar 1 gün bile olmasa satıcı iadeye red verdikten sonra bozuk ürünle başbaşa kalıyosunuz.

• n11'de muhattap bulmak zor. Satıcı odaklı çalışıyorlar. Ürün arızalı kırık bozuk falan geldiği zaman geçmiş olsun. Hepsiburada en iyisi 12 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 1 tane bile.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.