Bildirim
n11'de elektronik ürünlerde indirim ve 9 aya varan taksit fırsatı!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
N11 bazı indirimleri kendi yapıyor, zarar erme pahasına ürün satıyor, nasıl yapıyor anlamıyorum, özellikle beyaz eşya, klima tarzı ürünleri oradan takip edin, çok iyi fiyatlar veriyorlar. Her zaman değil ama ara ara oluyor, kupon avantajları da diğerlerine göre çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kuponları, indirimleri derken bir kaç senedir en çok kullandığım alışveriş sitesi, her hafta bir kaç siparişim olurdu, getir de alınca ücretsiz kargo için abonelik sistemi olsa ne güzel olur diyordum...
Sonra ne oldu ise geçen ay yeni aya, yeni yıla girilecekken alışverişlerden kazanılan uç uç puanları ve kuponları kıstılar, alt limit getirdiler. Olabilir.
Ama öyle birşey yaptılar ki, yeni kuralları geçmiş ayda elde edilen puanlara da uyguladılar, üstelik kendi sitelerindeki açıklamalarda eski elde edilen puanlar eski sistemle devam edileceğine dair maddeler varken. Kaç müşteri temsilcileri de oraya yanlış yazılmış, eski puanlarla oluşturulan kuponlarda da alt limit var diye talepleri geri çevirdiler.
Şİmdi indirim yapsa ne olur yapmasa ne olur, sorun yaşasanız bu kuralsızlıkla hakkınızı baya uzun zamanda alırsınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 13 Ocak 2025; 20:37:27 >
-
Kuponları iyice etkisizleştti, 1ooo+ yukarı 75 tl kupon gibi çok düşürdüler kuponları limit lkoydular vs 75o yada 1oootl + ile ürün alacaksında bilmem ne...
uç yine öyle 5oo + birkaç ay Çok iyiydi ,amaa getir le birleşince bozuldu... ,kupon olayı bin anlamı kalmadı, en faydalı etkili kupon veren tek pazaryeriydi.
Fiyatlar da yüksek, n11 de.
fiyatlar da genelde yüksek. N11 kaybettik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 13 Ocak 2025; 22:30:05 >
-
N11 tartışmasız en iyisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
N11den sakız almam satıcıyı koruyan tüketiciyi iplemeyen 3.parti bakkal gibi işletilen platform zamanında LCD ekran aldım telefona satıcı ürünü bozuk göndermiş sonradan yorumlarına girip baktım bayağı kişiye bozuk ürünleri gönderip iade red vermiş n11e ulaştığınızda hakkınızı arayabilirsiniz diyip aradan çekiliyor aman aman 3-5 kuruş fazla olsun başka yerden olsun.
Bu ahlaksızlar uçuç puan dedikleri 101 TL ye çöktüler. 29 Aralık'ta kullanamadım, birden bire 500 TL altlimit getirmişler kafalarına göre, hem de anasayfalarında 1 ocakta olacak demelerine rağmen. İtiraz ettim işinize gelirse dediler. Google Play'de son yorumlara baktım, herkes aynı şeyden şikayetçi. Arap zihniyetiyle kar ettiklerini sanıyorlar, nah alışveriş yaparım bu ticari ahlak yoksunlarından, herkese de anlatıyorum.
Kuponları öldürdüler resmen. Eskiden ne güzel 150 ye 50 TL kupon vardı. O sayede geçen sene bayağı ürün almıştım. Artık 1000 tl civarına kupon veriyor o da mantıksız...
750 ye 100 veriyor, çok iyi değil mi?
3 urune baktim stokta yok diyor. Hb gibisi yok.
Tras taksit olayı. Komisyonu yüksek. Şuan en iyi taksit olayı trendyol'da Peşin fiyatına 3 taksit imkanı var diğer taksitlerde komisyon aynı şekil uygulanıyor ama baktığın zaman daha avantajlı
Hayır değil. Eskiden onu 400-500 e veriyordu. Zaten fiyatları genelde diğer sitelere göre daha yüksek n11in.
Bedava peynir fare kapanında olur, olacak o kadar önemli olan toplamda diğerlerinden daha iyi mi, önemli olan o. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omanner -- 13 Ocak 2025; 22:29:8 >
Doğuş holding in işleri iyi değil, N11 her an satılabilir, el değiştirebilir yada kapanabilir.
Doğuş n11 i satalı 1,5 yıl oldu
Şu 4070 li HP Victus Laptop'ın özellikleri fiyatına göre iyiymiş gerçekten.
-
Uçuç puan sistemini kafalarına göre pat diye değiştirince müşteri kaybettiler. Reklam vermeye başlamışlar. Beter olsunlar, umarım iflas ederler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet ,öyle olmuş ,şimdi de birleşik Arap emirliklerinin bir şirketine getirle birlikte devretmişler.
Getir n11 i satın alınca kendine benzetmiş fiyatlarını da kampanyalarını da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
N11 bazı indirimleri kendi yapıyor, zarar erme pahasına ürün satıyor, nasıl yapıyor anlamıyorum, özellikle beyaz eşya, klima tarzı ürünleri oradan takip edin, çok iyi fiyatlar veriyorlar. Her zaman değil ama ara ara oluyor, kupon avantajları da diğerlerine göre çok iyi.
|
kuponları, indirimleri derken bir kaç senedir en çok kullandığım alışveriş sitesi, her hafta bir kaç siparişim olurdu, getir de alınca ücretsiz kargo için abonelik sistemi olsa ne güzel olur diyordum...
Sonra ne oldu ise geçen ay yeni aya, yeni yıla girilecekken alışverişlerden kazanılan uç uç puanları ve kuponları kıstılar, alt limit getirdiler. Olabilir. Ama öyle birşey yaptılar ki, yeni kuralları geçmiş ayda elde edilen puanlara da uyguladılar, üstelik kendi sitelerindeki açıklamalarda eski elde edilen puanlar eski sistemle devam edileceğine dair maddeler varken. Kaç müşteri temsilcileri de oraya yanlış yazılmış, eski puanlarla oluşturulan kuponlarda da alt limit var diye talepleri geri çevirdiler. Şİmdi indirim yapsa ne olur yapmasa ne olur, sorun yaşasanız bu kuralsızlıkla hakkınızı baya uzun zamanda alırsınız... |
Uçuç puan sistemini kafalarına göre pat diye değiştirince müşteri kaybettiler. Reklam vermeye başlamışlar. Beter olsunlar, umarım iflas ederler.
|
Kuponları iyice etkisizleştti, 1ooo+ yukarı 75 tl kupon gibi çok düşürdüler kuponları limit lkoydular vs 75o yada 1oootl + ile ürün alacaksında bilmem ne...
uç yine öyle 5oo + birkaç ay Çok iyiydi ,amaa getir le birleşince bozuldu... ,kupon olayı bin anlamı kalmadı, en faydalı etkili kupon veren tek pazaryeriydi. Fiyatlar da yüksek, n11 de. fiyatlar da genelde yüksek. N11 kaybettik |
Bu ahlaksızlar uçuç puan dedikleri 101 TL ye çöktüler. 29 Aralık'ta kullanamadım, birden bire 500 TL altlimit getirmişler kafalarına göre, hem de anasayfalarında 1 ocakta olacak demelerine rağmen. İtiraz ettim işinize gelirse dediler. Google Play'de son yorumlara baktım, herkes aynı şeyden şikayetçi. Arap zihniyetiyle kar ettiklerini sanıyorlar, nah alışveriş yaparım bu ticari ahlak yoksunlarından, herkese de anlatıyorum.
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X