Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puan kontrolü düzeldi fakat halen değişiklik yok..
  • nasıl kullanıcaz puanları arayan oldmu acaba maximum u
  • puanlar gelmemiş hala
  • Puanı gelen oldu mu arkadaşlar?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Az önce N11'i aradım. Puanlar 10 işgünü içinde yüklenecek diyorlar. Yani cumadan önce yükleme olmayacak gibi. Bilginize...
  • arkadaşlar 10 iş günü diyor kampanyada, sanırım puanların yüklenmesi bayram tatili ve haftasonuyla beraber 19 ağustosa kadar sarkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytr28 -- 13 Ağustos 2013; 14:04:03 >
  • 2 tl lik puanım var n11 de bu %11 i kullanırken o 2 tllik çekimide kullanabilirmiyim acaba?
  • puanlar yatmış beylerrrr.haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdi

puanlar yatmış beylerrrr.haberiniz olsun.

Nasıl kullanacağız?

24,33TL vardı aynı şekilde gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

Nasıl kullanacağız?

Ne kadarlık alışveriş yaptınız siz n11 den.ben 850 tl lik alışveriş yaptım.93 tl maksipuan yatmış öncedende 5 maksipuanım vardı toplamda 98 maksipuan gözüküyor
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl kullanacağız?

Ne kadarlık alışveriş yaptınız siz n11 den.ben 850 tl lik alışveriş yaptım.93 tl maksipuan yatmış öncedende 5 maksipuanım vardı toplamda 98 maksipuan gözüküyor

949TL'lik alışveriş yaptım ben.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl kullanacağız?

hangi kart sizin?ziraat mı işbankasımı?benim ziraat ve yatmış.ayrıca kampanyaya katılmak için mesaj çektinizmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl kullanacağız?

hangi kart sizin?ziraat mı işbankasımı?benim ziraat ve yatmış.ayrıca kampanyaya katılmak için mesaj çektinizmi?

İşbankası'na ait Maximum kart. Evet alışverişten önce mesajı gönderdim ve katılımınız falan filan diye bir cevap geldikten sonra alışverişi yaptım.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    o zaman sorun yok yatmış olması lazım.nerden kontrol ettiniz.belki şundanda olabilir benimki ziraat maksimum.sizin işbankası.belki yeni yatar.
  • quote:

o zaman sorun yok yatmış olması lazım.nerden kontrol ettiniz.belki şundanda olabilir benimki ziraat maksimum.sizin işbankası.belki yeni yatar.

N11'de 10 liralık bir ürünü hemen al yaptım kartı girdikten sonra puan sorgulama var oradan baktım.
  • ben baktım yatmamış
  • ben hem internet şubesinden baktım hemde n11 den sorgulattım yatmış.peki ben bu puanı sadece n11 demi kullanmak zorundayım.şuan kartta puan yatmış.gitsem benzin lpg alsam olmuyormu kiii...
  • Puan sorguladığımda "Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz." diye bir pencere geliyor... sanırım puanlarım henüz yüklenmemiş
  • benim yatmış ama illa n11 sitesindenmi alışveriş yapıcam onu anlamadım.başka bişeyde kullansam sıkıntı olurmu acaba
  • Benimki de yatmamış. 10 iş günü olmadı daha gerçi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.