Aynen lafta hala arayacaklar. Az para değil 111 TL. İnsanlar kampanya var diye başka yerde daha ucuz olmasına rağmen burdan alışveriş yaptı. Ama adamlar eline yüzüne bulaştırdı. N11 ayrı bir saçmalıyor. Maximum kart ayrı saçmalıyor. Yapacakları işe tüküreyim....
quote:
Orijinalden alıntı: domitian
quote:
Orijinalden alıntı: syruse
Hala yatacak diye bekliyorum resmen rezillik
Aynen lafta hala arayacaklar. Az para değil 111 TL. İnsanlar kampanya var diye başka yerde daha ucuz olmasına rağmen burdan alışveriş yaptı. Ama adamlar eline yüzüne bulaştırdı. N11 ayrı bir saçmalıyor. Maximum kart ayrı saçmalıyor. Yapacakları işe tüküreyim....
Şikayet vara yazdım. Mail attım. İnternet sayfasından yazdım. 3kez telefonla aradım ve az önce yine aradım ama yinr kayıt alındı yine kayıt alındı. 15yaşımdan beri 12senedir iş bankası müşterisiyim ama resmen soğudum. Önümüzdeki ay tamamen Bankamı değiştiriyorum. Vadeli vadesiz hesaplarımı ve kredi kartımla beraber altın hesabımı kuveytturke taşıyorum. Hiç olmazsa adamların hattı hemen düşüyor ve aidat vs almıyorlar. Ama iş bankası resmen rezil etti beni ve halbuki yıllık tonla kart parası da ödüyorken. Lanet olsun diyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
halen yatmadı.
Man Down
kullanıcısına yanıt
Aynen... Ne yatan, ne arayan yok....
bana böyle bi mail gelmiş, yeni fark ettim.
sonra internet şubesinden kartı kontrol ettim, 100 lira yatmış puan. 111 yatması lazımdı esasen. 11 liranın üstüne su içicez artık. uğraşamıcam.
Man Down
kullanıcısına yanıt
Merhaba Man Down
Mail ne zaman gelmişti size ve puan ne zaman yatmıştı? Bana gelen giden yok. Puanları kontrol ettim yatan da yok...
domitianD
kullanıcısına yanıt
mail ayın otuzunda gelmiş, ayın biri gibi yatmış sanırım. ben dün fark ettim. bana da onbir lira eksik yatırmışlar işte.
Man Down
kullanıcısına yanıt
Şimdi baktım bana da yatmış 111 tl. Ayın 30 unda aynı mesajı atmışlar. Teşekkürler, yazmasan eski mail adresime bakmayacaktım .
umbU
kullanıcısına yanıt
bana niye 100 lira yatırmışlar
Man Down
kullanıcısına yanıt
Babamı da dün aramışlar ve 2-3 gün içersinde yatıracağız ve 10 gün kullanım süresi olacak demişler. Hadi hayırlısı. Artık darısı yatmayan varsa onların başına...
Babamı da dün aramışlar ve 2-3 gün içersinde yatıracağız ve 10 gün kullanım süresi olacak demişler. Hadi hayırlısı. Artık darısı yatmayan varsa onların başına...