Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: syruse

Hala yatacak diye bekliyorum resmen rezillik

Aynen lafta hala arayacaklar. Az para değil 111 TL. İnsanlar kampanya var diye başka yerde daha ucuz olmasına rağmen burdan alışveriş yaptı. Ama adamlar eline yüzüne bulaştırdı. N11 ayrı bir saçmalıyor. Maximum kart ayrı saçmalıyor.
    Yapacakları işe tüküreyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: domitian

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

Hala yatacak diye bekliyorum resmen rezillik

Aynen lafta hala arayacaklar. Az para değil 111 TL. İnsanlar kampanya var diye başka yerde daha ucuz olmasına rağmen burdan alışveriş yaptı. Ama adamlar eline yüzüne bulaştırdı. N11 ayrı bir saçmalıyor. Maximum kart ayrı saçmalıyor.
    Yapacakları işe tüküreyim....

Şikayet vara yazdım. Mail attım. İnternet sayfasından yazdım. 3kez telefonla aradım ve az önce yine aradım ama yinr kayıt alındı yine kayıt alındı. 15yaşımdan beri 12senedir iş bankası müşterisiyim ama resmen soğudum. Önümüzdeki ay tamamen Bankamı değiştiriyorum. Vadeli vadesiz hesaplarımı ve kredi kartımla beraber altın hesabımı kuveytturke taşıyorum. Hiç olmazsa adamların hattı hemen düşüyor ve aidat vs almıyorlar. Ama iş bankası resmen rezil etti beni ve halbuki yıllık tonla kart parası da ödüyorken. Lanet olsun diyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• halen yatmadı.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Aynen... Ne yatan, ne arayan yok....
  • bana böyle bi mail gelmiş, yeni fark ettim.

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası

sonra internet şubesinden kartı kontrol ettim, 100 lira yatmış puan. 111 yatması lazımdı esasen. 11 liranın üstüne su içicez artık. uğraşamıcam.
    Merhaba Man Down

Mail ne zaman gelmişti size ve puan ne zaman yatmıştı?
    Bana gelen giden yok. Puanları kontrol ettim yatan da yok...
  • domitian D kullanıcısına yanıt
    mail ayın otuzunda gelmiş, ayın biri gibi yatmış sanırım. ben dün fark ettim. bana da onbir lira eksik yatırmışlar işte.
    Şimdi baktım bana da yatmış 111 tl. Ayın 30 unda aynı mesajı atmışlar. Teşekkürler, yazmasan eski mail adresime bakmayacaktım .
  • umb U kullanıcısına yanıt
    bana niye 100 lira yatırmışlar
    Babamı da dün aramışlar ve 2-3 gün içersinde yatıracağız ve 10 gün kullanım süresi olacak demişler. Hadi hayırlısı. Artık darısı yatmayan varsa onların başına...

Süreçte bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: domitian

Babamı da dün aramışlar ve 2-3 gün içersinde yatıracağız ve 10 gün kullanım süresi olacak demişler. Hadi hayırlısı. Artık darısı yatmayan varsa onların başına...

Süreçte bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler...

benide 4 gün önce aradılar yüklenecek diye kontrol ettim yüklenmiş 111tl geriye kliksa dan 100 tl maxipuan kaldı
  • yahu her işleri yalan dolan olmuş bunların.

puanı 10 gün içerisinde kullan geri alacağız yoksa dediler, 45 kuruş puan duruyor kartta, geri almamışlar onu.
  • bu n11.com aska güvenmeyin 12 gündür parasini verdigim ürünler gelmedi tam bir hirsizlar asla güvenmeyin bu siteye
  • Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz.
    diyo puan gelmiş kullandırmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.