Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 111 tl n11 kampanyasından kazandım. 30 TL'de BP maximum kampanyasından kazandım. BP'ye puanları kullanmak için gittim. n11'den kazandığım 111 TL'yi kullanmak istedim. Kredi kartından 81'i n11, 30'u bp kampanyası olarak çekilmiş. Puanlar pos cihazından her bir kampanya için ayrı ayrı mı çekiliyor yoksa toptan mı çekiliyor? Bunun bilgisine sahip olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

111 tl n11 kampanyasından kazandım. 30 TL'de BP maximum kampanyasından kazandım. BP'ye puanları kullanmak için gittim. n11'den kazandığım 111 TL'yi kullanmak istedim. Kredi kartından 81'i n11, 30'u bp kampanyası olarak çekilmiş. Puanlar pos cihazından her bir kampanya için ayrı ayrı mı çekiliyor yoksa toptan mı çekiliyor? Bunun bilgisine sahip olan var mı?

hangi çekilen puanın hangi kampanyaya ait olduğu bilgisini nasıl edindiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

111 tl n11 kampanyasından kazandım. 30 TL'de BP maximum kampanyasından kazandım. BP'ye puanları kullanmak için gittim. n11'den kazandığım 111 TL'yi kullanmak istedim. Kredi kartından 81'i n11, 30'u bp kampanyası olarak çekilmiş. Puanlar pos cihazından her bir kampanya için ayrı ayrı mı çekiliyor yoksa toptan mı çekiliyor? Bunun bilgisine sahip olan var mı?

hangi çekilen puanın hangi kampanyaya ait olduğu bilgisini nasıl edindiniz

Müşteri hizmetlerini aradım, o söyledi. Bp görevlisine bp kampanyasından 30 tl çek diye bir şey de söylemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

şikayet vardan mesaj gelmiş ama puan yatmadı daha n11 de aramış bugun farketmedim kendimi ağırdan satayım biraz

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1972759#gorusmeler buda şikayet vardaki şikayetim

n11 bugun 109 tl karşılığını puan olarak hesabıma yatırmış bunada şukur diyorum maxi puan olsaydı daha iyiydi ama neyse artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloves

Puanı n11 de kullandım satici stok yokluğundan dolayi red etmis ve n11 puanin geri yuklenmeyecegini belirtti

İnsanı deli eden bir durum olsa gerek.

benimde aynı sorunum var siz ne yaptiniz.bende stokta olan ürünü aldım ürün red edildi. 2kez kredi kartı numaramı aldılar sorunu çözeceğiz dediler. kaç kez telefon actığımı bende bilmiyorum sonunda telefon actılar bankayla görüşün dediler işbankasıyla 2 kez görüştüm surunu n11 inin çözeceğini söylediler yine n11 i aradım bana red edilen ürünün puanını geri yollanmayacağını söylediler rezillik. şikayet vara şikayetimi yazdım onaylanınca sizlerle paylaşacağım.

• Ben böyle bir problem yaşamadım. Alıntımdaki arkadaşı bilgilendirirseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 7 Eylül 2013; 0:49:54 >
  • Kliksa kampanyasından 100 TL maxipuan bugün mesai bitiminde yatmış benim... Yalnız sizde farketmişsinizdir maximum'un sitesinde kampanya bitiş 1 Eylül, kliksanın sitesinde ise 2 Eylüldü... kampanya bitişinden sonra 5 iş günü içinde puanın yatacağı belirtilmişti... 6 Eylülde puan yatmayınca 7 Eylülde bankayı aradım şikayet konusu açtım... Müşteri temsilcisi de 1 Eylül bitiş olarak söyleyip haklılığımı belirtti, dönüş yapılacağı söylendi...Email ile dönüş yapılmadı ama puan yatmış...Kliksadan maxipuan bekleyenlere duyurulur.
  • quote:

benim şikayet de cevaplanmış yalandanhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1993199/

Merhaba Man Down,

Bir gelişme var mı?

Benimki hala yatmadı. Arayan soran da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domitian -- 10 Eylül 2013; 16:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: domitian

quote:

benim şikayet de cevaplanmış yalandanhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1993199/

Merhaba Man Down,

Bir gelişme var mı?

Benimki hala yatmadı. Arayan soran da yok.

malesef halen yatmadı. ne arayan var ne soran
  • beyler bu puan yatmama konusunda başvurabileceğim bir yer var mıdır? 5-10-20 lira olsa üstüne su içerim eyvallah derim. 111 lira az değil. hem kendim de kullanmamıştım, forumda bi arkadaşa kredi kartı yardımı yapmıştım. 111 lirayı düşmüştüm ondan. bana patladı şimdi.
  • ARKADAŞLAR N11.COM A DİKKAT ETMENİZİ ÖNERİRİM KESİNLİKLE TEKİN DEĞİL. AŞAĞIDAKİLERİ OKUMANIZI ŞİDDETLE ÖNERİRİM ALIŞVERİŞTEN ÖNCE.

11/09/2013 08:52
    Soru Grubu : Eksik-Hasarlı-Yanlış Ürün İade
    Soru Açıklaması : ben değişim istedim iade yapıldı iade yapıldığında zaten puanlarım bana geri verilmeyecek. bir kampanya yaptınız işbankasından aldım sizin sitenizden puanlar harcanacak dediniz harcadık ürün arızalı çıktı şimdi de puanlarıma el kondu yok böyle birşey... böyle olursa hiçkimseye tavsiye edemem sizi...
    Cevap Açıklaması :
    Değerli Üyemiz,

siparişiniz hakkında tarafınızdan değişim talebi oluşturulmuştur.

Mağaza 3 iş günü + 24 saat içerisinde onay/red işlemi yapması gerekmektedir.İşlem yapılmadığı sürede değişim sistemden otomatik olarak iadeye çevrilip onaylanır.

Ürünü kullanmak istiyorsanız sistem üzerinden tekrar sipariş vermeniz gerekmektedir.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

İyi alışverişler,

n11.com Müşteri Hizmetleri

N11.com Satıcılar Sorularıma Cevap Vermiyor!
    Hüseyin T. | 09 Eylül 2013 14:57 Satıcılar sorularıma cevap vermiyor ve n11 hiç bir şey yapmıyor. Yaklaşık 10 gündür n11.com sitesindeki bir satıcıya aldığım ürünle ilgili değişim için mesaj atıyorum ancak en ufak bir cevap alamıyorum. N11.com bu kadar kampanya yapıyor hem de çok büyük bir grubun bünyesinde ama anlam veremiyorum anlayışa.

değişim dedim iade yaptılar puanım yandı!
    Hüseyin T. | 2013-09-11 20:00:08 n11.com dan aldığım ürünlerle ilgili bir sorun yaşadım ve değişim istedim. Ben değişim dedim iade yaptılar puanım yandı! Puanla alışveriş yaptığımdan değişim istedim inatla iade edip puanlarımı geri yatırmadılar. banka kampanyasına biz karışamayız diyorlar. N11 ile çok kötü bir başlangıç yapmış olduk. Tüm mecralarda bu şikayetim dile getireceğim...

• arkadaslar puan vs sorunu olan varsa sikayet.com aracılığı ile sorununu dile getirsin ben 5 ten fazla tel actım hiçbirsey yapmadılar sikayet vara msj yazdım 2günde hallettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desturde

arkadaslar puan vs sorunu olan varsa sikayet.com aracılığı ile sorununu dile getirsin ben 5 ten fazla tel actım hiçbirsey yapmadılar sikayet vara msj yazdım 2günde hallettiler.

4 eylülde açtığım şikayet konusu.http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1993199
    halen bi gelişme yok.
  • az önce tekrar aradım (bu 4. arayışımdı) her şeyi baştan anlattım, hatta kredi kartındaki n11 işlemini de kontrol ettirdim. s4 almıştık 1400 küsür liraya. şikayetvar'a yazdığım şikayet de onların kayıtlarına geçmişmiş. arkadaşlar inceliyormuş. her aradığımda aynı şeyleri anlatmaktan ve hiç bi şekilde geri dönülmemesinden bıktığımı söyledim farklı ne yapmamı tavsiye edersiniz dedim o da bi şikayet kaydı bırakıldıktan ortalama 10 günde kesin dönüş yapıldığını ama ben 10 gün geçmeden tekrar aradığım için süreç her seferinde baştan başlamış olabileceğini söyledi. saçmalığa gel. en azından bi açıklamaları oldu 2 hafta bekleyeceğim bakalım ne olacak. gerçi yüklemezlerse ne yapılır bilemiyorum puanın hakkı da aranamıyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

az önce tekrar aradım (bu 4. arayışımdı) her şeyi baştan anlattım, hatta kredi kartındaki n11 işlemini de kontrol ettirdim. s4 almıştık 1400 küsür liraya. şikayetvar'a yazdığım şikayet de onların kayıtlarına geçmişmiş. arkadaşlar inceliyormuş. her aradığımda aynı şeyleri anlatmaktan ve hiç bi şekilde geri dönülmemesinden bıktığımı söyledim farklı ne yapmamı tavsiye edersiniz dedim o da bi şikayet kaydı bırakıldıktan ortalama 10 günde kesin dönüş yapıldığını ama ben 10 gün geçmeden tekrar aradığım için süreç her seferinde baştan başlamış olabileceğini söyledi. saçmalığa gel. en azından bi açıklamaları oldu 2 hafta bekleyeceğim bakalım ne olacak. gerçi yüklemezlerse ne yapılır bilemiyorum puanın hakkı da aranamıyor bildiğim kadarıyla.

Bugün biz de aradık. Kart babamın olunca ben aradım babamı telekonferans görüşmeyle konuşmaya dahil ettim. Babam "Kampanyadan yararlandık hala puan yatmadı" dedi. Kız hemen "evet kaydınız alımış arkadaşlar sizi arayacaklar" dedi ve konuşmayı kesti. Babam biraz ısrar edince yine aynı şeyleri söyleyip"Kaydınızla ilgili size dönüş yapılacak. aramanıza gerek yok" deyince beynime kansıçradı ama orda yokmuşum gibi davrandığımdan bişey de diyemedim. Dangalaklar 111 liranın çok kollay kazanıldığını sanıyorlar anladığım kadarıyla. Ama bu son olsun dedim. Bir daha babamın kartını kullanırsam..... Kart benim olacaktı en azında bağırır çağırır stres atardım. Ama şu an için beklemekten başka bi seçenek de bilmiyorum...

• aynı dertlerden bende muzdaribim,sikayetvarda işe yaramadı birde kliksa.com'dan 100 lirada yatmadı benim ve hiç umudum yok baştan savma cevaplar veriyorlar,1 lira borcumuz kalsa bankaya faize bindirip söke söke alırlar;ama kendileri sağolsunlar hiç tınlamıyorlar.
  • n11.com dolandıcılık ve şerefsizliği magazalar ile ortak dolandırıcılık

16 temmuz tarihinde sipariş veridgim nexus4 ceptelefonumdan maximum kart kampanyası ile 111 tl maxipuan kazandım.
    bana belirtilen süre içerisinde nexus4üme bir kapak kalanıyladan bir ayakkabı almayı planlıyordum.
    bu arada bu kampanyadan dolayı telfonu daha ucuza darty de bulmuşken n11com dan aldım.
    nexus 4 siparişimden sonra uzun bir bekleme süresine girdi ve 3-4 hafta sonra korgo ile geldi.
    maxipuandan yararlanmak için mesaj yollamam gerekiyormus. ben bunu bilmedigimden iş bankası ile konustum ve
    bu alısverişten hakettigim puanları biraz gecte olsa hesabıma yatırdılar.
    gelelim hikayenin bu safhasına, nexus 4 kapak aldıktan sonra maxipuanım 101,01 lira kaldı. 99 tlye
    bir ayakkabı siparişi verdim. Sipariş ödemesi tamamlandı işleminden sonra gelen mail 11:43. Daha sonra
    17:29 rün gönderilemiyor diye mail. (11 eylül 2013) maxipuanlarımı kullanmak için son günüm 13 eylül 2013
    ve maxipuanlar ile sadece n11 alışveriş yapıyorum. siparişi verirken slot acık , sipariş sırasında ayakkabı ve ürün 3 tane var gözüküyor.
    akşam n11 çağrı emrkezi ile konustugumda ürün ellerinde kalmadı ürünü yollıyamıyoruz diyolar. akşam baktıgımda 45 numarası var bunu istiyorum
    olmaz diyolar. neyse gece 2 sabah kounsurum diyorum. sabah satıcıya ulasıyorum 'sporyou' numarası kalmadı yollıyamıyoruz diyolar.
    yaw zaten ürün siparişi aldıysan 30 gün içinde ürünü tedarik edip yollaman gerekiyor. 10 günde öüşteriden süre isteyip yollıyabilrisin.
    ama adamlar direk ürünü yollamayı reddetmiş. bende telaşa düşüyorum ödemeniz 2 ile 4 gün arasında geri yapılacaktır diye bir iade
    ibaresi yer alıyor. bende maxipuanları kullanamıyacagım diye n11 arıyorum. sorun için kayıt acıyolar. bende acil maxipuanları yatırın
    kullanıcam diyorum. (tabi bu zaman kada rürünü istedigimi sayısız kere dile getiriyorum.)
    daha sonra n11 cagrı merkezi tarafından aranıyorum. 'Ürün tedarikçi yani n11 deki sporyou ürünü elinde olmasıgından iptal etti deniliyor.
    Ozaman ben nasıl seçebildim ürünü neden ürün stokta var gözüküyor ve ben sipariş verdim dedim. Sporyou magzasına yazıyorum
    geçiştirici cevaplar . elimizde kalmadı felan fişman. Neyse yine konudan çıktım demezilermi ürün yollanmaıyor puanlarını iade edilmicek.
    Şok oluyorum. Ne dediginin farkındamı yoksa yanlısmı söledi diyorum adam kampanya böle maxipuanlarınız iade edilmiyor.
    Benim hakkıma tecavüz ediliyor. ve yapabilinecek birsey yokmus gibi gösteriliyor. n11 com magazalarla anlastımı bu durumla bilmiyorum ama
    internette bu sekilde magdur kişilerde var. beni kendisine yönlendiren kampanyadan aldıgım puanlara kafasına göre el koyuyor.
    hakkınımı dolandırıcılık yolu ile alıyor. uzun süre iş yerimin önünde cagrı merkezindeki kişiye nasıl bir anlasma dolandırıcılık
    nasıl bir oyunun için oldugumu soruyrum. bana önder bey ble kousmanız halinde telefonu kapatıcam deniyor. zaten kapatmazsan bisey yapmısun ki
    benim hakkıma tecavüzü kabul etmemi bekliyosun. sakın n11 co dan alıs veriş yapmayın başınıza binbir ütlrü şey gelir gelmektedir.
    heleki kampanyalardan yararlanmayın bişekilde sizden acısını cıkartıyorlar. n11 comdan ya ürünümü istiyorum yada
    maxipuanlarımı. adamlar 100 tl hediye ceki verelim diye aradılar. ama 200 liralık alısverişte. bu sinirlenmeme
    iş ortamında kasılmama neden olan olayda. ama 200 liralık alısveriş yapmalıymısım. her kosulu uyguladım yerine getirdim ama
    adamalar bu akdar cok hakkımı aramasaydım bunuda yapmıyacaklardı. hala hakkımı arıyorum ama onlara daha fazla para kazandırmak
    istemiyorum. ne dicem bilemedim.... uzak durun ...

• 111tl maxipuan kazandm
    nexus4 daha ucuza dartyde bulmuşken n11comdn aldm.
    3haftada ulaştı. 99 tlye ayakkabı siparişiverdm. Siparş 11:43 sonrasnda
    17:29da gönderlemyor diye mailaldm.(11eylül2013) maxipuan songün 13eylül2013
    ve maxipuanlar ilesadece n11 alışverşyapablyrm. siparşi verirken slot açık, sipariş sırasnda 3taneürünvar gözüküyrdu.
    n11 çağrımerkezi ürünhatalı hiçkimseye ürün yollanmadı denildi satıcı 'sporyou' numarası kalmadı yollayamyrz dedi.
    30gün içinde ürünü tedarikedip yollamasıgerekyr. 10günde ekstrasüre isteyp yollamalı.
    ama ürün direk reddedlmş. mailda ödemenz 2-4gün arasında geriyapılacaktr yazmşlar. sorun için kayıtaçıldı. acil maxipuanlar yatırn
    kullanıcamdiyorm (tabisürekli siparşmi istedgmi sayıszkere dilegetrdm)
    n11 cagrımrk tarafndan arandm 'Numarası kalmadı. Yollanmıyor denildi
    Ozaman ben nasıl seçebildm neden ürün stokta var gözüküyor sipariş verdm dedm. Sporyou magzasına yazıyorm
    geçiştirici cevaplar . Daha sonra maxipuanlarmn iade edilmeyeceği söyleniyor
    Şok oluyorum. Ne dediginn farkındamı yoksa yanlısmı söyledi diyorm adam kampanya böle maxipuanlarnz iade edilmiyor.
    hakkıma tecavüzediliyor. zorla kabullenmem istenyor. n11com magazlarla anlastı mı budurumda bilmyrm. beni kendisine yönlendiren kampanyadan aldgm puanlara kafasına göre elkoyuyor.
    hakkımı dolandırıcılık yolu ilealıyor. uzunsüre nasıl birdolandırıcılık
    nasıl biroyunun içinde oldugumu soruyrm. önder bey böyle konusmanz halinde telefonu kapatıcm deniyor. zaten kapatmak dısında bisey yapmayacaksn hakkıma tecavüzü kabuletmem bekleniyr. sakın n11com'dan alısveriş yapmayın başınıza binbir türlü şey gelir, gelmektedir.
    heleki kampanyalardan yararlanmayın bişekilde sizden acısınıçıkartıyrlar. n11comdan ya ürünümü istiyorm yada
    maxipuanlarm. şerefsizliklerini örtmeye çalışıyolr haksızca hukuksuzca hakkımıaldılar, uzak durun ...

• 111tl maxipuan kazandm
    nexus4 daha ucuza dartyde bulmuşken n11comdn aldm.
    3haftada ulaştı. 99 tlye ayakkabı siparişiverdm. Siparş 11:43 sonrasnda
    17:29da gönderlemyor diye mailaldm.(11eylül2013) maxipuan songün 13eylül2013
    ve maxipuanlar ilesadece n11 alışverşyapablyrm. siparşi verirken slot açık, sipariş sırasnda 3taneürünvar gözüküyrdu.
    n11 çağrımerkezi ürünhatalı hiçkimseye ürün yollanmadı denildi satıcı 'sporyou' numarası kalmadı yollayamyrz dedi.
    30gün içinde ürünü tedarikedip yollamasıgerekyr. 10günde ekstrasüre isteyp yollamalı.
    ama ürün direk reddedlmş. mailda ödemenz 2-4gün arasında geriyapılacaktr yazmşlar. sorun için kayıtaçıldı. acil maxipuanlar yatırn
    kullanıcamdiyorm (tabisürekli siparşmi istedgmi sayıszkere dilegetrdm)
    n11 cagrımrk tarafndan arandm 'Numarası kalmadı. Yollanmıyor denildi
    Ozaman ben nasıl seçebildm neden ürün stokta var gözüküyor sipariş verdm dedm. Sporyou magzasına yazıyorm
    geçiştirici cevaplar . Daha sonra maxipuanlarmn iade edilmeyeceği söyleniyor
    Şok oluyorum. Ne dediginn farkındamı yoksa yanlısmı söyledi diyorm adam kampanya böle maxipuanlarnz iade edilmiyor.
    hakkıma tecavüzediliyor. zorla kabullenmem istenyor. n11com magazlarla anlastı mı budurumda bilmyrm. beni kendisine yönlendiren kampanyadan aldgm puanlara kafasına göre elkoyuyor.
    hakkımı dolandırıcılık yolu ilealıyor. uzunsüre nasıl birdolandırıcılık
    nasıl biroyunun içinde oldugumu soruyrm. önder bey böyle konusmanz halinde telefonu kapatıcm deniyor. zaten kapatmak dısında bisey yapmayacaksn hakkıma tecavüzü kabuletmem bekleniyr. sakın n11com'dan alısveriş yapmayın başınıza binbir türlü şey gelir, gelmektedir.
    heleki kampanyalardan yararlanmayın bişekilde sizden acısınıçıkartıyrlar. n11comdan ya ürünümü istiyorm yada
    maxipuanlarm. şerefsizliklerini örtmeye çalışıyolr haksızca hukuksuzca hakkımıaldılar, uzak durun ...

• Hala yatacak diye bekliyorum resmen rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.