Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numeruscl

Ben görünen puanı kullanamıyorum, 56 tl var kartta 55 tl sepet ama yok tamamını kullan kendiliğinden seçili geliyor ama 0 tl yazıyor yanında anlamadım gitti.

Kartındaki puanı değil n11 deki alışverişden kazandığın puan kadarını kullanabiliyorsun o zaman hata vermiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper1234

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Ben görünen puanı kullanamıyorum, 56 tl var kartta 55 tl sepet ama yok tamamını kullan kendiliğinden seçili geliyor ama 0 tl yazıyor yanında anlamadım gitti.

Kartındaki puanı değil n11 deki alışverişden kazandığın puan kadarını kullanabiliyorsun o zaman hata vermiyor

http://www.n11.com/kampanyalar/is-bankasi-yuzde11-maximum

benim hesaptan pepsi indirim kodu veya daha önceki alışverişten kazandığım kod kullandığım zaman ödeme sayfasında o zaman maxipuan aktif olmuyor

hiç bir indirim kodu kullanmadan kazandığım puan tutarı veya hesabımdaki maxipuan kadar alış veriş yaparsam sorun olmuyor ...

bu sorunu yaşayan var mı?

birde n11 de eski maxipuanlarıla birleşeceğine dair madde linkte var

• beyler benim gibi halen puanı yüklenmemiş olan var mı?

bi zahmet yüklerlerse 111 TL + kartımdaki diğer puanlar + n11'deki puanlar + 11 TL Pepsi Kodu + 6 TL Avantajix + %11 Turkcell indirimi şeklinde kullanıcam

ayrıca diğer sitelerde kullanmayı deneyen oldu mu? misal: hepsiburada, hızlıal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 20 Ağustos 2013; 1:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler benim gibi halen puanı yüklenmemiş olan var mı?

bi zahmet yüklerlerse 111 TL + kartımdaki diğer puanlar + n11'deki puanlar + 11 TL Pepsi Kodu + 6 TL Avantajix + %11 Turkcell indirimi şeklinde kullanıcam

Benimki de yüklü değil sanırım. Sadece N11 den deniyorum. Ama hala "TL ve puan aynı anda kullanılamaz" mesajı alıyorum.

Ama bu olay beni iyice germeye başladı... Kart da babamın üzerine bankayı artsam nasıl anlaşacaklar bilemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: domitian

quote:

Benimki de yüklü değil sanırım. Sadece N11 den deniyorum. Ama hala "TL ve puan aynı anda kullanılamaz" mesajı alıyorum.

Ama bu olay beni iyice germeye başladı... Kart da babamın üzerine bankayı artsam nasıl anlaşacaklar bilemiyorum...

benimde hala yüklenmedi uyuz oldum ya

• Man Down kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile Pepsi birleşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Turkcell ile Pepsi birleşmez.

hangisi daha avantajlıysa onu kullanırız o zaman :)
  • Kampanyadan yararlanmak icin aldigim telefonu iade etmeme ragmen banada puan yatmis. Dun telefonuma mesaj geldi, bugun de gittim arabaya yakit aldim. Allah bereket versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Peder beyin kartıyla telefon almıştım 111 TL puan yüklenmiş.
    Pedere sadece N11'de geçerliymiş dememe rağmen gitmiş şansını denemiş ve puanların bir kısmını market alışverişinde kullanmış.
    İşbankası Müşteri Hizmetlerini aradım ısrarla sadece N11 de kullanılabilir diyor.
    Babam nasıl kullandı o zaman diye sorunca onu bilemeyiz Babanızın bizi araması gerekir vs dedi.
    Sonuç olarak puanlar her yerde geçerli. Fakat banka öyle olmadığını iddia ediyor.
    Bir pislik yapacaklar diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo38

Ben de Peder beyin kartıyla telefon almıştım 111 TL puan yüklenmiş.
    Pedere sadece N11'de geçerliymiş dememe rağmen gitmiş şansını denemiş ve puanların bir kısmını market alışverişinde kullanmış.
    İşbankası Müşteri Hizmetlerini aradım ısrarla sadece N11 de kullanılabilir diyor.
    Babam nasıl kullandı o zaman diye sorunca onu bilemeyiz Babanızın bizi araması gerekir vs dedi.
    Sonuç olarak puanlar her yerde geçerli. Fakat banka öyle olmadığını iddia ediyor.
    Bir pislik yapacaklar diye korkuyorum.

O puanı size borç olarak yansıtacak .
  • Az önce alışverişi denedim ama ödeme sayfasında puan kullan seçeneği gözükmemeye başlamış. Ya anlık bir hata var ya da bir katakulli oldu..

edit: n11 şu anda açılmıyor, hepten ayvayı yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 21 Ağustos 2013; 11:12:21 >
  • quote:

Bilginiz olsun ben akşam pepsi kodu ve site puanlarıyla birlikte kullanamadım. Sonunda satıcıdan ürünün fiyatını 110TL'ye indirerek indirim yaptığı miktarda başka bir ürün açmasını rica ettim ve110TL'yi maxipuanlarla aradaki farkı kredi kartından ödeyerek alışveririşi tamamladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

quote:

Bilginiz olsun ben akşam pepsi kodu ve site puanlarıyla birlikte kullanamadım. Sonunda satıcıdan ürünün fiyatını 110TL'ye indirerek indirim yaptığı miktarda başka bir ürün açmasını rica ettim ve110TL'yi maxipuanlarla aradaki farkı kredi kartından ödeyerek alışveririşi tamamladım...

evet ödeme sayfasında puan kullan yok:( gerçi bugun site kafayı yemiş durumda. ve maxipuanları mecbur sadece buradan alacağız başka yerde kullanırsaız banka kesiyor önümüzdeki ay:) kötü süpriz oluyor. o yüzden mecbur burdan alacaz bişiler ama ödeme sayfasınıda puan kullan ikonunu koymaları lazım. kampanyada 28 inde bitiyor inş site böle bir üçkağıtçılık yapmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: domitian

Babanızın yanındayken bankayı siz arayın, durumu siz izah edin. Kimlik bilgilerini vs. doğrulamak için müşteri temsilcisi babanızla görüşmek isteyecektir. Aynı şeyleri babanıza da soracaktır. Müşteri temsilcisinin durumu anlaması artık daha kolay olur, fazla sorun çıkarmaz. Anne ve babamın banka işlerini böyle hallediyorum birkaç bankada.
  • quote:

benimde yüklenmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger02

quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

quote:

evet ödeme sayfasında puan kullan yok:( gerçi bugun site kafayı yemiş durumda. ve maxipuanları mecbur sadece buradan alacağız başka yerde kullanırsaız banka kesiyor önümüzdeki ay:) kötü süpriz oluyor. o yüzden mecbur burdan alacaz bişiler ama ödeme sayfasınıda puan kullan ikonunu koymaları lazım. kampanyada 28 inde bitiyor inş site böle bir üçkağıtçılık yapmaz...

Sorun düzelmiş gözüküyor..

• Arkadaşlar bende hala kullanmadım 92 tl var. Bende benzin almak istiyorum fakat ya geri alırlarsa puanı diye de alamıyorum.

Sadece n11 de kulanılacaksa banaka neden diğer yerlerde kulandırıyor puanları. Okadar zor mu diğer mağazalarda puan gözükmeyi versin olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 21 Ağustos 2013; 17:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Arkadaşlar bende hala kullanmadım 92 tl var. Bende benzin almak istiyorum fakat ya geri alırlarsa puanı diye de alamıyorum.

Sadece n11 de kulanılacaksa banaka neden diğer yerlerde kulandırıyor puanları. Okadar zor mu diğer mağazalarda puan gözükmeyi versin olsun bitsin.

Cunku is bankasi basta olmK uzeeere tüm bankalar hain ve bizi piyon olarak kullanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evvela kullanıcısına yanıt
    Hocam çakallık yapıyorlar büyük ihtimal.
  • Bu gün n11 de kulanayım bari dedim. bi harici hardisk alacaktım. Puan görünecek bi buton yok. yada kart bilgilerimi girdiğim zaman puanımla ilgili bi bilgi çıkmıyor. Alışverişi yap dedim belki diğer sayfada çıkar diye. Adamlar hemen alışverişi tamamlazdınız dediler.

Bende hemen geri iptal ettim. N11 ve iş bankasının yaptığı bence üçkağıtan başka bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 21 Ağustos 2013; 21:08:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.