Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre d.

puanları n11 dışında kullanırsak nolur?

+1 kullanılıyor mu acaba? kullanılırsa ne olur?
  • işbankası puanım yattı hepsiburada da denedim kullanabileceğiniz puan yoktur diyor 118tl var :D
  • Benimki de yatmış sonunda. Mikrodalga fırın aldım Arçelik'in. 100/11 indirim + 5 TL site puanı + Avantajix kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 19 Ağustos 2013; 10:45:37 >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Yatmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

iş bankasına telefon açıp şikayet bildirimi oluşturdum yatmadığından

bugün yatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

evet arkadaşlar puan yatmış. cep şubede görünüyor. Farklı yerde kullanmayı denerseniz kullanabilirseniz hatta paylaşalım teşekkürler...

hocam cep şubede hangi menülerden girerek bakabiliyoruz puanlara ?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Nasıl kullandınız yaaa? Ben işbankası kart numarasını giriyorum. Ve puan sorgula diyorum "Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz. " diye mesaj çıkıyor ve hiçbir halt olmuyor. Benim kaçırdığım bişey mi var acaba?
  • kadın dogru demiş 19 diye =)))
  • Puanları n11 dışında kullanabilen var mı arkadaşlar?
  • kullanabilen varsa ve +para olarak yazarsa sevinirim 118tlye işime gelen birşey yok
  • yüklenen puanlar sadece n11 de kullanılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: domitian

Merhaba Arkadaşlar,

Nasıl kullandınız yaaa? Ben işbankası kart numarasını giriyorum. Ve puan sorgula diyorum "Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz. " diye mesaj çıkıyor ve hiçbir halt olmuyor. Benim kaçırdığım bişey mi var acaba?

seçtiğin ürünün fiyatı kullanacağın puandan yüksekse puanları kullandırtmıyor.
  • emre d. kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan şüphelendim. Ama 110 TL puan kazanmam gerekiyordu ve seçtiklerim bu tutarın altında. Acaba daha puanlar yatmamış olabilir mi?

Başka bu gibi problem yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desturde

kullanabilen varsa ve +para olarak yazarsa sevinirim 118tlye işime gelen birşey yok

evet n11 dışında da kullanılabiliyor..
  • YATMAMIŞ
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

o ne saçma işmiş bende aynı hatayı alıyorum maxipuanım 104 tl geldi kampanyadan illa 104 tl lik birşey mi laabiliyorum:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahakaya

quote:

Orijinalden alıntı: desturde

kullanabilen varsa ve +para olarak yazarsa sevinirim 118tlye işime gelen birşey yok

evet n11 dışında da kullanılabiliyor..

nerede kullandınız?
  • banada yatmamış nerden bakabilirim demiştiniz?
  • bende de yok.
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bende bu hatayı aldım, blokladılar mı acaba diye düşünüyordum. alacağım ürün 37 kuruş yüksek kalıyor puanla alamıyorum, buyur burdan yak (:

ekleme: bu arada avantajix geri ödemeleri 20 TL üzerinden 6 TL yapıyor onuda her ayrı alışverite kullanmayı unutmayın beyler tam ölücü olduk dh olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 19 Ağustos 2013; 15:43:51 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.