Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün arayıp şikayet kaydımı bıraktım. en kısa zamanda geri döneceklermişmiş. halen yatmadı.
  • n11 den dün sipariş verdim daha sonra siparişimi yaklaşaık 5-6 saat sonra iptal ettim. satıcı bugun iptali onaylamış.n11 i puanım ne zaman yatar diye aradığımda iade edilen siparişlerde maxi puan iade edilmez diye tuturdu konuştuğum opaeratör.her ne kadar ben ürün elime geçmeden iptal ettim desemde anlatamadım iade yok diyorlar iş bankasını aradım onlar ürün bedelini ödemişsiniz size ürün gönderdiler mi yok dedim puan iade olması gerekir dediler şikayet kaydı oluşturdum işbankasından.tekrar n11i aradım bir şekilde hizmet almanız gerekir dediler şeklinde aktardım gen sonuç aynı lampanya koşullarında var iade yok diyolar. şikayet vara yazacam şimdide var mı benim gibi tonga ya düşen acaba iptal edip puanı yatan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirs8 -- 21 Ağustos 2013; 23:44:42 >
  • Hala puan kullan diye bi yer yok arkadaşlar . siparişlerinizi nasıl verdiniz. sağ olsun MEYİLETİŞİM sırf benim için fiyatı bile düşürdü. Puanla alabileyim diye. 500 lük hard diski 112 tl den 109 tl ye düşürdüler hemen . Fakat hala puan kulanıcak kısım aktif değil ?

N11 den alışveriş veriş bi daha yaparsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 21 Ağustos 2013; 23:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Arkadaşlar bende hala kullanmadım 92 tl var. Bende benzin almak istiyorum fakat ya geri alırlarsa puanı diye de alamıyorum.

Sadece n11 de kulanılacaksa banaka neden diğer yerlerde kulandırıyor puanları. Okadar zor mu diğer mağazalarda puan gözükmeyi versin olsun bitsin.

Ben n11'in bonus kampanyasından aynı şekilde sadece n11'de kullanılabilen bonusunu morhipoda harcamıştım, hiç de bir şey olmadı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

n11 den dün sipariş verdim daha sonra siparişimi yaklaşaık 5-6 saat sonra iptal ettim. satıcı bugun iptali onaylamış.n11 i puanım ne zaman yatar diye aradığımda iade edilen siparişlerde maxi puan iade edilmez diye tuturdu konuştuğum opaeratör.her ne kadar ben ürün elime geçmeden iptal ettim desemde anlatamadım iade yok diyorlar iş bankasını aradım onlar ürün bedelini ödemişsiniz size ürün gönderdiler mi yok dedim puan iade olması gerekir dediler şikayet kaydı oluşturdum işbankasından.tekrar n11i aradım bir şekilde hizmet almanız gerekir dediler şeklinde aktardım gen sonuç aynı lampanya koşullarında var iade yok diyolar. şikayet vara yazacam şimdide var mı benim gibi tonga ya düşen acaba iptal edip puanı yatan.

bende 979 TL ye telefon aldım telefonda problem çıktı iade ettim,sistem ,iadeyi onayladı paramı geri iade ettiler 11 taksitle almıştım dönem içi hareketlerden baktım , 80 küsür lira çekmiş sonra aynen iade etmiş. birde puana bakayım dedim 100 küsür lira puan vermiş.

halbuki iade ettim telefonu ve iade oldu, Şu an maxipuan hesabımda kullansam mı acaba. birde N11 aradı param geri yattıktan sonra "telefona sim kart takmışsınız iade alamıyoruz" dediler, bende "paramı zaten iade ettiniz" dedim.

o zaman tekrar satın almalısınız dediler bende iptal edildikten sonra başka biryerden satın aldığımı söyledim, yanlışlıkla iade etmişler paranızı dediler bende bunun benim sorunum olmadığını söyledim.

adamlara bak tekrar alım yapacakmışım adamlar problemli telefonu gönderiyorlar sonrada tekrar ödeyecekmişim.

• "Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz." diye bir yazı çıkıyor puanları kullanamıyorum.

Bunun bir çözümü var mı acaba? Yukarda da belirtildiği gibi sanırım alışveriş, puan miktarından yüksek olduğu için olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 23 Ağustos 2013; 21:01:55 >
  • arkadaşlar ne yapsak hala yüklenmedi karta kafayı yicem ya ne öneriyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secokul

arkadaşlar ne yapsak hala yüklenmedi karta kafayı yicem ya ne öneriyosunuz?

sms göndermişmiydiniz kampanya katılımı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 24 Ağustos 2013; 14:28:33 >
  • puan internet bankacılığında görünüyor, n11 birşey alacaktım kredi kartı numaramı girdim "puan sorgula" ya bastım... "Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz." diye bir yazı çıktı bu ne demek acaba. birde bu yazıdan sonra herhangi bir bilgide yok puanla ilgili

hesabımda 50 TL indirim var (şu son kampanyadan) onuda kullanmadan denedim yine anı şey oluyor
  • sepet tutarı maxipuandan daha yüksek olduğu için kullanılamıyor maalesef . aynı hepsiburada.com daki gibi .,

olmaz böyle şey!!!
  • malesef aynı sorn bendede var.97tl lik puanım olması lazımken, ödeme sırqasında aynı mesajı veriyor.Puanı sorgulayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamnightrider

malesef aynı sorn bendede var.97tl lik puanım olması lazımken, ödeme sırqasında aynı mesajı veriyor.Puanı sorgulayamıyorum.

sepetine puanından düşük bedelli birşey ekle kredi kartı numaranı gir bu şekilde sorgulayabiliyorsun ben denedim oldu
  • puan yatmamış halen
  • sms göndermiştim hatta işbankasına da şikayet kaydı bıraktım halen geri dönmediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 25 Ağustos 2013; 10:31:55 >
  • İş bankasından puanların yattığına dair sms geldi ve 2 gün önce sorunsuzca kullandım.
    Kampanyaya katılırken sipariş geçmeden 2-3 dakika önce sms atmıştım. Bir sorun olmadı.
  • aKSeL051 kullanıcısına yanıt
    n11.com da mı kullandınız acaba? @aKSeL051
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal

n11.com da mı kullandınız acaba? @aKSeL051

Evet N11 de kullandım. Hatta pepsi kapak kodu ve hesapta bulunan puanları da denkleyip maxipuanın hepsini kullandım.
  • bu puanları pepsiyle veya turkcell ile kullanabilen var mı, birleşiyor mu
  • Ben de puanlari akaryakit aliminda kullandim, tam da tatile gidecektim arabayla cok guzel oldu. Eger banka sonradan sorun yaratirsa, ilk basta ole bir sey yazmadigini, degistirilen kampanya kosullarini gormedigimi, isterlerse ilk cikan kampanya kosullarini gonderebilecegimi soyleyip kavga edecegim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl kampanya anlamadım. Kazanılan puanların kullanılması için son 2 gün ve hala puan muan yok. Onca kart kampanyasına katıldım böyle rezillik görmedim.
    Bir de ilk defa babamın kartıyla alışveriş yapayım dedim. On da da bu kampanyaya denkgeldi. Ben olayı babama anlatıyorum. O da bankaya. Cumartesi günü kayıt oluşturttuk ama bugün itibariyle sonuç yok.

Bakalım 2 gün içinde ne olacak....
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.