Şimdi Ara

N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
14
Favori
20.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12/11 lik kupondan aldı sanırım arkadaş, 1 tl ye geldi üst limit 12 tl'ydi o kuponda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng-

12/11 lik kupondan aldı sanırım arkadaş, 1 tl ye geldi üst limit 12 tl'ydi o kuponda.

Biliyorum hocam. Magaza öyle bir şart koymuş. Önceden var mıydı o şart? Onu sormak istedim...
  • Paypal1,Paypal2 kodlarını aynı hesaba yükledik diye hesabı dondurmuşlar.Nereden bilelim biz 2 kodun yasak olduğunu?Acaba açarlar mı bu hesabı tekrardan?
  • Bu kodlarla alışveriş yapsak askı olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Bu kodlarla alışveriş yapsak askı olur mu acaba?

Ben denedim kod yuklenmiyor bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

O iş bitmiş o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Paypal1,Paypal2 kodlarını aynı hesaba yükledik diye hesabı dondurmuşlar.Nereden bilelim biz 2 kodun yasak olduğunu?Acaba açarlar mı bu hesabı tekrardan?

bendede kupon silmişler demekki hsplarla ilgili operasyn ypmslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

O iş bitmiş o zaman.

Aynen aga.

• Joong kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bnde 1 hesaba 3 tane yüklemiştim.. benim hesabı da dondurmuşlar.. böyle saçma bir durum mu olur ya.. şimdi de kodlardan 1 tanesini silmisler diğer 2si duruyor. Ama hesap hala kapalı..

• uncanny kullanıcısına yanıt
    Bu n11 adam olmaz da işte sırf böyle çek kupon yakalıcaz diye takılıyorum..
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    Ben de kontrol ettim tekrar.Kuponun birini silmişler.Kuponları silip hesabı tekrar açarlar mı acaba?
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    hayır yoktu hocam. Ben body için eldiven aldım 2 tane 15 tl gibi bi fiyata geldi, tabii ayrı ayrı çeklerle :)
  • Aynen hocam millet kullanmış, sıkıntı yok. Biz kullanmadık, hesapları kittliyorlar.. Hepsini silseler de açsalar bari hesapları..
  • kitlenen hesaplardan ümidinizi kesin arkadaşlar
  • Paypallar başa bela oldu :) hesap kilit, arayacaktım da boşver dedim. Çek vs gelmeyecek zeten gider yeni hesap açarız. Aldığımız gibi kullanacaktık aslında , kullanmadık hesaplar da gitti çekler de :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal kuponudur,mobil kupondur vs. hepsi üye avı için atılmış oltalardır.Biraz evvel cafcaflı bir şekilde yazdım."Talebiniz değerlendirilmek üzere ilgili bölümlere iletilmiştir." diye bir cevap vermişler.Bakalım,üyeliğimi aktif edecekler mi...Etmezlerse N11 tribi çekemem hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Orijinalden alıntı: Eng-

Biliyorum hocam. Magaza öyle bir şart koymuş. Önceden var mıydı o şart? Onu sormak istedim...

Ben 12/11 paypal kuponunu aldıktan sonra hemen sipariş verdim onaylandı. Öyle bir durum yoktu 11 kupon 2.89 puan 0.01 paypal ödemesi ile aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestapooo -- 26 Kasım 2014; 0:32:38 >
  • Arkadaşlar benim hesap askıya alınmadı ama bende şu sorunla karşılaşıyorum çözüm önerisi olan varmı? Sebebi nedir ve nasıl aşarım bu sorunu?

Ödemeniz sırasında bir sorun oluştu.

Bu sipariş, güvenlik kontrolü nedeniyle gerçekleştirilmemiştir. n11.com 7/24 Çağrı Merkezi’nden detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Hala paypal çeki alınabiliyor mu? Ben denedim ama almadım siz eski aldıklarınızı mı kullanıyorsunuz?
  • 12/11 kuponları ne zaman yayınlandı arkadaşlar? Ben o detayı kaçırmışım ;(
    N11 kendi sayfasında mı yayımladı? Yoksa başka bir detay mı var kaçırdığımıZ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.