Şimdi Ara

N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
14
Favori
20.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kuponlar tükendi.
  • paypal ile alışveriş yapan arkadaşlardan alışveriş miktarından fazla yansıyan ücret oldu mu acaba ?
  • 2-3 tane çek sattığım ana hesabımı engellemiş n11 :)

sırf 11 tl lerden ya da sallamatik için açtığım hesaplar duruyor. nedir bu şimdi. hesabı farklı farklı 5*6 kişi kullandı diye mi böyle oldu acaba
  • 12/11 tl paypal çeki yükleyen neredeyse herkesin hesabı askıya alınmış. Az önce açıldı sanki ama hesabım...

Edit: açılmamış hala askıda bekliyor :/

@SPaCeLoRD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 25 Kasım 2014; 1:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

12/11 tl paypal çeki yükleyen neredeyse herkesin hesabı askıya alınmış. Az önce açıldı sanki ama hesabım...

@SPaCeLoRD

hesap açık ama sepete attığın ürünü satın alamıyosun :)

çekleri silsin arkadaş, hesabı niye engelliyor
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    kullanım koşulların şu ibare var,
    Kupon kodu tek kullanımlıktır ve aynı üye kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Aynı kişinin farklı üyeliklerle kampanyadan faydalanmaya çalışmasının tespiti halinde sipariş iptal edilecek ve üyelik silinecektir.

Bende bugün 4tane 12/11 2 tane 50/11 paypal kullandım biri kendi hesabım 3'ü satın aldığım kodlar ama ürünler kargoya verildi bir sıkıntı yok gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin936

kullanım koşulların şu ibare var,
    Kupon kodu tek kullanımlıktır ve aynı üye kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Aynı kişinin farklı üyeliklerle kampanyadan faydalanmaya çalışmasının tespiti halinde sipariş iptal edilecek ve üyelik silinecektir.

Bende bugün 4tane 12/11 2 tane 50/11 paypal kullandım biri kendi hesabım 3'ü satın aldığım kodlar ama ürünler kargoya verildi bir sıkıntı yok gibi..

o maddeye göre bizde sorun yok, 2 farklı kupon vardı :) 1 ve 2 şeklinde. hani o yüzden iptal etmemeleri lazım. ama neyse yarın arayıp sorayım bi :)
  • PAYPAL1 ve PAYPAL2 kuponları vardı.
    İkisini de aynı hesaba girdim. Başka hesabım felan yok.
    Hesabımı kapatmışlar. Yasaksa alma iki kod ne bileyim ben. Hem öyle farklı hesaplar durumu felan da yok
  • 12/11 kuponla aldığım mandalinalar geldi bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu kodları eklemiştim hesabıma ve 10 tl de siparişten kazandığım puanım vardı. Aynısı banada oldu. Hesabım askıda şuan. Şikayet etim. Şikayetvara yazdım. Umurlarında değil. Bana verdikleri cevap birden fazla hesabınız varmış. Dedim hangileri söyleyin. Cevap vermediler. Bunları şikayet edebileceğimiz bir merci kurum yokmu? Siparişten kazandığım puanı kullanmam gerek.
  • emin936 E kullanıcısına yanıt
    Üyeliği silmiyorlar askıya alıyorlar. O üyelik donuyor kalıyor.
  • aynı benim üyelikleride askıya almışlar giriş yapılıyor fakat sepete atarken üyeliğiniz askıdadır diyor acaba ne kadar süre askıda kalıcak ?
  • bi askıda bende var ben 50/11 paypal kullanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gestapooo

12/11 kuponla aldığım mandalinalar geldi bugün.

Mandalinalar nasil acaba bende siparis vermistim simdi kargoda

• 4-5 hesabımı görmemişler hemen alışverişi bastım

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    bende 4 alışveriş yaptım geldiler fakat 1 hesapta 3 kupon vardı gitmiş o hesap digerleride gitmiş neyse yapıcak bişey yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

2-3 tane çek sattığım ana hesabımı engellemiş n11 :)

sırf 11 tl lerden ya da sallamatik için açtığım hesaplar duruyor. nedir bu şimdi. hesabı farklı farklı 5*6 kişi kullandı diye mi böyle oldu acaba

Benim tek hesabım var içinde 10 bin tl üzeri alışveriş var sadece paypal 11/12 yüzünden hesabı durdurmuşlar.
    Beklesinler bakalım bu kafayla satışları artacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 -YARDIM - ÜYELİK -20. MADDE;

20 Birden fazla üyelik oluşturabilir miyim?

n11.com'da farklı e-posta adresleri ile birden fazla üyelik oluşturabilirsiniz. Aynı e-posta adresi ile sadece bir üyelik gerçekleştirebilirsiniz.

KENDİLERİ İZİN VERİYORLAR ASLINDA.
    SİZ NE DERSİNİZ?
  • Arkadaşlar şuan kullanılmıyor paypal sorunmu var

• quote:

Orijinalden alıntı: gestapooo

12/11 kuponla aldığım mandalinalar geldi bugün.

40 TL üstü alışveriş yapılması lazım diye belirtmişler mandalinada. Hangisinden aldınız siz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.