Şimdi Ara

N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
14
Favori
20.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: togan_ca

12/11 kuponları ne zaman yayınlandı arkadaşlar? Ben o detayı kaçırmışım ;(
    N11 kendi sayfasında mı yayımladı? Yoksa başka bir detay mı var kaçırdığımıZ?

yayınlanmadı, artık içerden mi bilgi sızdı nedir konu açıldı burda paypal1 diye ekleyin 11 tl veriyr diye, sonra paypal2 ve paypal3 te geldi, onları ekledik hesaplara, sonra hesaplar teker teker gümledi :)

tabi kodu ekler eklemez kullananlar paçayı sıyırdı :)
  • esas kullandığım hesabı açmışlar diğer 2 tane hesabım hala askıda
  • Esas hesap açık , 2 kupon duruyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 adet hesabıma yükledim diye
    yazılan mesajları, 50 kuruş ve 2 tl ye satılan kod yüklü hesaplara ait mesajların ss lerini paypal ve n11 e göndermiştim. Aferin adamlara

• arkadaşlar sipaiş iptalinde paypal kodu yüklenir mi?
  • hesabımda paypal kuponu duruyor.Son 4 gün.Kullanmaya da niyetim yok gibi.İSteyen varsa pm atsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

hesabımda paypal kuponu duruyor.Son 4 gün.Kullanmaya da niyetim yok gibi.İSteyen varsa pm atsın ;)

Ben alanilirim hocam

• Hesabımı açmışlar.2 kuponum da duruyor.
  • Kuponu kullanirken paypal kabul etmiyormus artik diyolar durum nedir 12 lik ler kullanibiliyo mu 50 likler de oyle mi?

• Ben biraz önce 12 lik kullandım sorun çıkmadı satıcıda onayladı.

• yahely kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzel haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Hesabımı açmışlar.2 kuponum da duruyor.

benimde hesabım açılmış 50/11 paypal kullanmıştım 12/11 lerde duruyor
  • benden 1 kodu silmişler, 2 yada 3 ü ama hatırlayamadım şimdi :)
  • diğer konuya yazdım buraya da yazayım istedim.

arkadaşlar birden fazla üyelik ben de var. çünkü bunu n11 kısıtlamıyor. ilk başta eş dost derken sayısı arttı tabi ::)) kupon kullanma şartlarından dolayı problem oluyor. benimde hesapalrım kapanmıştı bu kodlar yüzünden msj attım hepsi açıldı bazı siparişleri iptal ettim. paypalları kullanmayacağım dedim puanlarım var açarmısınız diye yazmıştım açılmış hesaplar

bu arada birden fazla üyelik açılabilir altta resim atıyorum. n11 yeni üyeliklere verdiği kuponlarla bunu teşvik ediyor zaten
     N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

diğer konuya yazdım buraya da yazayım istedim.

arkadaşlar birden fazla üyelik ben de var. çünkü bunu n11 kısıtlamıyor. ilk başta eş dost derken sayısı arttı tabi ::)) kupon kullanma şartlarından dolayı problem oluyor. benimde hesapalrım kapanmıştı bu kodlar yüzünden msj attım hepsi açıldı bazı siparişleri iptal ettim. paypalları kullanmayacağım dedim puanlarım var açarmısınız diye yazmıştım açılmış hesaplar

bu arada birden fazla üyelik açılabilir altta resim atıyorum. n11 yeni üyeliklere verdiği kuponlarla bunu teşvik ediyor zaten

Ben de diyorum neden 7 tane hesabım olduğu halde bir tanesi bile kapatılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

n11 aslında bize yani forumdaki arkadaşlara reklam parası vermesi gerekiyor. çek- kupon- kampanya vs kimin nerden haberi olacak ki oluyordur da burası gibi formların çok etkisi var. iyi veya kötü reklamını yapıyoruz adamların.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

n11 aslında bize yani forumdaki arkadaşlara reklam parası vermesi gerekiyor. çek- kupon- kampanya vs kimin nerden haberi olacak ki oluyordur da burası gibi formların çok etkisi var. iyi veya kötü reklamını yapıyoruz adamların.

Aynen öyle. n11 tık hızında kupon falan sundugu zaman ve forumda bunun konusu acılınca ne hikmetse o konuda kayıtlı üye sayısından daha çok misafir var

• 50/11 kullanamıyorum. İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.hatası veriyo kullanabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Kasım 2014; 18:55:40 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    şimdi kullandım ben
  • Benimde hesap açılmış paypal1 i kullanmıştım paypal3 ü silmişler paypal2 duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.