Şimdi Ara

N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
14
Favori
20.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evrim3

Sürekli İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. hatasını alıyorum, nedenini bilen var mıdır acaba?

Bir kaç denemeden sonra onayladı ödememi.

üstte yazdığım gibi sepet içeri veya tutarı ile ilgili. niye oluyo bilmiyorum. ben sepete 1 ürün daha ekledim düzeldi
  • kullanmak isteyen varsa pm atsın
  • Arkadaşlar şu güvenlik kontrolü sorununu çözen var mı? Puanlarla sipariş verebiliyorum sorunsuz olarak ancak paypal çekini de kullanarak sipariş vermek istediğimde paypala yönlendirmiyor. Başka pcden, başka netten, farklı tarayıcılardan, telefondan, bilgisayara format atarak denedim sonuç olumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 29 Kasım 2014; 12:57:42 >
  • Arkadaşlar Paypal bakiyem yok, alım yapamıyorum bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
  • Ne alacaksın hocam pm den yazabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben daha yeni paypal a üye oldum. Bir vakıf bir de mximum kartı ekledim. Vakıftan 3 tane 1 dolar, iş bankasından 2.18 tl işlem ücreti yandıtmış ekstreye. Hani paypal ücretsizdi. Üstelik o kadar uğraştım sipariş bile veremedim. Arkadaşlar gibi üzgünüz şu anda işleminizi gerçekleşitremiyoruz hatası aldım. Uzun denemeler sonunda bir sipariş verdim ama vakıfworldden kesilen 3 tane 1 dolar ne demek oluyor? Bilen varsa bir açıklama getirsin lütfen.
  • Bir sorum daha olacak n11de paypal ile ödeme yaparken 2. kredi kartını nasıl sececeğiz. Dünkü ilk siparişimde direk 1.karttan çekti. Hiç sormadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Arkadaşlar şu güvenlik kontrolü sorununu çözen var mı? Puanlarla sipariş verebiliyorum sorunsuz olarak ancak paypal çekini de kullanarak sipariş vermek istediğimde paypala yönlendirmiyor. Başka pcden, başka netten, farklı tarayıcılardan, telefondan, bilgisayara format atarak denedim sonuç olumsuz.

Ayni sorun bende de var coZemedim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Arkadaşlar ben daha yeni paypal a üye oldum. Bir vakıf bir de mximum kartı ekledim. Vakıftan 3 tane 1 dolar, iş bankasından 2.18 tl işlem ücreti yandıtmış ekstreye. Hani paypal ücretsizdi. Üstelik o kadar uğraştım sipariş bile veremedim. Arkadaşlar gibi üzgünüz şu anda işleminizi gerçekleşitremiyoruz hatası aldım. Uzun denemeler sonunda bir sipariş verdim ama vakıfworldden kesilen 3 tane 1 dolar ne demek oluyor? Bilen varsa bir açıklama getirsin lütfen.

O kartınızdan çekilenler kartı teyit için . 3 kere niye çekmiş bilmiyorum. Normalde 1 kere çeker. Onlar provizyonda durur kaybolur veya iade edilir karya ya da paypal hesabınıza. Ödeme yaparken kartınız gözükür ve üstüne tıklayıp veya ona benzer bi şekilde (su an tam hatırlamıyorum.) Kartı deiştirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Arkadaşlar ben daha yeni paypal a üye oldum. Bir vakıf bir de mximum kartı ekledim. Vakıftan 3 tane 1 dolar, iş bankasından 2.18 tl işlem ücreti yandıtmış ekstreye. Hani paypal ücretsizdi. Üstelik o kadar uğraştım sipariş bile veremedim. Arkadaşlar gibi üzgünüz şu anda işleminizi gerçekleşitremiyoruz hatası aldım. Uzun denemeler sonunda bir sipariş verdim ama vakıfworldden kesilen 3 tane 1 dolar ne demek oluyor? Bilen varsa bir açıklama getirsin lütfen.

O kartınızdan çekilenler kartı teyit için . 3 kere niye çekmiş bilmiyorum. Normalde 1 kere çeker. Onlar provizyonda durur kaybolur veya iade edilir karya ya da paypal hesabınıza. Ödeme yaparken kartınız gözükür ve üstüne tıklayıp veya ona benzer bi şekilde (su an tam hatırlamıyorum.) Kartı deiştirebilirsiniz.

Teşekkürler. Eğer dediğiniz gibi ise sorun yok. Ancak kart seçimini bana sorması lazım belki de ben kaçırdım bilmiyorum. Ben dün n11 i aradım. Farklı hesaplardan aynı paypal hesabı ama farklı kartla ödeme yapsam sıkıntı olur mu diye. Güvenlik açısından aynı kartla sipariş verildiğinde hesaplar dondurulabilir dedi. Ancak farklı kartla sipariş verilirse sorun olmaz dedi. Ama yine de güvenemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Arkadaşlar şu güvenlik kontrolü sorununu çözen var mı? Puanlarla sipariş verebiliyorum sorunsuz olarak ancak paypal çekini de kullanarak sipariş vermek istediğimde paypala yönlendirmiyor. Başka pcden, başka netten, farklı tarayıcılardan, telefondan, bilgisayara format atarak denedim sonuç olumsuz.

Ayni sorun bende de var coZemedim :(

bende de aynı sorun var.n11 paypalla ilgiliyse diye msj attım. bankanızla görüşün diye dönüt verdiler. benim hesaplarda puanlar 14-15 tl arası idi puanlara yazık olmasın diye paypalsız siparişi verdim. onuda cepten bkmexpres ile diğer türlü siteden sipariş geçemedim. çözen varsa problemi paylaşırsa sevinirim

• bu paypal benden kimlik istiyor normal mi..
    kafam karıştı...
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    ödeme yapmadan önce paypal dan ilgili kartı ana kart yapmak gerekir. ödeme esnasında sormaz ana kart hangisiyse direkt ondan çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

bu paypal benden kimlik istiyor normal mi..
    kafam karıştı...

Benden de istemisti zamaninda iki farkli hesap actigim icin, yolladim kimlik ve bir adet fatura acildi

• quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

ödeme yapmadan önce paypal dan ilgili kartı ana kart yapmak gerekir. ödeme esnasında sormaz ana kart hangisiyse direkt ondan çeker.

Ben öderken istediğim kartı seviyorum. Dediğiniz gibi sormama direk çekme gibi bir durum yok.

• Odeme yapabilen varmi? Sabahtan beri hata veriyor. Ödeme ekranindan paypal a aktarmiyor

• Sadece paypal 50/11 kuponu kullanılırsa sorun yok. Birlikte puan kullanmak istendiği zaman hata veriyor.

• bir hesabımda sorun çıktı
    diğer hesabımdan vereyim dedim puanlı hesaptı onda ödemeyi kabul etti
    2 ayrı hesaptan daha vereceğim onları daha denemedim deneyince haber veririm
    n11 acaba birden fazla olan hesapları bloke mi ediyor
  • sabahdan beri bu uyarıyı alıyorum farklı tarayıcı 50/11 kuponu +puan , sadece kupon denememe rağmen hala aynı uyarıyı alıyorum
    İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
  • Bahsedilen hatayi dunden beri 100 lerce kez ugrasmam sonucu sepeti tekrar silip 2 den fazla urunse tek urune cerirerek cozdum... Ama sikinti var tarayici ile fln duzelmiyor

DİPNOT: Konu ile alakasiz gecen hafta paypaldan TL. ile islem yaptim n11 den banka usd ye cevirip birde islem ucreti almis bankayi aradim cozumsuz... Paypala sorayim dedim mh ne kadar zarariniz oldu dedi dedim su kadar ama banka kaynakli cok yuksek meblag degil ama neden usd gozukuyor dedim...olsun dedi sizi magdur etmeyiz 1 dk. Da paypal hesabima ilgili meblagi yatirdilar... Ne belge ne bisey soz yetti benimde hosuma gitti... Bundan sonra eger odeme ekraninda paypal varsa kesin kullanacagim... Buradan paypal a giyabinda tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.