Şimdi Ara

N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
14
Favori
20.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni hesaplar için verilen 11 TL lik çeklerde alt limit ne zamandan beri 100 oldu ya? Paypal kampanyası bitene kadar mı bu şekilde acaba? Paypal bittikten sonra 50 ye 11 olur mu diyorum. Hani BKM kampanyası ile birleştirebilmiyim maksat bu. Ama şimdi bunu düşünüp yarını beklesek kullanım alt limiti 50 TL ye dönmezse bu sefer Paypal indirimini de kaçırmış olacağım.
  • sepet tutarım 44 tl oldu

6 tl lik de bir şey bulamadım

11 tl paypal kuponu için sepete herhangi 6 tl lik bir şey ekleyip kuponu kullansam sonra iptal etsem tutar paypal karta ne zaman dönüyor acaba

acil yardım deneyenlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Yeni hesaplar için verilen 11 TL lik çeklerde alt limit ne zamandan beri 100 oldu ya? Paypal kampanyası bitene kadar mı bu şekilde acaba? Paypal bittikten sonra 50 ye 11 olur mu diyorum. Hani BKM kampanyası ile birleştirebilmiyim maksat bu. Ama şimdi bunu düşünüp yarını beklesek kullanım alt limiti 50 TL ye dönmezse bu sefer Paypal indirimini de kaçırmış olacağım.

işte bende onu düşünürekten işimi şansa bırakmadan verdim siparişimi bugün
  • Kupon veriyorlar ama kullanılımıyor. Dünden beri daha sonra deneyiniz uyarısı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Bunu pepsi 11 tl indirimi ile birleştirmek mümkün mü ? Bu arada yorumlarda farklı kodlar yazılmış.. Halen akrif olan hangisi acaba ? 11paypal ı denedim, bulunamadı dedi..

Şimdi tekrar deneyince kodu kabul etti.. Pepsi kodu ile birleşir mi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, bu durumda haftaya yeni hesaplara verilen çekleri bekleyeceğiz. Umarım yine 55 e 11 e döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Yeni hesaplar için verilen 11 TL lik çeklerde alt limit ne zamandan beri 100 oldu ya? Paypal kampanyası bitene kadar mı bu şekilde acaba? Paypal bittikten sonra 50 ye 11 olur mu diyorum. Hani BKM kampanyası ile birleştirebilmiyim maksat bu. Ama şimdi bunu düşünüp yarını beklesek kullanım alt limiti 50 TL ye dönmezse bu sefer Paypal indirimini de kaçırmış olacağım.

işte bende onu düşünürekten işimi şansa bırakmadan verdim siparişimi bugün

Neden öyle yapsınlar ki ? İkisi birleşiyor mu ki ?

• paypal komisyon kesiyor..
  • isteyen varsa pm..
  • 2 tane var arkadaşlar isteyen varsa kullansin pm

• x15 kullanıcısına yanıt
    Garanti ve akbanka kesmiyor. Provizyonda yüksek görünebilir sonra düşer. 11/50 olan kuponları kullandım sorun yok fakat 11/12 paypal1 olan çalışmıyor ya...herkeste böyle mi?
  • paypal ile ödeme olmuyor. kupon kullanılmıyor. İŞLEMİNİZİ ŞUANDA GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ DİYOR. YAPABİLEN VAR MI ACİL LAZIM. SON YARIM SAATİ KALDI.
  • x15 kullanıcısına yanıt
    Garanti den kesmedi hatta iki hesaptan alışveriş yaptım ilk alışverişte anladığım şekilde 2 lira aşağı çekti fiyatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

paypal ile ödeme olmuyor. kupon kullanılmıyor. İŞLEMİNİZİ ŞUANDA GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ DİYOR. YAPABİLEN VAR MI ACİL LAZIM. SON YARIM SAATİ KALDI.

Hocam ben şimdi sorunsuz bir şekilde şiparişi verdim.
  • tansiyon aleti ile hdmi dvi dönüştürücü alıp paypal ile tamamladım. Sorun yok.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Ürün adedi fazla olduğunda sıkıntı çıkarıyor, önce sepet sayılıyor sonra paypal ödeme yapılamıyor diyor... ama sadece tek üründe hiç sıkıntı çıkarmıyor. süpermarketten 1 teneke 5 lt sızma zeytin yağı gibi.

dünde bende adet fazla olmamasına rağmaen sıkıntı çıktı. 2 adet 3lt ayçiçek ve 2 adet 3lt mısır yağı ( defalarca denemde kabul etmedi).... bende sepeti sildim 3 adet 3lt mısır yağı 1 adet ayçiçek yağı ekledim sepete tekrar denedim oldu :).

10 gün önce kalem alışberişinde kalem sayısı ile oynayıp durdum sonunda tutturdum :D ne iş anlamadım.

ödeme kısmına geçmeden önce sepekteki ürün sayısını sayan bir siteye bağlanıyor olumlu olursa paypala yönlendirme başarılı oluyor. tarayıcının alttaki bağlantı durumunu gösteren kısımda bu olaylar izlenebiliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

paypal ile ödeme olmuyor. kupon kullanılmıyor. İŞLEMİNİZİ ŞUANDA GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ DİYOR. YAPABİLEN VAR MI ACİL LAZIM. SON YARIM SAATİ KALDI.

banada ayni uyarı çıkıyordu 2 gündür. zor da olsa çözümü buldum. toptan alışveriş yapmazsanız yani 1 yerine 2 çay, şeker vb. alırsanız olmuyor tek alıtsanız oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hakano3

quote:

quote:

banada ayni uyarı çıkıyordu 2 gündür. zor da olsa çözümü buldum. toptan alışveriş yapmazsanız yani 1 yerine 2 çay, şeker vb. alırsanız olmuyor tek alıtsanız oluyor

Hocam benim siparişimde 2 adet olan çocuk bezi var ve sorunsuz paypal ile ödememi yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakano3

quote:

quote:

Ben de 21 tahta kalemini 19 a düşürüp 1 adet klasör ekleyip aşabilmiştim sorunu :D

• Beyler yeni Paypal kampanyası gelirmi bu gece?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.