Şimdi Ara

N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
14
Favori
20.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Helal olsun valla adamlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bahsedilen hatayi dunden beri 100 lerce kez ugrasmam sonucu sepeti tekrar silip 2 den fazla urunse tek urune cerirerek cozdum... Ama sikinti var tarayici ile fln duzelmiyor

DİPNOT: Konu ile alakasiz gecen hafta paypaldan TL. ile islem yaptim n11 den banka usd ye cevirip birde islem ucreti almis bankayi aradim cozumsuz... Paypala sorayim dedim mh ne kadar zarariniz oldu dedi dedim su kadar ama banka kaynakli cok yuksek meblag degil ama neden usd gozukuyor dedim...olsun dedi sizi magdur etmeyiz 1 dk. Da paypal hesabima ilgili meblagi yatirdilar... Ne belge ne bisey soz yetti benimde hosuma gitti... Bundan sonra eger odeme ekraninda paypal varsa kesin kullanacagim... Buradan paypal a giyabinda tesekkur ederim

aynı ürün sepeette 3 adet var dı 1 e düşürünce düzeldi teşekkür ederim.

• Kampanya devam ediyor imiş. limit aşılmamış

xiaomi 5200 mAh batarya ve silikon kılıf aldım. çok uyguna denk geldi paypal + n11 puan ile.

haber veren arkadaşa teşekkürler :)
  • 12/11 kuponların bulundugu hesaplar siliniyor..(işlem durdurma)
  • Bende paraf var paraf karta komisyon alıyormu bu paypal bilen bir arkadaş varmı.
  • 50 tl lik ne alabilirim. İndirimde yiyecek vs.?
  • arkadaşlar 100 lira üzeri alışveriş yapacak olan varsa iki hesapta paypal kuponu var, buyrun kullanın...
  • Son gün bugun ne alabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypal la ödeme yapmama izin vermiyor.4 tane kitap almak istiyorum neden böyle bir şey yapıyor anlam veremiyorum.
  • 12/11 ler başa bela oldu sadece puanlı kullanabiliyorum hesapları. nerden yükledik. n11 yazıyorum bizle alakalı değil der gibi bankanızla görüşün diyor. güvenlik kontrolü çıkardılar başımıza. s
  • ben bugün yaptım alışveriş bir sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

12/11 kuponların bulundugu hesaplar siliniyor..(işlem durdurma)

işlem durdurma derken askıya alınan hesapları açtılar hocam. nasıl bir işlem durdurma bilgilendirir misin ?
  • alım yapan var mı bugun yaaaa ben bi türlü yapamıyorum.benden mi kaynaklı yoksa genel bir sorun mu var...
  • Kampanya uzayabilir

• Bunu pepsi 11 tl indirimi ile birleştirmek mümkün mü ? Bu arada yorumlarda farklı kodlar yazılmış.. Halen akrif olan hangisi acaba ? 11paypal ı denedim, bulunamadı dedi..

• beyler bende kullanmadığım bir şifre vardı, isteyen olursa göndereyim boşa gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztuareg

beyler bende kullanmadığım bir şifre vardı, isteyen olursa göndereyim boşa gitmesin

ben alabilirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

Bende paraf var paraf karta komisyon alıyormu bu paypal bilen bir arkadaş varmı.

YOK HOCAM 1 dolar keser sonra iade eder guvenlik amaclı
  • Paypal üzerinden maksipuan kullanımı mümkün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Paypal üzerinden maksipuan kullanımı mümkün mü?

Alış veriş esnasında herhangi bir sorgu ekranı çıkmıyor sadece onaylama ekranı geliyor büyük olasılıkla kullanılmıyor..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.