Şimdi Ara

n11 den aldığım BENQ GL2760H

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bana yardımcı olur musunuz. n11den bahsi geçen 27" monitörü aldım. https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/benq-gl2760h-27-2ms-analogdvihdmi-full-hd-oyuncu-led-monitor-P237652769
    2 gün sonra ekranın sol altına yakın bir yerde ölü piksel olduğunu farkettim. satıcıya sorduğumda benq servisiyle bilmem ne görüş dedi. benim tahminim monitörde bu sıkıntı zaten vardı ve şanssız bir insan olduğum için bana denk geldi. hem zaten ürünün fiyatı piyasanın 200-300 tl altında böyle bişey olacağını tahmin etmiştim. zaten canımı sıkan bir kaç sorunu daha var bu tür monitörlerde normal mı bilmiyorum mesela 1920x1080 çözünürlük de ekranda yatay şeffaf çizgiler var . ekrana tam dik bakınca farketmiyorsunuz ama hafifi kafanızı eğip baktığınızda belli ediyor. neyse ben şimdi bunu iade etmek istiyorum . cayma hakkımı kullanıp bunu geri gönderebilir miyim ?

• Hic vakit kaybetme.Begenmediysen iade et.

Ulen Honda araba getirir gocuklu.

Benq vb.firmalar da olu pixelli monitor yapar.Bizim ulkeye mi has?

Gelismeleri bize aktar.

Saticinin yaklasimi vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba DjFahrettin,

Sizi aradık ulaşamadık. Konu takibimizde olup, tarafınıza tekrar bilgilendirme sağlanacaktır.

n11.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n11 -- 29 Mayıs 2018; 11:19:25 >
  • internet üzerinden alınan elektronik eşyaların koşulsuz 15 gün içinde geri iade hakkı var. İnternet üzerinden Teknosa'dan almıştım notebook ölü piksel çıkınca hemen geri almışlardı.
  • Yenileme Hızı 60Hz monitor bu 5 para etmez
  • satıcıya sormak dünyanın en masumca ama "yanlış" hareketi. direk iade edecektin.

satıcı her zaman servise git diyecektir parayı iade etmemek için.

• iade işlemlerini başlattım satıcıdan aldığım cevap :
    "Merhabalar tamam ürünü iade edebilirsiniz yalnız size gönderdiğimiz şekilde orjinal ambalaj yapmanız geriyor faturası da içerisinde gönderin lütfen"
    orjinal ambalaj yapmam gerekiyor ne demek ? ilk geldiği hale mi sokmam gerekiyor ? mesela ölü piksellerin oldugu yerde "acaba tozlu lan bu" diyerekten parmağımla silmeye çalışmıştım ,parmak izinden dolayı bi leke var orayı silmem mi gerekiyor ? tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba DjFahrettin,

Size ulaşamadık. Size ulaşabileceğimiz güncel iletişim bilgilerinizi PM olarak iletmenizi rica ederiz.

n11.com
  • iade için kargoladık bakalım.
  • paketlerken monitör ayaklığının altı dikkatimi çekti böyle yıpranmış gibi olması normal midir ?
    n11 den aldığım BENQ GL2760H
  • kargo teslim edildi ve iade onaylandı arkadaşlar. ilgili davranan n11 firmasına ve diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. ayrıca flood için üzgünüm, iyi forumlar
  • Gecmis olsun kardes.

Bende zamaninda oyun monitoru icin 1 ay kafa patlattim.Su olu pixelden korkuyordum.Neyseki arastirdim.Bi sikinti cikmamisti.

N11 e tesekkurler bu arada.

• küçük alışveriş sitelerindense n11, hepsiburada gibi yerlerden almak daha mantıklı çünkü küçük satış siteleri ürünü asla iade almak istemiyolar.

kendi arkadaşım var bu işi yapan, ve bana diyo ki, n11-hepsiburada tarzı büyük yerlerden almadığın sürece, yani atıyorum gidip tewww.vural_store_alisveris.con.tr tarzı (salladım) bireysel kişilerin açtıkların sitelerden alırsan, asla iade almıyolar diyo.

çünkü ürünü iade alan satıcı o ürünü ne yapacak? başkasına satmak istese sıkıntı. satamasa elinde patlar.

piyasada birsürü site var böyle, dolandırıcı değiller, yani ürün satın aldığında ürün geliyo, ve piyasaya göre (HB-n11 e göre) biraz ucuza satıyolar, ama, ürünü iade etmek istediğinde asla ama asla iade almıyolar ve gerekirse git mahkemeye ver diyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

internet üzerinden alınan elektronik eşyaların koşulsuz 15 gün içinde geri iade hakkı var. İnternet üzerinden Teknosa'dan almıştım notebook ölü piksel çıkınca hemen geri almışlardı.
    telefondada oluyomu hocam bu ?
  • internet üzerinden kurumsal sitelerden alırsanız tabikide geçerlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.