Şimdi Ara

N11 ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT !!!( edit 6 geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
11.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de problem yaşamadım ama bazen olabiliyor böyle organizasyon hataları pire için yorgan yakmamak lazım.
  • Arkadaşlar, bazen en ucuzun ucuzu yerlerden almasak?

Yani akakce'den bakın, webdenal, ereyon ne bileyim, bir sürü alternatif teknoloji sitesi varken 20 lira fark için sülemancan bilişim falan bunlardan mal mı alınır?
  • elmacık iyiydi yıllarca çalıştık internet kafe işletirken çok yolumuz düştü. çok da güleryüzlü insanlardı, hep yardımcı oldular. kırılan boaulqn kulaklıkları bile tamir edip verdiler.

halen aynı kişiler firmada iseler çok iyi adamlardı. tamir tekik servis kısmını kapatmışlar, dükkanı başka caddeye taşımışlar falan.

çoğu zaman birkaç ürün uygun fiyatlı olur sadece, uygun fiyatlı görünce alınabilir.

dedikleri gibi bir hata olmuştur diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoir

Evet o kod ile gönderdim.Kargoyu kabul etmedikleri saatten 5 dk sonra n11 üzerinden yazmama rağmen ve hale firma açık kapatmamış görünmesine rağmen bir cevap yok üzerinden saatler geçti ve bir cevap yok telefona ulaşılmıyor.Eminimki şuan bir ürün satın alsam 10 dk içinde onaylarlar.Ama iş cevap vermeye gelince hiç umurlarında değil nasıl bir rahatlıktır bu anlamıyorum.
    Cimere şikayet et ertesi gün kapında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 hep böyle. Hiç bir alışverişimde memnun kalmadım desem yeridir. Orijinal olmayan ürünler genellikle burada satılıyor. Hepsiburada ve Amazon AVM ise, N11 bit pazarı gibi bir his uyandırıyor bende. Gerçi hepsinde ne aldığına dikkat edeceksin. Ama çarpılma ihtimalin N11'de çok daha yüksek.
  • harddisk mi kaldı artık ışık çağında yaşıyoruz alın bi ssd ömür boyu kullanın
  • Keşke tüm firmaların politikası Amazon gibi olsa takdire şayan gerçekten.

• Ben bu yüzden her zaman satıcı hepsiburada olan ürünleri alıyorum 5-10 lira bazen fazla veriyorum ama kafam rahat oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol üzerinden Elmacık denen mağazadan Anakart aldım pyasaya göre biraz düşük fiyatdı, almadan önce 2 kere farklı kişiye üstüne basa basa sordum stok varmı iade edilmiş ürünmü diye stok var sıfır ürün dediler. ve aldım 3 gün beklettiler beni 3 gün kargo olacağı gün ürün kargolandımı dedim beyefendi sizin ürün hatalı fiyat size şu düşük modeli göndereceğiz. Dedim o ürün benim donanıma uymaz muadil düşük fiyatlı Anakart gönderin onada yok lanet olsun sadece Anakart eksikdi

Zaten biri benle aynı sorunu yaşamış ilk mesajda görseldeki şikayetvar da yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 27 Nisan 2020; 14:32:7 >
  • Bu tarz ederinden ucuz harddiskler genelde yenilenmiş ürün olur ayrıca ürün hangi şartlarda alındı taşındı bilemezsiniz garantisinden emin olamazsınız ben de arayıştayım ama gelecek ürünün yenilenmiş mi yoksa orjinal kutusundamı olacağını bilmiyorum yorumlara bakıp uygun fiyatlı bir yer bulurum diye düşünüyorum

• burdan 6 ay önce falan ram aldım 1 günde geldi herhangi bir sorun yaşamadım
  • Malesef insanın başına gelince daha iyi anlıyor.
    Evkiba GG mağazasıdan diş fırçası aldım hemen kargolanacak diye.
    Firmaya yazdım sallamadılar sipariş oluşturduğumda. 3 gün geçti sallamadılar yanıt yok kargo yok..
    GG den bişeyler geldi kargo hatırlatması yaptık yanıt yok.
    Neyse 5.gün oldu kargo bilgilerini girdiler gönderdik diye. Ertesi gün oldu depo 20 km uzakta o mesafeden gelecek!!!
    Aradım kargoyu ürünü bize teslim etmemişler sadece irsaliye kesmişler gibi bişey söylendi. O zaman niye sisteme takip numarsı oluşturuyorsunuz diye söylendim.
    O arada dünya şey kurdum başka mal gönderecekler, yanındaki promosyonu gelmeyecek, kullanılmış gelecek...
    kargo toplamda 10 gün sonra geldi. Ne sokağa çıkma yasağı vardı ne başka bişey bunlar olduğunda...
    ben ucuz atlattım ama malesef firma isimlerine güvenseniz bile böyle şeyler yapabiliyorlar.
    Ha bi de GG den yorum yapacaktım sadece ürüne yorum yapın bu adımda diye sistem sürekli uyardı ve satıcı için yorum adımı açmadılar....
    satıcıya yorum yapılmasın diye sistemleri revize etmişler sanki..

• Elmacik güzeli sabri efendi

• Aynı firmadan bende gittigidiyor üzerinden asus marka router aldım aynı gün kargo yazmasına rağmen perşembe kargoya verilmesi gereken ürün pazartesi günü verildi tabi o sürede atılan mesajlara geç cevap verildi ve otomatik cevaplar yollandı ürün geldiğinde herhangi bir koruma kabı vs yoktu kendi kutusu dışına naylon geçirilmiş ürünü açıp taktığımda wireless ismi deriden diye bir isim gözüküyordu resetledim ürünü garanti sorgulaması yaptım bi sıkıntı gözükmedi iade ile felan uğraşmak istemedim ancak bidaha bu firmadan alışveriş yapmam...
  • SSD mevcut m.2 de mevcut fakat 2 TB veriyi depolamak için m2 alırsak kasa parası veririz.
  • Ben de 2 hafta önce aynı sabit diski ve bir de 8gb ram aldım aynı mağazadan. Güzelce patpata sarmışlardı.

• Ben de aynı mağazadan Termal Macun almıştım, diş macunu yollamaz umarım.
  • Ben iptal ettim siparişimi konuyu gördükten sonra, teşekkürler konu sahibi arkadaşa.

• geçen router aldım. sıfırdı sorunsuz. hemen kargoya verdiler hatta.

üzücü durum valla. marka zedelendi açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.