< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 4 Mayıs 2020; 11:37:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 4 Mayıs 2020; 11:37:2 > |
10-20 tl fazla olsun amazon olsun. Yurtdışı alışverişlerde de çinli ve singapurlular adeta ahbapdost gibi muhabbetleri var 1 ay teslimat süresi olmasa her şeyimi oradan alacağım genelde de 30-40 dolarlık aldığım ürünlere 2 3 dolar ya da hediye olarak gönderme şansın var mı diyede sordugumda genel olarak olumlu cevap veriyorlar.
N11 hepsiburada ya da trendyol zorunda kalmadıkça bir şey almam başta da dediğim gibi amazon olsun fazla olsun kafam rahat olur. Urun almıştım 1 yıl boyunca kullandım mail attım böyle bir problem var giriş yerlerinden biri tam aktif değildi (elektronik) diye 5dk sonra müsteri temsilcisi dönüş yaptı kod verdi kargolayıp yolladım 3 gün sonra verdiğim para iade edip 1 tonda özür dilediler. Işte bu yuzden amazon beter olsun diğerleri. |
Ben amazon Trden de çok memnunum. Geçen elektrikli kahve makinesinin cezvesi kırıldı, sipariş ettim amazon üzerinden. Satıcı önce kargolaması gerektiği günde kargolamadı, ardından teslim tarihini nisanın 27sine attı. Aldığım tarih nisanın 3ü veya 4ü.
Hemen iptal talebi oluşturdum, 1 gün bekledim, satıcı cevap bile vermedi. Mhden amazona yazdım, 10 dk sonra mail geldi, sipariş iptal edildi, para hesabınıza yattı diye. Bir şey amazondaysa, orayı tercih ediyorum. Hele ki satıcısı amazonun kendısiyse, güvenim daha da bir artıyor. Ama yine de pahalı elektronik eşyaları gidip teknomarketlerden almayı tercih ediyorum. Gittigidiyorda da sorun yaşamadım şimdiyr kadar. Eskiden berbatlardı ama sorun çözme odaklı olmaya başlamışlar. |
Noluyo bu N11’e
|
dur tahmin edeyim 500tllik hardiski 150tlye buldun ve hemen aldın.sonrada fake yediğini anlayinca iade etmek istedin demi konuyu okumadim
|
N11 Türkiye'nin en kötü alışveriş sitesi buradan HALA alışveriş yapmayin yaptırmayın , rezil site , dolandırıcılar birbirlerine tavsiye ettiği site.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 15:12:40 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |