Şimdi Ara

N11 ELMACIK ADLI MAĞAZA DİKKAT !!!( edit 6 geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
11.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-20 tl fazla olsun amazon olsun. Yurtdışı alışverişlerde de çinli ve singapurlular adeta ahbapdost gibi muhabbetleri var 1 ay teslimat süresi olmasa her şeyimi oradan alacağım genelde de 30-40 dolarlık aldığım ürünlere 2 3 dolar ya da hediye olarak gönderme şansın var mı diyede sordugumda genel olarak olumlu cevap veriyorlar.

N11 hepsiburada ya da trendyol zorunda kalmadıkça bir şey almam başta da dediğim gibi amazon olsun fazla olsun kafam rahat olur.

Urun almıştım 1 yıl boyunca kullandım mail attım böyle bir problem var giriş yerlerinden biri tam aktif değildi (elektronik) diye 5dk sonra müsteri temsilcisi dönüş yaptı kod verdi kargolayıp yolladım 3 gün sonra verdiğim para iade edip 1 tonda özür dilediler. Işte bu yuzden amazon beter olsun diğerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Noluyo bu N11’e
    N11 e birsey olduğu yok. Bizim bazı üyeler açgözlülük yapıyor.

• Bu şeref yoksunu firmadan bende alacaktım yakın zamanda aynı hdd'yi iyi ki sonraya ertelemişim. Sadakamız varmış. Amazondan alıcam yakında. Kafam rahat olur en azından.
  • N11 i şikayet etmek lazım asıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

10-20 tl fazla olsun amazon olsun. Yurtdışı alışverişlerde de çinli ve singapurlular adeta ahbapdost gibi muhabbetleri var 1 ay teslimat süresi olmasa her şeyimi oradan alacağım genelde de 30-40 dolarlık aldığım ürünlere 2 3 dolar ya da hediye olarak gönderme şansın var mı diyede sordugumda genel olarak olumlu cevap veriyorlar.

N11 hepsiburada ya da trendyol zorunda kalmadıkça bir şey almam başta da dediğim gibi amazon olsun fazla olsun kafam rahat olur.

Urun almıştım 1 yıl boyunca kullandım mail attım böyle bir problem var giriş yerlerinden biri tam aktif değildi (elektronik) diye 5dk sonra müsteri temsilcisi dönüş yaptı kod verdi kargolayıp yolladım 3 gün sonra verdiğim para iade edip 1 tonda özür dilediler. Işte bu yuzden amazon beter olsun diğerleri.
    Ben amazon Trden de çok memnunum. Geçen elektrikli kahve makinesinin cezvesi kırıldı, sipariş ettim amazon üzerinden. Satıcı önce kargolaması gerektiği günde kargolamadı, ardından teslim tarihini nisanın 27sine attı. Aldığım tarih nisanın 3ü veya 4ü.

Hemen iptal talebi oluşturdum, 1 gün bekledim, satıcı cevap bile vermedi. Mhden amazona yazdım, 10 dk sonra mail geldi, sipariş iptal edildi, para hesabınıza yattı diye.

Bir şey amazondaysa, orayı tercih ediyorum. Hele ki satıcısı amazonun kendısiyse, güvenim daha da bir artıyor. Ama yine de pahalı elektronik eşyaları gidip teknomarketlerden almayı tercih ediyorum.

Gittigidiyorda da sorun yaşamadım şimdiyr kadar. Eskiden berbatlardı ama sorun çözme odaklı olmaya başlamışlar.

• dur tahmin edeyim 500tllik hardiski 150tlye buldun ve hemen aldın.sonrada fake yediğini anlayinca iade etmek istedin demi konuyu okumadim

• Konu sahibinin açıklamaları bana samimi gelmedi. Geçen ay amazondan 4tblık harddisk almıştım kutu paketleme berbat bi şekilde geldi ve hemen denedim. Fakat bilgisayarda kitlenmelere yol açtı ve arızalı ürün olduğu besbelli belliydi. Daha sonra piyasadaki en ucuz fiyatlardan biri elmacık mağazasındaydı. Ordan sipariş verdim ve kutulaması amazona göre inanılmaz iyiydi haklarını yemeyelim. Şu an ürün sıkıntısız çalışmakta ve memnun kaldığım bi alışveriş olmuştu.

• Dostum n11 Hepsiburada gittigidyor vb yerlerden anca iğne iplik cimbız mastik vb 20-30tl yi geçmeyecek şeyler alınır. PC malzemelerini genelde bilindik inventus sinerji Amazon gibi yerlerden temin edeceksin geçmiş olsun.

• Aynı firmadan 1 ay önce psu aldım fsp 500w hiç bir sorun çıkmadı hb üzerinden almıştım daha sonra iptal edip gg üzerindeki mağazasından almak istedim Google elmacık bile yazmak yeterli oluyor kendi çağrı merkezi numarası direkt ben aradığımda hemen açtılar ve siparişi iptal etmişlerdi bende hemen gg üzerinden aldım ve sorunsuz da ulaşmıştı 1 ay oldu, yakın bir tarihte aldığım için diyorum bunu sen sorun yaşadığın için firmayı biraz karalamışsın gibi geldi bana güç bela numaralarını buldum demişsin halbuki Google sadece elmacık bile yazsan çıkıyor isteyen deneyebilir her siparişi problemli olsa adamlarin gg ve hb puanları okadar yüksek olmazdı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 26 Nisan 2020; 12:56:54 >
  • Bu mağazadan daha önce 2 defa alışverişim oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım, aslında şöyle yapsaydınız sizin için daha iyi olurdu hdd yi garantiye yollasaydınız direk disbiritörden ürün gelirdi, daha önce farklı bir yerden taşınabilir hdd almıştım garantisi pentaydı ürün sıfır kapalı kutu açıp pc ye taktım çalışmadı çünkü ürün arızalıydı mağaza ile uğraşmaktansa servise göndermeyi tercih ettim ve çokta iyi oldu çünkü bana değişim yapılan ürün yeni üretim tarihliydi toplam 7 günde ürün yine bana sıfır disbiritörden gelmiş oldu. Benim ki sadece öneri yinede tercih sizin toplamda 60 gün falan uğraşırsınız ve bu salgın yüzünden de hep aksatırlar ve süreç uzar gider, garantinizi sorgulatıp ürünü garantiye yollatıp sıfırını almak daha mantıklı bence.
  • Ben n11, gittigidiyor dan kesinlikle alışveriş. yapmam siteleri bana hiç şeffaf ve güvenilir gelmiyor.

• Bende psu aldım evden çıkma yasağı olmasına rağmen ptt evde yok ibaresi verip 1 günde gelen kargoyu aynı gün geri gönderdi. Hayatımda böyle bir şey ilk defa gördüm. Siparişin 3. gününde satıcıya geri döndü. Başka kargo ile gönderin alayım dedim cevap gelmedi. Hiç ulaşmadığı için hemen iade ettiler
  • Recertified ürün fabrikadan çıkmadan sorunlu olduğu tespit edilen ve fabrikada tekrar elden geçen ürünler.
    Refurbished ürün ise kullanılmış/yıpranmış ürünlerin tekrar sıfır konumuna yakın elden geçmiş hali.
    olarak biliyorum.
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda da belirttiğim gibi 1 adet numaraları mevcut 0850 li bişi fakat 2 gün aradım açan olmadı başkada sitelerinde herhangi bir numara yoktu googleden araştırarak dükkan vitrinindeki numaralarını buldum aradım onuda açan olmadı bu durumu buraya yazdıktan 1 gün sonra ne hikmettirki her telefonu açtılar ve mesaj olarakta n11 üzerinden bi sorun oluştu şuanda arayıp ulaşabilirsiniz diye mesaj gönderdiler.Ayriyetten ürünü geri iade için kargoluyorum firmanın bilgiside var öncesinde sordum çünki mağaza iadeyi kabul etmiyor ve sebepte bildirmiyor sonra mesajlarımada cevap vermiyor telefonda açmıyor siz olsanız bu durumda ne düşünürdünüz çok merak ediyorum ?
  • Sanırım bu satıcı puanlarını parayla satıyorlar dükkan sahiplerine. Başka bir açıklaması olamaz.

Yüzde yüz olumlu gözüküyor mağaza bi giriyorsun yorumlara yüzde 25 kötü ama sorsan yüzde 100 olumlu. Nasıl mantık anlamadım. Ya bu sistemin çalışma prensibinde bi sorun açık var. Elemanlarda onu kullanıyor

• 2017-2019 yılları arasında özellikle 11.11 gibi vb bir çok alışveriş kampanyalarının yoğun olduğu zamanlardan sayısız alışveriş yaptım elmacıktan aklımda kalan hızlı ve sorunsuz teslimatlarıydı.belki ürünlerde sorun yaşamadığım için firmayla sorun yaşamadım. özellikle en uygun ram ssd fiyatları onlarda oluyordu.
  • N11 trendyol dan alışveriş yapmayın lütfen

• Genelde son zamanlarda n11 de hb da gibi olumlu yorumları tutup olumsuzları silmeye başladı. Birde genelde firmaların puanlarının çoğu %95 ten aşağı değil. Görende tüm alışverişler sorunsuz hallediliyor zanneder. Zaten çoğu şey Amazon da daha ucuz oluyor artık . Bu firmalarla sıkıntı yaşamaktansa Amazon dan almak daha mantıklı

• Öne çıkardım. Sesimizi çıkarmadıkça fazla olmaya başladılar. N11 gibi büyük bir şirket böyle hataları nasıl yapar anlamıyorum. Sonuna kadar destekliyorum sizi, hakkınızı arayın. N11 son zamanlarda ciddi bir sorumsuzluk örneği sergiliyor.

• N11 Türkiye'nin en kötü alışveriş sitesi buradan HALA alışveriş yapmayin yaptırmayın , rezil site , dolandırıcılar birbirlerine tavsiye ettiği site.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.