Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1800 çek kazandım.
    4000 ben harcadım diyince dedim.
    Tek harcadın zannettim.
    Yani 4 aile anca fit olmuştur :)
    Az bile...

1. N11 En iyi fırsat çekleri daha gelmez...
    2. Enpara %20 daha gelmez...
  • şaka maka ben de 1200 tl çek kazandım sanırım :)

şimdi keşke lazım olan olmayan ne var ne yok alsaydım diyorum. çok fena güzel bi kampanyaydı.
  • Son çeki de az önce kullandım, 3000 liralık alışveriş yapmışım

Enpara + avantajix filan derken, süper oldu :)
  • avantajix demişken oradan 110 tl hesabıma yatmış...
  • Bu konuyu açtıgımda 25.000 cevabın gelecegini tahmin bile edemezdim

ben de tırstım hep 2000 tl civarı kupon kazandım,
    şimdiki aklım olsa 6 ayrı hesabımdan 2000er kazanırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Bu konuyu açtıgımda 25.000 cevabın gelecegini tahmin bile edemezdim

ben de tırstım hep 2000 tl civarı kupon kazandım,
    şimdiki aklım olsa 6 ayrı hesabımdan 2000er kazanırdım...

Sorma hocam köşe olurduk neyse aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ck obsessiondan çeklerim yüklenmiş. ama bu adam para kazanmasın arkadaş çekle yarı fiyatına almıstım çekimde boşa gidecek ama ben spulcture parfümü iade edeceğim sizler napacaksınız arkadaşlar.telefonlara cevap vermiyor adam....
  • Emeği geçen herkese teşekkür ederim ben,

Sonax Temizleme Spreyi
    Everest Tablet Tutucu,
    Addison Çanta
    Dunlop Raket ürünlerini paylaşan arkadaşlara ayriyetten teşekkür ederim.

100+22 tl lik son 2 çek kaldı, bunları da 15 gün içinde değerlendiririz artık :)

sonxtan 100 tl kazandım ama o çekle market günü kampanyasından 250 tl lik ürünü enpara ve çek sayesinde 80 tl ye almıştım. müthiş vurgundu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

1800 çek kazandım.
    4000 ben harcadım diyince dedim.
    Tek harcadın zannettim.
    Yani 4 aile anca fit olmuştur :)
    Az bile...

1. N11 En iyi fırsat çekleri daha gelmez...
    2. Enpara %20 daha gelmez...

Enparadan gelmezse ykb acar yeni bi sanal banka ordan gelir sikinti yapmayin. Sonucta rekabeet var
    N11 yapmazsa baskasi yapar ama n11 yakinda tiklakazani devreye sokar cunku cek bittibsatislar da bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Ilk defa bi konuyu ozluyorum internette. Makinem kar kaldi bana bu konudan. Herkese Teşekkürler.

nekadarlık bir kazanç elde ettin bu filtre olayından?

• Benim de CC parfümgeldi ama kargo ücretini bana ödettiler bir de faturası yok. parfümün de orjinalliği konusunda ciddi şüphem var.
    çekler gelsin ben de iadeyi düşünüyorum. firmaya yazdım tabii cevap yok. mail gönderiyorsun geri geliyor. adamlarla iletişim kurmak mümkün değil.
  • arkadaslar simdi bu kampanya dan kazandigim butun kuponlarla alisveris yaptim.
    ancak son aldigim urun halen tedarik edilemiyor 1 haftadir ve 80 tl lik kupon kullanmistim.kuponun kullanim suresi bitmesine 2 gun kala.
    acaba simdi firma dese ki urunu yollayamiyoruz ne olacak bu sefer ? o kupon yanacak mi ?
  • iade geldiği gün alışveriş yaparsan yanmıyor diye biliyorum. 0 gün yazıyor ve kullanabiliyorsun iade edildiği gün.
  • arkadaşlar bu siteden yapılan alışverişlerin çoğunda geciken kargo sorunu yaşanıyor n11 i kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
  • evet az once n11 den arandim.
    http://www.n11.com/philips-hr2200-viva-collection-corba-ustasi-P12734706

urununu almistim.ve kargonun bu ayin sonunu dahi bulabilecegini bu yuzden iptal edebilecegimi soylediler.peki kullandigim 85 tl kupon ne olacak dedigimde o kuponun suresi gectiginden dolayi tekrar yuklenemeyecegini soylediler/.bende eger ki urun iptal olur kuponumda yanarsa hukuki islemlere baslayacagimi belirterek kapattim telefonu.

burda 2 secenek var;

1.n11 artik son kullanim tarihi yaklasmis kuponlarla alinan urunleri yollatmiyor dolayisi ile o kuponlarin hepsi yanacak.
    2.urunu aldigim sanalmagaza urunu yollatmayarak ve kasitli olarak musteri kuponlarini yakarak kendi sitesine yonlendirecek herkesi.urunun siparisini verdigimde 175 tl idi su an 215 tl ve bunu bahane ederek yollamiyorlar urunu.

tarihi sonlara yaklasmis kuponlarla urun alirken cok dikkat edin.

• Fotoaksesuardan alınan kaiser optik temizleyici kağıt ve kaiser fırçalı havalı pompa var mı elinizde? pm atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 2 Mart 2014; 19:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

evet az once n11 den arandim.
    http://www.n11.com/philips-hr2200-viva-collection-corba-ustasi-P12734706

urununu almistim.ve kargonun bu ayin sonunu dahi bulabilecegini bu yuzden iptal edebilecegimi soylediler.peki kullandigim 85 tl kupon ne olacak dedigimde o kuponun suresi gectiginden dolayi tekrar yuklenemeyecegini soylediler/.bende eger ki urun iptal olur kuponumda yanarsa hukuki islemlere baslayacagimi belirterek kapattim telefonu.

burda 2 secenek var;

1.n11 artik son kullanim tarihi yaklasmis kuponlarla alinan urunleri yollatmiyor dolayisi ile o kuponlarin hepsi yanacak.
    2.urunu aldigim sanalmagaza urunu yollatmayarak ve kasitli olarak musteri kuponlarini yakarak kendi sitesine yonlendirecek herkesi.urunun siparisini verdigimde 175 tl idi su an 215 tl ve bunu bahane ederek yollamiyorlar urunu.

tarihi sonlara yaklasmis kuponlarla urun alirken cok dikkat edin.

Çeklerin son kullanımına 20 dk kalmışken 3 çek kullandım. Siparişlerin hepsi geldi. Sıkıntı yok.

• otoaksrsuardan urunleri satin alabilirim arkadaslar , ekipman tamamlamaya calisiyorum ..

• 28 aralıkta alıp çek kazandınız yazısı gelen bir ürün vardı. satıcı kargolayamamıştı elinde olmadığı için. dün kargolamış. bakalım 1 hafta sonra çek gelecek mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

@taraftar_42 nin gönderisi ışıgında :D

http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824
    http://hayyamcarsisi.com/vanguard-cardiff-5b-kilif

Stok ekleniyor tekrar kontrol etmekte fayda var.

21 TL fark

Hocam hayyamçarşısı sitesi sizce güvenilir mi?

• 
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.