Şimdi Ara

N11 Hokus Pokus 28.10.2014-31.10.2014 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
10
Favori
21.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son iki sayfadaki mesajları okudum ama şunu anlayamadım.

Hokus pokus indirimi eğer gelecekse ürün sepete atıldıktan sonra ödeme sayfasına geçildiğinde anında geliyor mu,
    yoksa sepete ürün atıldıktan sonra belki 5 dakika sonra belki 5 saat sonra tanımlanıyor da email ile uyarı mı geliyor ?
  • ahahaaz önce öteki hesabımda da siteye üye olanlar verilen 11 tl indirm ve hokus pkus %15 indirimle birlikte 80 lirarlık predator action figürünü 56 liraya aldım 4 taksit yaptım birde üstüne kutusunu acmazsam 1 sene sonra bunların fiyatı 100 lira rahat olur zaten 80e satarım birine bende owww yeaa ama hala 3 tane daha %15 indirimimi var hesapta sepetteki diğer action figürler için
  • Sepetteki ürünüme hala indirim gelmiyor bugün son gün %4-5 bişey gelsin ya en azından da alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Bana sanki en kısa sürede alışveriş yapılmış olan hesaba gelmiş gibi geldi.
    Yada birkaç alışverişi olan hesaplara da olabilir.
    Bunlar tabi yorumum

Yok kardesim degil. Ayni anda actigim be ayni anda alisveris yaptigim farkli iki hesap var. Birinin sepetinde 4 tane protein tozu var hicbirine indirim yok. Birinde 3 tane kozmetik var hepsine vermis. Ayrica daha evvel.acilmis hesapta oyuncak tlf var onlarada vermis. Ama telefon satistan kalkmis. (S5) ve gene daha once acilmis bir hesapta protein tozu var onada indirim yok. Ozetle ya protein tozuna vermiyor. Yada benim bahtsizligim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Bunlar tabi yorumum

Yok kardesim degil. Ayni anda actigim be ayni anda alisveris yaptigim farkli iki hesap var. Birinin sepetinde 4 tane protein tozu var hicbirine indirim yok. Birinde 3 tane kozmetik var hepsine vermis. Ayrica daha evvel.acilmis hesapta oyuncak tlf var onlarada vermis. Ama telefon satistan kalkmis. (S5) ve gene daha once acilmis bir hesapta protein tozu var onada indirim yok. Ozetle ya protein tozuna vermiyor. Yada benim bahtsizligim..

acaba bunlar 250 tl ye 50 lıra ındırım yapıyok daha fazla yapmayak dıye mı dusunuyor ? bunlardakı zehır kafa kımsede yok,

• tvlerde olmuyormu bu hokuspokus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Bunlar tabi yorumum

acaba bunlar 250 tl ye 50 lıra ındırım yapıyok daha fazla yapmayak dıye mı dusunuyor ? bunlardakı zehır kafa kımsede yok,

Kuvvetle ihtimal senin dedigin gibi. Ama sepete almak istedigim bicok urunu ekledim bekliyorum. 11.11.2014 geliyor.

• Kamera lensi vardi sepetimde, gelmemis :(

• Bana kupon vermiş ama ne için geçerli olduğu yazmıyor. 24605059 kodu var sadece
  • sepete bir sürü ürün attıydım bugün hokus pokus hiç birine gelmemiş galiba bugün yapmayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

sepete bir sürü ürün attıydım bugün hokus pokus hiç birine gelmemiş galiba bugün yapmayacaklar

23:33 de sürekli refresh yap

• %8 gelmiş güzel
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/samsung-ue-32h5570-led-tv-samsung-turkiye-garantili-P24605059
    ürün bu

bunu sepete ekle hokus pokus çıkar
  • https://m.n11.com/samsung-galaxy-note-3-cep-telefonu-P28107268

%4 var bu ürün icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

sepete bir sürü ürün attıydım bugün hokus pokus hiç birine gelmemiş galiba bugün yapmayacaklar

23:33 de sürekli refresh yap

Ozaman oluyorum tuvnera

• @dn@n kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
  • Tv alınabilir ama yok arkadaş illa bir aksilik olacak. Ödeme ekranına gelince %10'u seçemiyorum Philips TV'de sadec 150tl indirimi uyguluyor.
  • Arkadaşlar kupon bulunamadı diyor, TV alacağım, 150tl indirim oldu ancak kupon bölümüne kodu girdiğimde hata alıyorum. Var mı bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

tv alıcam hokus pokusu olan var mı??

Benim sepette 2 tane LG 47LB670V tv var. toplamda 275tl indirim oluyor. Alıp almamakta kararsız bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

tv alıcam hokus pokusu olan var mı??

Benim sepette 2 tane LG 47LB670V tv var. toplamda 275tl indirim oluyor. Alıp almamakta kararsız bekliyorum

Bence tvde kararınıverdiysen en azından birini al
    Bende lg42lb652v modelini almak istiyorum ama kuponum yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.