Şimdi Ara

N11 Hokus Pokus 28.10.2014-31.10.2014 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
10
Favori
21.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah namazlarında n11 ede dua etmek lazım artık...
    Bu firma batmasın ve bu şekilde devam etsin inşallah :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese var bi bana mı yok bu hokus pokus :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bekliyorum
  • notebook vardı Allahtan beklemişim %5 daha indirim geldi
  • N11 Böyle kampanyalar yapması güzelde biraz düşünerek yapsa daha güzel olur.

Sonuçta herkesin sepetinde ürün bulunmuyor, bence kategorilere özel farklı kampanyalar yapması daha mantıklı olurdu. Geçen sene Giyim&Aksesuar bölümünde güzel kampanyalar yaparken bu sene tık yok malesef.
  • 29 Ekim için N11'den büyük bir indirim daha bekliyorum. Gelirse ekime, gelmezse kasıma :)
  • Beklemedeyim gelen birşey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sabıkalı da olsa (Fotopazar) Macbook Pro ME864TU/A Retina' yı 2.984 TL' den sipariş verdim.

Sendekide büyük cesaret adam boş boş uğraşıyor fotopazar efendi sende durma sipariş ver 5 gün uğraş 6. gün zaten iptal edecek.
  • %15 i veya 10u telefonda geçirebilen var mı?

• paradoks01 kullanıcısına yanıt
    Hesabınız N11 tarafından dondurulmuş olabilir..
  • Arkadaşlar sonradan sepete ürün ekleyip de kupon gelen varmı?
  • ne gelen vaar ne giden yine karanlıklardayım :) Zardayım ben zardayım.
    İroniye bağladık gene hokus pokus geleceksen gel artık.İşimiz var gücümüz
  • bu ne sacma bır uygulamadır ya, adam gıbı vereceksen ver sabahtan berı beklıyor bunca mıllet....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

ne gelen vaar ne giden yine karanlıklardayım :) Zardayım ben zardayım.
    İroniye bağladık gene hokus pokus geleceksen gel artık.İşimiz var gücümüz

daha önceden sepetinizde ürün yoksa gelmez bence sepettekilere vermişler. bütün hesaplara farklı ürünler ekledim ilerki günler. ekmek parası ::)))
  • bize yok henüz :)
  • hokus pokus geçen 1500/200 den daha iyi hemi. bende %4 var, bi finans kart ayarlasam bi telefon daha yapıştırcam

1500/150 indirim telefonda olmuyormuş. dediklerim iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 29 Ekim 2014; 0:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hokus pokus geçen 1500/200 den daha iyi hemi. bende %4 var, bi finans kart ayarlasam bi telefon daha yapıştırcam

1500/150 indirim telefonda olmuyormuş. dediklerim iptal

Oluyor hocam buraz zorlamak lazim

• Hokus pokus sepette bekletilen urunlere geldi sanirim.ben de 9 urun vardi hepsine hokus pokus yapmislar %10.indirimin dibine vurucaz yine :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah sepetimde bi kaç ürün vardı ben sepetten cıkardım :)şimdi hangi ürünler oldugunu hatırlamıyorum ne yapmam lazım :)
  • çok garip iş bu, ürüne özelmiş kategoriye değil. :) 1450 lik telefon vardı 150 lik çekten yararlanayım diye 1500 lük ekledim onda %4 olmuyor :(

quote:

Orijinalden alıntı: savas261990

sabah sepetimde bi kaç ürün vardı ben sepetten cıkardım :)şimdi hangi ürünler oldugunu hatırlamıyorum ne yapmam lazım :)

sepetinde bekleyen ürünler var diye mail atıyolar, o mailde içerik varsa anlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 29 Ekim 2014; 1:05:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.