Şimdi Ara

N11 Hokus Pokus 28.10.2014-31.10.2014 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
10
Favori
21.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bot attım sepete sabahtan beri bir şey tanımlamadı. Sorun bende mi anlamadım ki
  • Ben de 150 ve 115 iki ürün vardı birinin zaten fiyatı 140 olmuş.
    Yalnız başka bir hesabıma bir çaydanlık eklemiştim mutfak ürünü diye 30 da düşünce 55 e geliyor
  • Sepette sehpa takımı vardı hanımın dışarda beğendiği model. Modoko da en ucuz 500e bulmuştum. N11 de 485 liraydı. Sepette duruyordu mobilyaya 250/50 indirim görünce girip alayım dedim bir de %15 hokus pokus vermiş 75 lirada ordan düştü 360 liraya aldım güzel bir alışveriş oldu teşekkürler n11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 28 Ekim 2014; 21:12:10 >
  • N11 den aldığım PS4 ü satıcı yollamadı bende iptal ettim ama daha yansımadı hesaba 5 gündür işletiyor N11 benim parayı !
    Neymiş efendim sistemsel hata olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • desgilad D kullanıcısına yanıt
    kuponun yanındaki kodu arama motoruna yazarsan sadece tek bir üründe kullnılıyordur kuvvetle muhtemel.
  • darısı basıma..
  • Almak istediğim ürünü tüm hesaplarımın sepetine ekleyip bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Almak istediğim ürünü tüm hesaplarımın sepetine ekleyip bekliyorum

AYNEN BENDE HEPSINE EKLIEDIM OZELLIKLE SUPermarket bolumunun :)

bu arada hesabından Süpermarket dukkanından ındırım tanımlanan varmı ? ben yağ vs alcamda
  • N11 de hosgeldin kuponu (11 tl) ile 150/25 tl ceki birlesir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

Hokus pokus %12 Suplement indirimim var akbank 22TL kodlarla birleşirmi? deneyen ve bilgisi olan

birleşiyor
  • mumenu kullanıcısına yanıt
    hesapta pepsi indirimi limiti dolduğundan kombinasyonu deneyemediğim için sormuştum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

kampanyayı burada görünce 330TL lik pierre cardin deri ceket ekledim sepete. kupon falan gelmedi, son ödeme ekranına kadar bir düşüş de olmadı. beklemeli miyim daha ?

Kardeşim şansına benim sepetimde o üründen kalmış diğer hesabımdan almıştım :) Bir hayır duâsı karşılığında %20 indirim verebilirim 66 TL düşürüyor ceketten ekstra birşeyler de eklenir sanırım. Ücret avantajix filan istemez.

Hay Allah razı olsun hocam, PM attım :)
  • freestyler7 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi satıcıdan aldınız acaba ? Bende almayı düşünüyorum ona göre uzak durayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bateus

Hocam hangi satıcıdan aldınız acaba ? Bende almayı düşünüyorum ona göre uzak durayım.

BarcelonaGame elinde olmayan PS4 paralel ithalat ürününü sattı stokta var mı diye sormuştum birde önceden.

• düzenli alışveriş yapıyorum diye hiçbir halt vermemiş

n11
  • Bugün alışveriş yaptım , sonra sepete öylesine bişey ekledim hokus pokus gelmiş şansa bak yahu, almadan gelmedi işte.

• dünden buyana bütün siparişlerimde bu uyarıyı alıyorum..başka bu yarı alan varmı?
  • freestyler7 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler ben Syd den almayı düşünüyorum güzel bir paket yapmışlar isterseniz bir bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bateus

Hocam cevap için teşekkürler ben Syd den almayı düşünüyorum güzel bir paket yapmışlar isterseniz bir bakın.

Bende SYD den aldım ürün geldi zaten.
    1594TL lik PS4 FIFA2015 +2.KOL paket vardı 2 gün önce şimdi yükselmiş fiyat sanırım.

• Galaxy note 3 % 4 vermiş bana.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.