Şimdi Ara

N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
4
Favori
27.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 kampanya yapıp indirim kuponu ve çek veriyor, oradaki mağazalar fırsattan istifade ederek fiyat yükseltiyor. Böylece kupondan istifade eden alıcı değil mağaza oluyor.

Zamlı fiyat kuponla biraz iniyor, alıcı kâr ettim sanıyor. Satıcı kupon sayesinde daha çok kazanmanın keyfini yaşıyor.

Kampanyanın kazananı mağazalardır. Net...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 7 Kasım 2020; 19:54:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben senin kardeşin değilim, efendice yaz. Saldırmadan önce öğren. Bak oku ne yazıyor. 4 gün önce dolar 8.42 idi bu gün 8.52 elbette zam olacak. Aradaki farkı babasının hayrına mı veriyor? gitmişsin trendyoldaki fiyatı getirmisşin. n11 %10 indirim yap biz karşılayacağız derse yaparız elbette. sonra senin gibi zeki arkadaşlar da olayı bilmeden neden trendyol da bu fiyat da n11 de değil.

bak sana anlatayım: trendyol satılan bir ürünün parasını 45 gün sonra veriyor ama mağazaya sen indirim yap ben karşılarım diyebiliyor.

n11 satılan ürünün parasını teslim tarihinden 3 gün sonra veriyor ama ister reklam ver ister indirim yap ben karışmam diyor. aradaki farklar bunlar.

ha bir konuda sana hak veriyorum. ben ürünün fiyatını 70 lira yapıp sonra %50 indirim yaptım deyip 35 e gene satıyorsam evet haklısın. Onun dışında komple yalan dolan.

• kutsall1 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin değişmez gerçeği, ev alırsın faiz indirimi olur ev sahipleri eve zam yapar , E-Ticaret siteleri İndirim yapar , Mağza sahipleri zam yapar,

• Halı aldım rengini beğenmedim iade edip farklı renk alıcam dedim tamam dediler... Bir girdim o da ne! Üzerine 200tl zam yapmışlar...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba05 -- 16 Mart 2021; 6:3:34 >
  • kutsall1 kullanıcısına yanıt
    N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !

bişey bilmeden konuşmak kadar kötü bişey olamaz herhalde. evet tabi bizden kesilen ekstra bedellere bak sonra konuş. cep telefonlarından %7 daha fazla komisyon alınacak. inanmazsan onun da resmini ekleyeyim. bilmeden konuşmayın.

• nba05 kullanıcısına yanıt

sen idrak edemiyorsun. 25 ekimde kur 7.97₺. 7 kasım da 9.52. dolar başına 1 lira 55 kuruş üstüne gelmiş. asıl bu olayı anlamıyorsun. adam bekler bekler tam 11.11 de olağan üstü zam yapar dediğin olur. ama öncesinde dolar ile ithal edilen bir ürüne elbette zam olacak. niye anlamıyorsunuz. sonra da bilmeden konuşursunuz.

• nba05 kullanıcısına yanıt
    N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !

ne yazdığından haberin yok. blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CECCBCE5F -- 7 Kasım 2020; 20:13:9 >
  • Hocam 25 ekim Kur 7.97 Lira. 7 Kasım Dolar Kuru 8,52 Tl, 9.52 değil kur farkıda 1,lira 55 kuruş değil, 55 kuruştur yani 25 ekimden 7 kasıma kadar 55 Kuruşluk kur farkı yansımış. Şimdi bende soruyorum sen mi anlamıyorsun ben mi anlamıyorum, istersen şöyle birşey yapalım son 4 günü esas alalım ne kadarlık bir zam yapılmış resimlerle paylaşalım , işte o zaman son dakka mı zam yapılmış yoksa önceden mi yapılmış Anlarız.

• Benim ne yazdığımdan haberim varda ,senin ne anlatmak istediğinden haberim yok.

• Birkaç gün önce bazı parfümleri favorilere eklemiştim, şimdi fiyatları yükselmiş/yüksek fiyattan tekrar satışa sunulmuş. Ne anlamı kaldı şimdi kuponların?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'de satış yapan bir mağaza sahibi , Forum üyelerinin yalan söylediğini söylüyordu , umarım okuyordur.

• TheKill02 kullanıcısına yanıt

11.11 kampanyasında satıcılardan %0.8 den %7 ye varan oranlarda +reklam komisyonu alıyorlar. bizden bu kampanya döneminde %2.8 daha fazla komisyon alacaklar. Fiyatlara ise dokunmadım, kuponu olan alsın. Ne zam yaptım ne de indirim.

• İşlemci ekran kartı satıyor musun

biz sadece ürettiğimiz ürünleri satıyoruz. otomotiv sektörü

• Hayırlı satışlar hicam :)

Teşekkür ederim, size de keyifli alışverişler dilerim.

• Merhaba, n11'de ithal ürünlerdeki fiyat değişiklik sebepleri kur farkından olmaktadır.

• Sanıyorum n11 bu işi en iyi 3 yıl önce yaptı. Hem fiyat artışları için önlemini almış, hem siyah etiketli ürünlere kupon kullandırarak ciddi meblağlarda indirime gitmişti. Sonraki yıllar kur, fiyatlar vs. diyerek onlar da düzene ayak uydurdular.

Yukarıda n11 satıcısı arkadaşa gönderilen ekstra kesinti oranlarını görünce üzüldüm. Bu black friday akımı amacından gittikçe saparak, alanın değil e ticaret sitelerinin bir yıl boyunca beklediği bir dönem haline geldi. Kısaca bu akımı da türk usulüyle harmanladık.

• N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !

Bize bu şekilde mesaj geliyor tabi dikkate alan satıcılar olduğu kadar beni ilgilendirmez ben fiyatımı artırırım diyen satıcılar da olur elbet.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.