< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! (10. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sepetteki 600 liralık halılar 740 lira olmus şaka gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben bu olaya tepki gösterenlere neden tepki gösterildiğini anlamıyorum. Bi bitin artık diyen falan var ya
eleştirmeyi bile unuttunuz 20 yılda.
-
Atatürk düşmanlarını içinde barındıran bir firmayla işim olmaz. İsterse bedava versin.
akşam 9da başlayacak o indirim daha düşmedi yani
-
Umarım bu sitede indirimleri kötüleyen arkadaşlar, o gün geldiğinde siteye girmezler ve biz de sitede donma vs olmadan rahatça alışverişimizi yaparız. Zaten bir ürünün mağaza satış fiyatını, diğer sitelerdeki satış fiyatını ve n11 satış fiyatını kıyaslayamayacak olanlar da bir zahmet girmesinler. Bir şeyi kötüleyebilmek için önce bir fikir sahibi olmak gerekir. Yok fiyatlar artıyor yeaa yok kuponlar boş yeeaa diyerek olmaz o iş. Yapacağın işlem çok basit. Alacağın ürünün mağaza fiyatları belli, diğer sitelerdeki fiyatları belli. Koyacaksın hepsini alt alta. Şayet n11 dışında daha ucuzunu mağazada veya başka bir sitede bulduysan, n11 den değil gidip oradan alacaksın. Kıyaslama sonucunda gerçekten en uygun fiyatın n11 de olduğunu gördüğün bir ürünü de kuponlar yardımıyla daha da indirerek alacaksın. Olay bu kadar basit.
-
PArfüm almayın indirimli olanlar asla almayın ambaljı açlan ürün kesnlkle iaede olmyr gidin mağzadan alın daha iyi
N11 ayin 1 den itibaren fiyat değişimini yasakladı hocam eğer 1 inden önce değişim yaptıysa doğrudur. 4 Kasım yapılmış fiyat sabitini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 8 Kasım 2020; 14:30:51 >
Bütün e ticaret sitelerinde işlem yapıyorum Amazon ve Hepsiburada ya ürün girişi yapmak zor diğerlerinde istediğin gibi oynuyorsun.
Araştırmayı bilmeyen alışveriş yapmadın arkadaş neymiş fiyat artırıyorlarmış sen fiyatlara sadece N11 den bakarsan tabi ki sıkıntı olur karşılaştır diğer sitelere bak o gün N11 uygunsa al yoksa alma
Dün baktım. N11'den aldığım 600 TL.'lik kuponu indirim olarak uygulatsam bile alacağım cihazın fiyatı başka sitede daha iyi. Kuponu boşver deyip fırsatı kaçırmadan satınaldım.
Çok iyi araştırma yapmadan hiçbir sitenin indirim var aldatmacasına kanmayın. Bazen bindirilmiş fiyatlara sözde indirim yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 8 Kasım 2020; 14:55:43 >
ss varsa alalım hocam, böyle olmaz.
-
Bu konudaki en net bilgiye benim gibi uzun süredir bilgisayar almak üzere piyasa araştırması yapan ya da bilişim sektörü ile uğraşan insanlardan ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
Normal şartlarda kullanıcılar piyasaları pek takip etmez fakat bilgisayar parçalarını yakından takip eden kişiler neredeyse her gün konuyla alakalı en az 1-2 saat (bilişim sektöründeki arkadaşlar günlük 4-5 saat) piyasa takibi yaparlar.
Ben kendi adıma N11, Trendyol ya da Hepsiburada tarzı şirketlerin "sözde indirim" kampanyalarının yani genel ismiyle 11.11 - Black Friday - Kara Cuma vb. indirimlerinin bilgisayar parçaları, OEM parçalar ya da OEM toplama hazır sistemler vb. bilişim ile alakalı materyaller için olmadığını net bir şekilde söyleyebilirim.
Bu konuda yapıldığı iddia edilen indirimler kesinlikle yalandır. İnanmayınız, İtimat etmeyiniz ve aldanmayınız.
O hep belirtilen "stoklarla sınırlı" ibaresi eğer gerçek olsaydı, günlük olarak kuruş kuruş artan dolar fiyatlarını birebir yansıtmazlardı fiyatlarına. Sonuçta bir stoktan bahsediliyor.
Burada iki yol var. Ya gerçekte, indirim yapılacağı iddia edilen bir stok yok ortada ya da adı geçen online satış yapan şirketlerin yaptıklarını iddia ettikleri 11.11 - Black Friday - Kara Cuma vb. indirimleri (özellikle belirttiğim sektör için konuşuyorum) kesinlikle yalandır.
Notlar:
- Tekrar etmek gerekirse tuvalet kağıdı, kıyafet, ayakkabı vb. ürünlerdeki durumu bilmiyorum. İnternet üzerinden bilgisayar parçaları, OEM sistemler ya da yazılımlar haricinde şimdiye kadar bir çorap dahi almışlığım yoktur. Bu girdimde bahsettiğim ürün kategorisi en genel ismiyle bilgisayar materyalleridir.
- İndirim olmadığı ve 11.11 kampanyalarının YALAN olduğunu iddia ettiğim konuda 15 yıllık tecrübem, son 7-8 aydır da yoğun, günlük, binlerce sayfa internet araştırması, fiyat karşılaştırma ve teklif mailleşmeleri gibi bir noktadayım. Yani bilinçsiz bir şekilde karalama yapmadığımı net bir şekilde söyleyebilirim. Bahsi geçen şirketlerin bilişim satış departmanlarıyla da (gerek görülürse) her konuda yüzleşirim. Bu kadar da kendimden eminim.
Edit: Bazı düzeltmeler ve eklemeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbadfox -- 8 Kasım 2020; 15:43:24 >
-
Geçen sene 11.11 kuponu ve bonusla 7070 TL'lik Monster laptopu 6300'e alabilmiştim. Fiyat zaten Monster'ın kendi sitesinde o zaman 7200 TL'idi, yani ben indirim yakalayabilmiştim. Ama genelde bindirim oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 8 Kasım 2020; 15:46:36 >
Amazon'da da aynı durum söz konusu. Alacağım micro sd kart günden güne artıyor.
-
1 ay önce Asus x570 prime anakart 1549 TL idi. Şimdi fiyatı 1924 TL n11 hangi kupon ile 1550 TL alabilirsin ki? Türkiye de indirim falan hikaye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim değildir o bindirimdir.
Hocam ben de yazılıcıyım, en kral captchayı getir, istersen resimli olanlardan olsun, yazacağım bot buradaki insanların yüzde 95inden hızlı alacaktır. Captcha çözüm değil, adamlar entegrasyon kurmuş ne kadar Hintli varsa çıkan captchayı adamlara otomatik yolluyorsun onlar çözüyor senin yerine.
telefonu kuponla alırım diye girdim 555 tl indirim kuponu var ama telefon ve aksesuarlar da geçerli değil diyor e zaten üstüne bir de zam geliyor ne anlamı kaldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X