Şimdi Ara

N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
4
Favori
27.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip ettiğim bir ürün vardı. Satıcı ürünü kapadı. Mesaj attım. Stok tükendi dedi. Külliyen yalan. 3 stok yazarken birden kapandı. Topu yalan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponlar zaten anında bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

N11in Atatürk e yaptığı saygızlıktan sonra alışveriş yapmam yapanlada işim olmaz

ufff hala aynı hikaye. adamlar trendyol için yaptı sakız gibi çektiler.

• hep söylerim bu indirimler külliyen yalan dolan.

maliyeti 1 lira olan ürüne 8 lira yazıp indirimle 5 liraya düşürüyorlar sepette ya da kartla 4'e düşürüp satıyorlar yersen.

• derlemeler kullanıcısına yanıt

burası yalan mı bilmiyorum ama sürekli değişiyor tabi rakam özellikle kupon aktif olduğu zaman daha yüksek sayılar oluşuyor. Tık hızında biraz yavaş ama Kupon satışı saniye sürmüyor satın almayı geçtim sepete bile atamıyorsun çoğu zaman. ben geçen sene çok güzel kupon almıştım para tahsil edildi kupon hesaba yüklenmedi. Telefon açtım param iade edildi kupon verilmedi tabi çünkü tükenmiş :)

N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !
  • Geçen yıl kuponla 4 kış lastiği almıştım ve piyasaya göre indirimli olmuştu bu yılda yaz lastiği ihtiyacım olunca yine almak istedim ve 3 gün işime yarayan kuponlar topladım. Sonra Bi baktım lastik 1960 TL den 2200 TL oldu ve lastiğin fiyatını tekrar araştırmaya başladım sahibinden den baktım ve aynı lastikleri 1800 TL ye aldım hemen aldım. Sonra sepette ki diğer ürünlere baktım ve hepsiburada ile aynı sepeti oluşturdum n11 de sepet 467 TL olurken hemen hemen aynı ürünlerle hepsiburada sepeti 404 TL tuttu ve hiç 11 kasım ı beklemeden aldım.

Artık Türkiyede kampanya yok hepsi yalan dolan dalavere

• quote:

Orijinalden alıntı: nba05

Arkadaşlar,
    Satıcıların fırsattan istifade fiyat artırımını , N11'e şikayet ettim. N11 Bu fiyat artışına çözüm için çalışmalarının olduğunu söyledi, Umarım Tüketicilerin sevineceği bir durum ortay çıkar.

Al birini vur ötekine, siracinin şahidi bozacı, deli deliyi görünce sopasını saklar imiş. Hayvansal birsey daha var da onu söylemeyim ceza almayayım şimdi. Ne yazikki n11 de bunun baya baya farkında ama ses çıkaracağını hiç sanmıyorum. Sonuçta o satıcılar da n11 in ekmek kapısı :) Ne kadar yüksek fahis fiyat o kadar komisyon.

• N11 de satış yapan birisi olarak söylüyorum ki 04.11.2020 tarihi itibariyle fiyat artırma kapatıldı. Konu yazarının bir gün önceden 1500 TL fiyat artırımı olarak bahsettiği olay imkansız :)

• Baylar bayanlar. Lütfen neden bu kadar tantana edildi bu kupon mevzusu anlamıyorum. 250 TL lik üründe 15 20 TL indirim alsan ne almasan ne. 750 TL de 75 TL indirim alsan ne almasan ne. Eminim oradan alacağın 750 TL lik ürünü 650 TL ye başka bir yerde başka bir zaman da bulabilirsin. Amma meraklıyız milletçe 5 lira 3 lira indirim e. Alışveriş dayatmasından başka hiç birsey değil. Gereksizlik abidesi.

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • indirim adı altında bütün her yer aynı.1 indiriyorlarsa 5 bindiriyorlar

almak istediğim buzdolabı 11.11 indirimden önceki fiyatı

sözde tükenmiş olarak gözüküyor.ama 11.11 indirimi yaklaştığından aynı satıcının ürünü sattığı fiyat

ben bu buzdolabını 24 ekim de mediamarktan yüzde 20 indirim kampanyasıyla 6300 tl ye almıştım.muhtemelen n11 de kuponla aynı fiyata bile gelmeyecektir.eee neresi bunun indirim?muhtemelen bu piyasa fiyatı

• Bugunun fiyatlariyla neden kiyasliyorsunuz, 11.11de bakariz ogun fiyatlar extra indirime giriyor, kuponla ucuza gelirse alir gelmezse almayiz bu kadarrr...

• Arkadaşlar alacağınız ürünün fiyat araştırmasını yapmalısınız. Google elinizin altında, arattırdığınızda fiyatının uygun olup olmadığını anlar ona göre alışverişinizi yaparsınız zaten.

Bir de ihtiyacınız olmayan bir ürünü alıpta gereksiz harcama yapmak pek doğru değil. Hele ki bu zamanda hiç mantıklı değil.

• Diğer siteler de farksız. 1 aydır kontrol ediyorum band 5 en fazla 270 tl'yi gördü bu stiede. Şimdi 349 Tl gösterip yine 270e düşürmüşler.

• ürünlerin çoğunun fiyatları bindirimden indirim şeklinde

milleti aptal yerine koyuyorlar karaktersiz satıcılar.

takip ettiğiniz bir ürünün öncesinde fiyatını biliyorsanız ve önceki fiyatlarının altına düşmüşse ancak alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufakis

N11 de satış yapan birisi olarak söylüyorum ki 04.11.2020 tarihi itibariyle fiyat artırma kapatıldı. Konu yazarının bir gün önceden 1500 TL fiyat artırımı olarak bahsettiği olay imkansız :)

Ürünü kaldırıp yeniden koyuyorlar... Takip ettiğim bir satıcı almak istediğim ürünü kapadı. Mesaj attım. Stok kalmadığından kapamış. Halbuki 5 dk önce 3 stok görünüyordu. Eminim 11 Kasım'da üzerine fahiş fiyat ekleyerek tekrar koyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 8 Kasım 2020; 9:57:27 >
  • Tam bir aldatmaca, televizyonu sepete attım fiyatı %11 den fazla arttı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Ürünü kaldırıp yeniden koyuyorlar... Takip ettiğim bir satıcı almak istediğim ürünü kapadı. Mesaj attım. Stok kalmadığından kapamış. Halbuki 5 dk önce 3 stok görünüyordu. Eminim 11 Kasım'da üzerine fahiş fiyat ekleyerek tekrar koyacak.

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum ve bizzat şahit oldum saat 9da uygulamaya girdiğimde sıcak fırsatlar kısmında awox marka bir 50 inç televizyon gördüm 2279tl fiyatlı biraz araştırayım diye sepete atıp çıktım o arada 110 adet ürün vardı ama yorum 0 olduğu için araştırmakta fayda var dedim daha sonra hepsi burada da aynı ürünü gördüm oradaki fiyatında 2300tl idi dedim sanırım bu tv bu fiyatlarda bayada yorum vardı kötülerden başlayıp okuyayım dedim nelere puan vermişler vs sonra çıktım yeniden n11 uygulamasına girdim ürün sıcak fırsatlar da duruyor fakat sepette satıştan kaldırışmıştır yazıyor dedim bir hata olmuştur bekleyelim daha sonra ne oldu dersiniz ürünün hem fiyatı yükseldi hemde satıştaki adedi düştü bende hemen satıcıya sordum bakalım ne tür bir dahiyene cevap gelecek...

Ürün
    www.n11.com
    Awox B205000S 50” 4K Ultra HD Android Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/awox-b205000s-50-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-1270031?magaza=premiumsepet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 8 Kasım 2020; 11:0:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    hocam size şunu net söyleyebilirim geçen sen 10 bin kişi bu işleri takip ediyorsa şuan 40 - 45k kişi ayrıca bunları 5 -10k sı uyanık dediğimiz işi bilen kişiler ve bunların 1k sı yazılımcı dediğimiz kişiler biryerden sonra işler botlar yarışıyor kampanyasına dönüyor. n11 inatla kupon satışına captcha eklemiyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.