Şimdi Ara

N11 Kupon Yağmuru 28.12 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
5.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine yetişemedik saniyeler içinde gidio
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Adamlar bayağı dağıttı şimdi haklarını yemeyelim. Nereden para kazanıyorlar ben hala anlamadım.

Nereden mi kazanıyor? n11 mal alıp satmıyor hatırlatırım. Tüm aracılar gibi çatır çatır para kazanan bir kuruluş. Milyar dolarlık satışlardan komisyon alan aliexpress'in Türkiye'deki hali gibi düşünün. Bu kuponları vererek sadece komisyon karlarını biraz azalttılar o kadar. O da devede kulak olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 28 Aralık 2015; 18:55:17 >
  • 100/30 satın alabilirim elinde olan varsa.
  • Yarın da kupon verilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay ve şeker aldık bugün iyi alışveriş oldu. Şimdi arkadaşın tekine de yakalayabilirsek cay alacağız. Bazı arkadaslar fiyatlar artmış diyorlar ama her üründe değil şahsen ben bez mama takip ediyorum fiyatlar aynı fırsatı değerlendirdim. Bir ara deterjan aldım cok iyi oldu piyasadan 1-2 lira fazla istiyorlar ama 100\33 ya da 100\30 olunca sıkıntı yk. Bazı alınabilecek ürünleri paylaşırsak faydalanmak isteyenlere ışık tutmuş olabiliriz. Geçen hafta arkadaşlardan birisi bana Powerbank hatırlattı denk gelirse sıra onda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

100/30 satın alabilirim elinde olan varsa.

Imkansizi istiyorum diyorsun :)

• 100 e 25 ücretsiz isteyen pm atsın
  • 100'e 25 çeke ihtiyacım var, kullanmayacak olan varsa alabilirim...

• 59 tl lik ürün 71 tl olmuş

• YENİ100 tükenmiş ama hala kampanya sayfasında var gözüküyor 2 saatir bir telefonu alamadım.
  • 100/25 çek kullanmayacak varsa alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

YENİ100 tükenmiş ama hala kampanya sayfasında var gözüküyor 2 saatir bir telefonu alamadım.

Hocam 1500 tl ye 100 tl indirim yapıyor çek. Ama %11 indirimi kullanırsan 110 tl indirim yapar. Boşuna çek bekliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Adamlar bayağı dağıttı şimdi haklarını yemeyelim. Nereden para kazanıyorlar ben hala anlamadım.

Nereden mi kazanıyor? n11 mal alıp satmıyor hatırlatırım. Tüm aracılar gibi çatır çatır para kazanan bir kuruluş. Milyar dolarlık satışlardan komisyon alan aliexpress'in Türkiye'deki hali gibi düşünün. Bu kuponları vererek sadece komisyon karlarını biraz azalttılar o kadar. O da devede kulak olsa gerek.

Yılbaşı periyodu için dedim hocam. Sanırım %10 a çalışıyorlar. 100/33 kupon falan dağıttılar. Direk zarara işler bu iş. Ben yeterince tüketiciye fırsat sağladıklarını düşünüyorum.

• 2.000 Adet 700 TL ve üstü alışverişlerde geçerli
    70 TL kupon tükendi.,

Lastik almam gerek. Kullanmayacak var ise arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

YENİ100 tükenmiş ama hala kampanya sayfasında var gözüküyor 2 saatir bir telefonu alamadım.

Hocam 1500 tl ye 100 tl indirim yapıyor çek. Ama %11 indirimi kullanırsan 110 tl indirim yapar. Boşuna çek bekliyorsun

Nasil yani 111 aninda indirim in yaninda 100 luk kupn alamiyormuyuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Nasil yani 111 aninda indirim in yaninda 100 luk kupn alamiyormuyuz ?

Denedim hocam. Anında indirimle kupon aynı anda kullanılmıyor

• N11 kendini aştı bu son kampanyayla 4 adet kış lastigi yagdır baskı balata vs vs arabayı yeniletti bana

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    ne anladim o isten ozaman kalsin birsey almiyorum.

GG den alicagim indirimleri batsin.

• 100/25 kuponu olup da kullanmayacak olan varsa çok ihtiyacım var, pm atsin lütfen.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.