Şimdi Ara

N11 MAXİMUM 111 TL PUANI YATAN VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 Maximum kampanyasından 111tl puanı yatan var mı? arkadaşlar. 14 gün içinde yatacak diyorlardı ama hala yatmadı.

• Benim 2 ay oldu yatmadi dahada gelmez bos is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bekliyorum hocam hala.Eziyet gerçekten ne bu boyle yaw.Ayın 15 inde bitti kampanya ve ayın ^0 una kadar vakit var .son dakikada mı yatırıacaklar ne :)
  • bankayı aradım, sırayla yatırıyorlar dedi. Derken kendi bile inanmadı ya, öylesine baştan savdı.
  • Bende beklemedeyim
  • puanlar yattı
  • vomit hemen bakayım heyecan yaptım birden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puanlar en son kacina kadar yatabilir arkadaslar ben akrabamin kartiyla alisveris yapmistim puanlarida 1 kere kontrol ettim yatmamis en son ne zamana kadar yatabilirse o gun bakayim direk. Her daim kontrol edemiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar yatmış şimdi bakabilirsin.Ama yaw maxipuan olarak yatmış nası kullanıcaz ki bunu?kredi kartı numarasını yazınca bize soruyor mu puan mı normal çekim mi diye acaba :(?
  • Ben bu yüklenen puanı N11 dışında kullandım, sistem de izin verdi ama sonradan sıkıntı olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

Ben bu yüklenen puanı N11 dışında kullandım, sistem de izin verdi ama sonradan sıkıntı olur mu acaba?

Mantıken olmaz hocam çunku maxipuan olarak yatırmışlar.mesela opet için veya petrol ofisi için ayrı puanları var ama n11 de maxipuan olrak yatırılmış.
  • Arkadaş bu ne saçmalık ya.internet şubesinden referans numarasını nasıl alacağız yaw?
  • Anlaşılan puanların N11 de kullanılma zorunluluğu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.