Şimdi Ara

N11 Samsung Galaxy S3 Mini Distribütör Garantili 350 tl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
12.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay su iyi fiyat gordun diye almamazlik etmiceksin tabi ama sonrasinda zorla thh ile falan urunu almaya calismak ayiptir yani. Ucuz diye alirsin satici gonderirse ne ala gondermezse hata der biter olay yani. Bile bile alip da sonra aaa banane o fiyattan istiyorum dersen o senin kisiligindir yani.
    Bence fazla uzadi konu. Her koyun kendi bacaginda asilir. Az cok kimin ne oldugunu goruyoruz ona gore hareket edicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Okudukça rahatlıyorum

Aslında güzel bir ifşa timi kurulabilir. "Aramızdaki çürükleri temizleriz" RT

En sondaki rt ne demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Okudukça rahatlıyorum

En sondaki rt ne demek?

Tırnak içindeki alıntının kaynağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 15 Ocak 2014; 1:31:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

ürün sistemsel bir hatadan dolayı yanlış fiyattan satışa acılmıştır.

satış iptal allah belanı versin n11

Konudaki en mantıklı yorumu seçen zat-ı muhtereme saygılar olsun.

iyi yakalamışsın
  • quote:

Memleketin çivisi çıkmış diyorsunuz. Peki bu çivinin çıkmasında payınız var mı yok mu diye hiç düşünüyor musunuz?

Yargılayıp, yapıştırmak kolay. "Memleketin çivisi çıkmış"

Peki neden çıkmış olabilir? Yapılan kurnazlığı mahkemeye, thh ye taşımaktan çıkmış olabilir mi?

Beşer, şaşar; sözünü unutmuş olmanızdan olabilir mi?

Ya da göz göre göre orta da bir haksızlık, hadi hakkı hukuku da geçtim etik olmayan bir durum varken buna karşı duracağınıza; aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığında olmanızdan olabilir mi?

Haksızlığa, hırsızlığa, üç kağıtçılığa ve bilimum yalana dolana karşı durmaktansa, göz yumup topu oraya buraya atmaya çalışmanızdan olabilir mi?

....

• graphys G kullanıcısına yanıt
    Ne yapmam gerekiyor peki. Dalgalara karşı yüzmemi mi bekliyorsun.... Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve
    bu demokratik sistemin koyduğu kural ve kanunlara uymak zorundayız...

THH veya Tüketici mahkemesi kimi haklı bulursa o haklıdır. İşin vicdani ahlaki ve dini yönü insanın kendisine kalmış.

Sisteme karşı tepkimizi koymaya çalıştığımızda Çapulcu,Vandal,Anarşist gibi yakıştırmalar alıyoruz...

Benim birey olarak 54 milyonda 1 oyum vardır. Onunlada birşeyler değişir mi bilemem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

ürün sistemsel bir hatadan dolayı yanlış fiyattan satışa acılmıştır.

satış iptal allah belanı versin n11

Konudaki en mantıklı yorumu seçen zat-ı muhtereme saygılar olsun.

İyi hoşta ne alakaya hoşafta ???
    Burası sıcak fırsatlar işine gelen satar işine gelen alır
    Gördüm yapıştırdım gelseydi kulanırdım iptal oldu bu benimle n11 arasında sana gel giden ney?
    Benim dusuncem bu alıntı yaptıgım yorumda buna uydugundan destekledim zoruna giden kısmı soyle acıklıyayım
    Zoruna gidenin burda işi yok onlar konu dışına gidip yav he he yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 15 Ocak 2014; 2:13:23 >

• http://www.n11.com/timberland-9901r-erkek-ayakkabi-P18195906

bunun ederi mi bu, yoksa bunda da mı hata var.

50 TL tictoc puanını buna yatırarak sipariş ettik bakalım. :)
  • Vay arkadas konu nerelere gelmis.

• Normal şartlarda konu neticelendiğine göre konunun yeri geri dönüşüm kutusudur. Konu hala silinmediyse alışverişlere ilişkin irtibatın koparılmaması, varsa mağduriyet yaşanmaması içindir. Bunun için biten sıcak fırsatlardadır. Her konuyu hak, hukuk, haram vb. noktalara neden yorulduğunu bilmiyorum ama konunun açık tutulmasını istismar etmeyeceğinize inanıyorum.
    Bu ve sonrasında açılacak benzeri konular için geçerlidir.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Maddi hasarlı kaza yaptığında, trafik cezası yediğinde ve cebinden hiç olmadık yere para çıktığında nedenini sorgulamakta fayda var.

işte bu zihniyet gölcükte dansöz oynattılar o yüzden deprem oldu diyen zihiyet. hatta tayfunlar neden sadece amerikayı vuruyor diyen zihniyet te bu zihniyet. Allah ıslah etsin.

45 tl lik bi odemeyi yapmadim parasi cebimdeydi odemeyide dusunmuyordum bugun sabah motorsikletimin gostergesini calmislar n11 den sipari verdim 45 tl tuttu. Siparisin ardindan 45 tl lik karsi tarafin unuttugu odemeyi yaptim. Bazen bi sekilde Cebinden cikiyor o para . Cocugumdan cikacagina malimdan cikti bir daha asla bu tarz kazanci cebime koymam

ibretlik

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen ay Real' de barkod hatası olduğunu anladığım halde şansımı denemek için 10 liralık pastayı kasadan 1 liraya geçirince hemen diğer hatalı barkodlu pastalardan 1 tane daha almak için geri döndüm. Ama bu sefer başka kasiyer hatayı farkedip, telefon açarak düzeltti ve 10 lira istedi. Ben de kalsın deyip bıraktım.

Hocam bu gerçek değil dimi kahkaha atiyorum şuanda

• Haksiz kazanc saglamaya calisan oluculer : 0 n11 : 1

• Adam aç gibi 10 tane almış. Utanmada yok hayatini maddiyata adamis kimdi o blok yapayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Okudukça rahatlıyorum

hocam alanların ahlaki sorumlulugu size mi ait ? alanlar sizin çocuklarınız mı ? neyin rahatsızlığı bu ? perakende sektörü müşteriyi ikiye ayırır 1.melek müşteri 2.şeytan müşteri
    söz gelimi sezonunda 109 tlye satılan gömleği melekler satın alır perakende bunu alım gücü yüksek yada bilinçsiz tüketici der
    şeytan müşteri vardır bu bekler bekler ve 19 tlden alır kısaca burda belirliyeci olan fiyatlardır ameller değil.s3 mini 999 dan satılırken o muazzam kar kimlerin cebine gitti ?
    şahsen ben sıcak fırsatlarda bir yerlere yönelirken belirleyici kıstasım ihtiyac kriteridir ucuz ya mezar değil ihtiyacım yoktu almadım olsa alırdım iptal olursada bu benim sorunum olurdu sizin değil yaptığınız toplum mühendisliğine girer o da sizin haddiniz değil

Tüm konuyu okumuş biri olarak düşüncesine katıldığım tek yorum budur. Ben ne ölücüleri ne de kendi yetişemedi diye ölücüleri kul hakkı bilmemne cart curtlarla kötüleyip yerin dibine sokmaya çalışıp, iptal olduğunda sevinenleri savuunyorum. Çünkü sonuçta hepimiz bu konuya fırsattan yararlanmaya girdik. DH Sıcak Fırsatları takip eden herkes potansiyel ölücüdür. Kimse buraya "ya aradığım mal 10-20 TL indirime girse de alsam" düşünecsiyle girmiyor. Herkes indirimdeki ürünlerden işine yarayanları almaya veya durum nedir diye bir gözatmaya giriyor. Bu tarz fiyat hataları yapmak için kör cahil biri olmak lazım. Zaten bu cahil cühela takımının böyle kârlı işler yapmaması gerekiyor, yapmasın abi. Sonra 10 sayfalık konularla bu adam konuşuluyor. Sırf 3-5 tane fazla satayım kârım artsın diye adam n11'de satış yapıyor. Hata yapıyorsa da hayatına bu acı tecrübeyle devam etsin. Babamın hayrına satmıyor ki bunları. Ha "yok efendim ben başaramam, zaten bu bilgisayar işlerinden anlamıyorum" diyorsa kusura bakmayın ama defolsun gitsin o köşe başındaki küçük telefoncu dükkanında satmaya devam etsin.

• n11 in çok ekmeğini yedik arada sırada hata yapmaları gayet normal bunun üstüne gidip ordaki çalışanlarıda madur etmenin bi manası yok.
  • quote:

Memleketin çivisi çıkmış diyorsunuz. Peki bu çivinin çıkmasında payınız var mı yok mu diye hiç düşünüyor musunuz?

Peki neden çıkmış olabilir? Yapılan kurnazlığı mahkemeye, thh ye taşımaktan çıkmış olabilir mi?

Ya da göz göre göre orta da bir haksızlık, hadi hakkı hukuku da geçtim etik olmayan bir durum varken buna karşı duracağınıza; aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığında olmanızdan olabilir mi?

Haksızlığa, hırsızlığa, üç kağıtçılığa ve bilimum yalana dolana karşı durmaktansa, göz yumup topu oraya buraya atmaya çalışmanızdan olabilir mi?

....

doğru söze ne denir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetix82

quote:

....

doğru söze ne denir...

16 yaşındayken akrabama ait bir markette çalışıyordum .kasap bölümünde dururken mahallede gariban bir adam 5 lt lik ayçiçek yağı sordu ben eminmisim gibi yanlış fiyat soyledim (atıyorum 20 yse 15 demiş olabilirim)patron hiç bozmadi adam yüklendi gtti yağı dönup dedi ki 5 tl haftaligindab keseceğim .o zaman yada şimdiye kadar bu olayı hatırladığımda hiç uzulmedim güzel bi ders aldığımı düşünüyorum şimdi gumrukcuyum o kadar ihracat ithalat yapıyorum kimler halkın vergilerini hortumluyor kitabına uyduruyor gayet iyi görüyorum hayali ihracat lar kaçak silahlar beyana uygun olmayan mallar kısaca o korudugunuz sistem bozuk üretici satıcı dağıtıcı ihracatçı ithalatçı komisyoncu herkes yiyorsa sizde yiyin ve kendinizden önce. Karsadakini sorgulayin ...

• Bu konu Ekşi Sözlük gibi sitelerde de sıklıkla geçiyor, DH'nin Sıcak Fırsatlar bölümünde "mezarcı" ya da "ölücü" olarak tabir edilen insanların yapmış oldukları açgözlülüğün sınırı kalmamış durumda. Kimlerden bahsettiğimi de biliyorsunuz, mâlum insanların yaptıkları yüzsüzlükleri bile açık bir şekilde yazıyor oluşları, bu insanların ne derece arsız olduklarına işaret eder. İnsan olan, ihtiyacını karşılamak için satın alır, olayı tamamen kâr boyutuna getirende benim nazarımda "insan" değildir.

Geldiğimiz noktaya bak, edep edep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Maddi hasarlı kaza yaptığında, trafik cezası yediğinde ve cebinden hiç olmadık yere para çıktığında nedenini sorgulamakta fayda var.

Hayatın gerçeklerinden birisidir ama çoğu insan bu gerçeği göz ardı etmeyi daha kolay buluyor, belkide cesaret edemiyorlar. TuVNeRa arkadaşımızda birkaç ay önce yapmış olduğu enteresan trafik kazasını unuttu sanırım, kırmızı ışıkta karşısına atlayan arabaya göbekten girmesi de tesadüftür eminim.

Bu hayatta hiçbir şey tesadüften oluşmaz, kainattaki her şeyin bir dengesi var.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.