Şimdi Ara

N11 Samsung Galaxy S3 Mini Distribütör Garantili 350 tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
12.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen ay Real' de barkod hatası olduğunu anladığım halde şansımı denemek için 10 liralık pastayı kasadan 1 liraya geçirince hemen diğer hatalı barkodlu pastalardan 1 tane daha almak için geri döndüm. Ama bu sefer başka kasiyer hatayı farkedip, telefon açarak düzeltti ve 10 lira istedi. Ben de kalsın deyip bıraktım.

Hocam sizi neredeyse tüm konularda ve forumun her yerinde üye olduğumdan beri görüyorum. Gerek rütbenizden gerek alışverişlerinizden gerekse yazılarınızdan belli bir kültür düzeyinin ve sosyal düzeyin üstünde olduğunuzu düşünüyorum. Sizi eleştirmek veya yargılamak için yada burada şov yapmak için kesinlikle konuşmuyorum. Ben bu forumu aktif olarak son 3 aydır kullanıyorum ve aklımda bu forum sizinle özdeşleşmiş biçimde. Sizden ciddi olarak şu sorunun cevabını bekliyorum size ve foruma olan saygımı kaybetmemek ve görüşümü değiştirmemek için. Cidden Real'de bu olay başınıza geldi ve o pastayı aldınız ve tekrar almak için geri döndünüz mü?

• Tuvnera bırak şimdi trollüğü de haydi abilerine Butikzeytin'den aldığın 5 Litrelik zeytinyağını nasıl bedavaya getirdiğini
    Sonrasında ise Allah'ın adaletinin tecelli edip daha taksitlerini bile ödemediğin Iphone 5 telefonunu yere düşürüp ekranının kırılmasını anlat da dinlesinler...

http://forum.donanimhaber.com/m_81348324/f_//tm.htm#81349755
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihmetu

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Tuvnera nın pasta konusu abes sayılabilir ama tablete 849 tl yi gözden çıkarıp 8,4 tl olduğunu görünce %90 kişi sesini çıkartmazdı tahminim.

Ben hemen iade ederdim diyenler olabilir ama bu olayı birebir o anda yaşamadan karar veremezsiniz.

O anı yaşamadan karar veremiyorsanız zaten sıkıntı orada başlar. Yani 850 tl gibi komik bir meblağ için aklınıza " belki " diye bir düşünce geliyorsa o düşünceyi def etmezseniz bu "belki" yarın öbür gün pasta için de gelir.

Hocam ben nefsi hesaba katmak gerekli demek istedim. Bir insan ben bunu asla yapmam der ama işi içine nefis girdiği zaman işler değişir. Nefsinizi ne kadar kontrol edebildiğinizide ben yapmam dediğiniz o anı yaşayarak anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Elma ile armudu birbirine karıştırmayın.

Konuyu okudunuz mu? Tepkinin sebebini anladığınıza emin misiniz?

Bahsettiğiniz şey burada konuşulan şeyden çok farklı bunun farkında mısınız?

Bir de kalkmış hadden bahsediyorsunuz. Hadsizliğinizi böyle mi örtbas ediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 15 Ocak 2014; 0:25:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şuan bakıyoum ama fiyat söylediğin gibi değil 649 TL
  • Tuvnerayi sicak firsatlarda hep tutarim ama,,,bu baslik sicak firsat degil,,,firsattan istifade etmek oluyor,,,kac insanin ekmegiyle oynanicak,,,bende gordum o fiyattan,,,ancak almayi dusunmedim bile,,,belli ki bir yanlislik var,,,teknosa falab yapsa mustahak saldirin dicem de,,,bu alisveris helal degil,,,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salihmetu

quote:

Tuvnera nın pasta konusu abes sayılabilir ama tablete 849 tl yi gözden çıkarıp 8,4 tl olduğunu görünce %90 kişi sesini çıkartmazdı tahminim.

Ben hemen iade ederdim diyenler olabilir ama bu olayı birebir o anda yaşamadan karar veremezsiniz.

O anı yaşamadan karar veremiyorsanız zaten sıkıntı orada başlar. Yani 850 tl gibi komik bir meblağ için aklınıza " belki " diye bir düşünce geliyorsa o düşünceyi def etmezseniz bu "belki" yarın öbür gün pasta için de gelir.

Hocam ben nefsi hesaba katmak gerekli demek istedim. Bir insan ben bunu asla yapmam der ama işi içine nefis girdiği zaman işler değişir. Nefsinizi ne kadar kontrol edebildiğinizide ben yapmam dediğiniz o anı yaşayarak anlarsınız.

Bilmem hoca belki de haklısınızdır ama bence insan az çok kendini bilir. İnşallah hiçbirimiz başarısız olacağımız oalylarla sınanmayız diyelim. Olay ahlak, namus bekçiliğine, ben şu kadar düzgün insanım şovuna dönüşmesin ya da öyle düşünecek insanlara daha fazla laf vermemek adına konuyu uzatmayalım artık bence hocam saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

quote:

Geçen ay Real' de barkod hatası olduğunu anladığım halde şansımı denemek için 10 liralık pastayı kasadan 1 liraya geçirince hemen diğer hatalı barkodlu pastalardan 1 tane daha almak için geri döndüm. Ama bu sefer başka kasiyer hatayı farkedip, telefon açarak düzeltti ve 10 lira istedi. Ben de kalsın deyip bıraktım.

Benim esim de metro da kasiyer. Boyle durumda insanlari nasil zorda biraktigini anlatamam. Benim gozumdr suan o barkodlari kasti degistirenlerden farkin kalmadi. Yaptigin hirsizliktan farkli degil. Bir daha yapmayacaginin sozunu verirsen sana 10tl gondericem. Bari bi sevabim olsun. Lazimdir sanada 10tl gozuken o ki..
    Bide utanmadan yazmissin. Allah bildigi gibi yapsin ne diyeyim...

Hocam cok haklisiniz,,,ogrenciyken teknosa da calistim,,,calinan kaybolan her urun kesiliyordu, suan doktorum, allaha sukur bir sikintim yok, ancak cok iyi anliyorum demek istediginizi,,,

tekrar yaziyorum bu sicak firsat degil,,,baskasinin hatasindan yararlanmaktir,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: hakperestx

quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Maddi hasarlı kaza yaptığında, trafik cezası yediğinde ve cebinden hiç olmadık yere para çıktığında nedenini sorgulamakta fayda var.

Polemiğe girmemeye çalıştım şimdiye kadar. Ama bu mesaj o kadar anlamsız ki. Ben bu konuda yapılanları doğru bulmuyorum hatadan nemalanmayı da doğru bulmuyorum. Ama bu şekilde alım yapan adamın başına dedikleriniz mi geliyor? 1 aydır kaç milyar yolsuzluk yapmışlar falan diye okuyoruz eğer gerçekten doğruysa onların araçlarının üzerine gökdelen yıkıldıktan sonra uçak düşmeli ardından da uçuruma yuvarlanmalı. Malum o kadar paraya o kadar karşılık.

Sözün kısası mesajınız gerçekten saçma geldi bana. Eden bulur düşüncesi sadece bir peri massalından ibaret gibi geliyor bana. Çünkü kanıt yok bir şey yok istatistik yok bla bla bla...

kardeş büyük hırsızların cezası bu düyaya sığmadığı için onlarınki daha büyük bir yere saklanıyor. sen yeterki cezlarını verecek birinin varlığın bil ve gönlünü ferah tut. her söylenene de inanma

Büyük hırsızlık seviyesi için bir tanım yapabilir msiniz? Mesela kaç birimden büyük olması gerekiyor? Her söylenene inanma demişsiniz siz beni nereden biliyorsunuz da bir paragraftan böyle bir çıkarımda bulundunuz gerçekten helal olsun.

Her söylenene inanmayım sizinkine mi inanayım bunu mu istiyorsunuz anlamadım?

• salihmetu S kullanıcısına yanıt
    Son yazdığınız cümleye sonuna kadar katılıyorum.

Olayı farklı boyutlara çekmeye çalışan, yapılmaya çalışılan şeyin toplumun ahlakına sığmadığını görünce, çeşitli bahaneler üreterek kendi ahlaklarına sığdırmaya çalışan ve daha sayamacağımız şekillerde algılayanların sonunun gelmeyeceğini görmüş olduk.

Belki biraz argo yazılarım oldu kusura bakmayın. Ama konuyu son bir sözle kendi açımdan bitiriyorum.

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana saz .. az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakperestx

quote:

quote:

Maddi hasarlı kaza yaptığında, trafik cezası yediğinde ve cebinden hiç olmadık yere para çıktığında nedenini sorgulamakta fayda var.

Polemiğe girmemeye çalıştım şimdiye kadar. Ama bu mesaj o kadar anlamsız ki. Ben bu konuda yapılanları doğru bulmuyorum hatadan nemalanmayı da doğru bulmuyorum. Ama bu şekilde alım yapan adamın başına dedikleriniz mi geliyor? 1 aydır kaç milyar yolsuzluk yapmışlar falan diye okuyoruz eğer gerçekten doğruysa onların araçlarının üzerine gökdelen yıkıldıktan sonra uçak düşmeli ardından da uçuruma yuvarlanmalı. Malum o kadar paraya o kadar karşılık.

Sözün kısası mesajınız gerçekten saçma geldi bana. Eden bulur düşüncesi sadece bir peri massalından ibaret gibi geliyor bana. Çünkü kanıt yok bir şey yok istatistik yok bla bla bla...

kardeş büyük hırsızların cezası bu düyaya sığmadığı için onlarınki daha büyük bir yere saklanıyor. sen yeterki cezlarını verecek birinin varlığın bil ve gönlünü ferah tut. her söylenene de inanma

Büyük hırsızlık seviyesi için bir tanım yapabilir msiniz? Mesela kaç birimden büyük olması gerekiyor? Her söylenene inanma demişsiniz siz beni nereden biliyorsunuz da bir paragraftan böyle bir çıkarımda bulundunuz gerçekten helal olsun.

Her söylenene inanmayım sizinkine mi inanayım bunu mu istiyorsunuz anlamadım?

Bu dakikadan sonra olay inanç olayına dönüştürülüyor ki bu gereksiz olur hocam boş verin, inançlarınızı tartışmayın burada. Ortada bir suç varsa sizin inancınıza göre farklı diğer bir arkadaşın inancına göre farklı bir cezası vardır ama bir cezası vardır yani. Asıl tartışılması gereken ve tartışılan olayın etik dışı olup olmadığıdır.

• quote:

aynen

hatta başıma gelen her kötü olayda acaba ne hata yaptım diye düşünürüm
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    Konuyu bastan sona alim yapan-yapamayan arkadaslar icin degilde size verilen tepkiler icin okudum. Bunlar daha da ibretlik :)

• quote:

işte bu zihniyet gölcükte dansöz oynattılar o yüzden deprem oldu diyen zihiyet. hatta tayfunlar neden sadece amerikayı vuruyor diyen zihniyet te bu zihniyet. Allah ıslah etsin.
  • tods kullanıcısına yanıt
    O zaman; bir zamanların efsane klişesi buraya çok yakışır:

"sübhanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım"

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Son yazdığınız cümleye sonuna kadar katılıyorum.

Olayı farklı boyutlara çekmeye çalışan, yapılmaya çalışılan şeyin toplumun ahlakına sığmadığını görünce, çeşitli bahaneler üreterek kendi ahlaklarına sığdırmaya çalışan ve daha sayamacağımız şekillerde algılayanların sonunun gelmeyeceğini görmüş olduk.

Belki biraz argo yazılarım oldu kusura bakmayın. Ama konuyu son bir sözle kendi açımdan bitiriyorum.

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana saz .. az.

Herşey sizden kaynaklandı hocam. O 15 telefonu sipariş etmeseydiniz telefonları alabilecektik ve tartışmalar bu kadar büyümeyecekti
    deyip yazıyı baştan okuyanların beynini yakıp ben de sıcak fırsatlara devam ediyorum. Az önce bir arkadaşım aradı da aşağı mahalledeki tuhafiyenin kapısını mağaza sahibi herhalde bilerek açık bırakıp kampanya yapmış oraya bir uğrayacağım.

• salihmetu S kullanıcısına yanıt
    Bak 2 şer al ne varsa en az bir tanesi benim ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

quote:

Benim esim de metro da kasiyer. Boyle durumda insanlari nasil zorda biraktigini anlatamam. Benim gozumdr suan o barkodlari kasti degistirenlerden farkin kalmadi. Yaptigin hirsizliktan farkli degil. Bir daha yapmayacaginin sozunu verirsen sana 10tl gondericem. Bari bi sevabim olsun. Lazimdir sanada 10tl gozuken o ki..
    Bide utanmadan yazmissin. Allah bildigi gibi yapsin ne diyeyim...

Hocam cok haklisiniz,,,ogrenciyken teknosa da calistim,,,calinan kaybolan her urun kesiliyordu, suan doktorum, allaha sukur bir sikintim yok, ancak cok iyi anliyorum demek istediginizi,,,

tekrar yaziyorum bu sicak firsat degil,,,baskasinin hatasindan yararlanmaktir,,,

Bu zihniyette cok insan var hocam. Askerden sonra burda gibi buyuk bi yerde tramvay metro giselerinde calistim. O insanlarin bes on kurus icin yaptiklarini gordukce inan sasirmiyorum. Kendisinden utanir belki diye yazdim yoksa gram umrumda degil. Salla hocam bosver. Cunku insanlar degismiyor. Degisselerdi ugrasirdim . doktor olarak sende bilirsin insanlar degismez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

işte bu zihniyet gölcükte dansöz oynattılar o yüzden deprem oldu diyen zihiyet. hatta tayfunlar neden sadece amerikayı vuruyor diyen zihniyet te bu zihniyet. Allah ıslah etsin.

Bahsettiğiniz zihniyetler arasında dağlar var hocam aman deyin. Gerçi diğer insanları yargılamayıp, onlar hakkında ön yargı oluşturmadığınız sürece iki zihniyet de zarar vermez size.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.