Şimdi Ara

N11 Samsung Galaxy S3 Mini Distribütör Garantili 350 tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
12.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu nasıl bir mantıktır arkadaş yahu, "herkes yiyor sende ye"
  • Bilerek yapılmış bir hataya benziyor baştaki linki kaldirinda reklam olmasın herkes adamın dükkanına giriyor belkide alıyor yanlış anlaşılma olmasın reklamı konuyu açan arkadaş adına söylemedim
    Birde indirim oldumu alacaz tabi buranın amacı o koskoca ürün satiyorsun nasıl fiyatı 300lira yanlış girebilirsinki enteresan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    kendinden önce karşıdaki sorgulamak ... heralde içinde bulunduğumuz yüzyıla ait bir davranış olsa gerek.kendini hesaba çekmeden başkalarını hesaba çekmekten kaynaklanmıyormu günümüzde ki savaşlar , kavgalar ...

İnsan ilk önce kendini sorgulamalı , iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırmadığınız sürece bu dünya adam olmaz kardeşim.
    Bir memlekette İyiler vardır , kötüler vardır , kötüleri kıskanıp kötülerin safına geçen iyiler vardır , birde hatasını anlayıp iyilerin safına geçen kötüler vardır...
    Parayı kimisi çok zor kazanır , kimisi çok kolay kazanır , ikisi arasında ki fark ise itibarı olan dır...

iyilerin safında olmak dileğiyle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Maddi hasarlı kaza yaptığında, trafik cezası yediğinde ve cebinden hiç olmadık yere para çıktığında nedenini sorgulamakta fayda var.

işte bu zihniyet gölcükte dansöz oynattılar o yüzden deprem oldu diyen zihiyet. hatta tayfunlar neden sadece amerikayı vuruyor diyen zihniyet te bu zihniyet. Allah ıslah etsin.

45 tl lik bi odemeyi yapmadim parasi cebimdeydi odemeyide dusunmuyordum bugun sabah motorsikletimin gostergesini calmislar n11 den sipari verdim 45 tl tuttu. Siparisin ardindan 45 tl lik karsi tarafin unuttugu odemeyi yaptim. Bazen bi sekilde Cebinden cikiyor o para . Cocugumdan cikacagina malimdan cikti bir daha asla bu tarz kazanci cebime koymam

ibretlik

yaz ayları memlekete gittigimde anadoluda duydugum bir söz kulağıma yer etmiştir hep. ''Dedenin çaldığı erik, torunun dişlerini kamaştırırmış'' . ben buna inanırım arkadaş . haksız yere birşey elde edilmişse kesin başka bir şekilde çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Nerenden anladın bunu demek istedigimi:)şimdi diyorum ki hatayla girilen fiyatta sizin mantiginiza göre o hatayı yapan da birinin hakkına girmiş olamaz mi?+++

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Nerenden anladın bunu demek istedigimi:)şimdi diyorum ki hatayla girilen fiyatta sizin mantiginiza göre o hatayı yapan da birinin hakkına girmiş olamaz mi?+++

ben ekleme falan yapmadım, direk senin cümelnden aldım

quote:

16 yaşındayken akrabama ait bir markette çalışıyordum .kasap bölümünde dururken mahallede gariban bir adam 5 lt lik ayçiçek yağı sordu ben eminmisim gibi yanlış fiyat soyledim (atıyorum 20 yse 15 demiş olabilirim)patron hiç bozmadi adam yüklendi gtti yağı dönup dedi ki 5 tl haftaligindab keseceğim .o zaman yada şimdiye kadar bu olayı hatırladığımda hiç uzulmedim güzel bi ders aldığımı düşünüyorum şimdi gumrukcuyum o kadar ihracat ithalat yapıyorum kimler halkın vergilerini hortumluyor kitabına uyduruyor gayet iyi görüyorum hayali ihracat lar kaçak silahlar beyana uygun olmayan mallar kısaca o korudugunuz sistem bozuk üretici satıcı dağıtıcı ihracatçı ithalatçı komisyoncu herkes yiyorsa sizde yiyin ve kendinizden önce. Karsadakini sorgulayin ...

• güzel fiyat
  • geççtiğimiz kasım ayında hepsi burada 10 dakikalığın htc one 1 tl olmuştu hemen kaptım bi gümüş bi kırmızı kırmızıyı hala kullanıyorum diğerini 1,100 den sattım :) çok güzel bi gündü havaladaydım :) hergün indirimdeki ürünlere bakıyorum :)
    böyle 2-3 milyar hepsi buradaya koymaz karddeş şimdiki aklım olsa 100 tane alırdım diyemiyorum çünkü o zaman dert edip yollamazlardı

N11 Samsung Galaxy S3 Mini Distribütör Garantili  350 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersimo62 -- 15 Ocak 2014; 17:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimo62

geççtiğimiz kasım ayında hepsi burada 10 dakikalığın htc one 1 tl olmuştu hemen kaptım bi gümüş bi kırmızı kırmızıyı hala kullanıyorum diğerini 1,100 den sattım :) çok güzel bi gündü havaladaydım :) hergün indirimdeki ürünlere bakıyorum :)
    böyle 2-3 milyar hepsi buradaya koymaz karddeş şimdiki aklım olsa 100 tane alırdım diyemiyorum çünkü o zaman dert edip yollamazlardı

Ciddi misin

• quote:

geççtiğimiz kasım ayında hepsi burada 10 dakikalığın htc one 1 tl olmuştu hemen kaptım bi gümüş bi kırmızı kırmızıyı hala kullanıyorum diğerini 1,100 den sattım :) çok güzel bi gündü havaladaydım :) hergün indirimdeki ürünlere bakıyorum :)

Malum kişiden esinlenilmiş,insana hoş gelen,tatlı bir masal olsa gerek.Bu kadar da mübalağa olmaz arkadaş yahu. :)

• dersimo62 D kullanıcısına yanıt
    kanıt var mı

• quote:

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• dersimo62 D kullanıcısına yanıt
    Siparişin ekran fotosunuda görmek isteriz :)
  • sonuç ne oldu ,aldınız mı alamadınız mı yahu :)

gerçi alamayacağınız kesin ,çünkü n11 satıcı değil aracı ve n11 de ki hiçbir satıcı zararına ürün satmaz (hatta satıcı işine gelmezse bir şey uydurup iptal ediyor ve kimse bir şey yapamıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

sonuç ne oldu ,aldınız mı alamadınız mı yahu :)

gerçi alamayacağınız kesin ,çünkü n11 satıcı değil aracı ve n11 de ki hiçbir satıcı zararına ürün satmaz (hatta satıcı işine gelmezse bir şey uydurup iptal ediyor ve kimse bir şey yapamıyor)

son durum nedir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetix82

quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Memleketin çivisi çıkmış diyorsunuz. Peki bu çivinin çıkmasında payınız var mı yok mu diye hiç düşünüyor musunuz?

Yargılayıp, yapıştırmak kolay. "Memleketin çivisi çıkmış"

Peki neden çıkmış olabilir? Yapılan kurnazlığı mahkemeye, thh ye taşımaktan çıkmış olabilir mi?

Beşer, şaşar; sözünü unutmuş olmanızdan olabilir mi?

Ya da göz göre göre orta da bir haksızlık, hadi hakkı hukuku da geçtim etik olmayan bir durum varken buna karşı duracağınıza; aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığında olmanızdan olabilir mi?

Haksızlığa, hırsızlığa, üç kağıtçılığa ve bilimum yalana dolana karşı durmaktansa, göz yumup topu oraya buraya atmaya çalışmanızdan olabilir mi?

....

doğru söze ne denir...

16 yaşındayken akrabama ait bir markette çalışıyordum .kasap bölümünde dururken mahallede gariban bir adam 5 lt lik ayçiçek yağı sordu ben eminmisim gibi yanlış fiyat soyledim (atıyorum 20 yse 15 demiş olabilirim)patron hiç bozmadi adam yüklendi gtti yağı dönup dedi ki 5 tl haftaligindab keseceğim .o zaman yada şimdiye kadar bu olayı hatırladığımda hiç uzulmedim güzel bi ders aldığımı düşünüyorum şimdi gumrukcuyum o kadar ihracat ithalat yapıyorum kimler halkın vergilerini hortumluyor kitabına uyduruyor gayet iyi görüyorum hayali ihracat lar kaçak silahlar beyana uygun olmayan mallar kısaca o korudugunuz sistem bozuk üretici satıcı dağıtıcı ihracatçı ithalatçı komisyoncu herkes yiyorsa sizde yiyin ve kendinizden önce. Karsadakini sorgulayin ...

herkes yiyorsa siz de yiyin ne demek yahu?
    bu açık açık herkes şerefsizse siz de şerefsizlik yapabilirsiniz demek.

çok şükür ailem boğazımdan haram lokma geçirmedi.büyüdüm,çalıştım boğazımdan haram lokma geçmedi.
    az olsun,zor olsun ama helal olsun.

siz de yazdığınız şeyi bir düşünün.
    turneva mı neyse onun mesajları okuyup gülüyordum,lakin sizin ki çok sinir bozucu.

• edit:konu uzamasın diye sildim mesajımı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritreader -- 3 Şubat 2014; 11:35:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.