Şimdi Ara

N11 Samsung Galaxy S3 Mini Distribütör Garantili 350 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
6
Favori
12.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta unutamayacağım bir fırsatı kaçırmıştım:
    Lisenin ilk yıllarında iyi bir fırsatı farketmenin ve gençliğin verdiği azimle Riva plajına giderdim her haftasonu üstelik 3 vesait değiştirerek. Daima yanımda pazar çantası içinde sualtı gözlüğü, şnorkel ve paletle giderdim sabahın 8 inde.
    Çünkü plajın biraz açığında su altında çalışır durumda kol saati, banknot para, takı ve süs eşyaları bulur ve her gidişimde daha çoğunu bulma heyecanı yaşardım.
    Yine bir sabah erken saatlerde ıssız plaja eşyalarımı Serip güneşin yükselmesini beklerken, plaj bomboş olduğu halde bir kaç metre yakınıma 2 yetişkin erkek ve bir çocuğun olduğu 3 kişi gelip kuruldular.
    Mayolarını çıkarıp sahilde bana doğru yürümeye başladıkların da içlerinden bir tanesi yere eğilip suda ıslanmış bir kağıt aldı ve arkadaşına şaşkınlıkla gösterip "1000 mark ! ! !" (1990 yılı) diye bağırmaya başladı. Arkadaşı da baktı ve o da haykırmaya başladı. Sonra alel acele eşyalarını toplayıp orayı terk ettiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen ay Real' de barkod hatası olduğunu anladığım halde şansımı denemek için 10 liralık pastayı kasadan 1 liraya geçirince hemen diğer hatalı barkodlu pastalardan 1 tane daha almak için geri döndüm. Ama bu sefer başka kasiyer hatayı farkedip, telefon açarak düzeltti ve 10 lira istedi. Ben de kalsın deyip bıraktım.

Yatacak yerin yok hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1.4) Fiyatı, satıcı firmanın yazım hatası dolayısıyla cazip olan ürünler için konu açılamaz:
    Bu ürünler için konu açılması kesinlikle yasaktır. Ayrıca böyle bir ürünü almış olabilecek üyelerin forumumuzda herhangi bir bölümde bu alışverişlerine yönelik bilgi alışverişinde bulunmaları da yasaktır.

Sıcak Fırsatlar'da bir üst konu açılsın, maddi imkanı olmadığı için çocuğuna ekmek götüremeyen ve bu nedenle yanlış fiyattan ekmek, makarna arayan üyelere 3-5 yardım edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

1.4) Fiyatı, satıcı firmanın yazım hatası dolayısıyla cazip olan ürünler için konu açılamaz:
    Bu ürünler için konu açılması kesinlikle yasaktır. Ayrıca böyle bir ürünü almış olabilecek üyelerin forumumuzda herhangi bir bölümde bu alışverişlerine yönelik bilgi alışverişinde bulunmaları da yasaktır.

Sıcak Fırsatlar'da bir üst konu açılsın, maddi imkanı olmadığı için çocuğuna ekmek götüremeyen ve bu nedenle yanlış fiyattan ekmek, makarna arayan üyelere 3-5 yardım edelim.

Günahımı vermem. Adam olsunlar gidip alın teri ile kazansınlar. Dilencilik ruhlarına işliyor sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys
    quote:

quote:

Günahımı vermem. Adam olsunlar gidip alın teri ile kazansınlar. Dilencilik ruhlarına işliyor sonra.

Mesaj teğet geçti herhalde....

Zaten bu telefondan 15 tane aldığınıza göre, sizin günahınızı bile kimsenin kabul edeceğini sanmam.

• Tuvneranın fantazi dünyasına dönmüş burası üstünüze rahat birşeyler giyin beyler

Anlat Tuvnera dinliyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesaj teğet geçti herhalde....

Zaten bu telefondan 15 tane aldığınıza göre, sizin günahınızı bile kimsenin kabul edeceğini sanmam.

Konuyu dönün bir okuyun bakalım ne olmuş ne bitmiş.

Okumak bu kadar mı zor? Çok değil 1-2 sayfa geride neler döndü bir bakın bakalım.

• Severek Takip Ediyorum
  • bir sıcak fırsatlar klasigi olan tuvnera nın trolluklerine hosgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 14 Ocak 2014; 23:30:17 >
  • quote:

Okumak bu kadar mı zor? Çok değil 1-2 sayfa geride neler döndü bir bakın bakalım.

Mesaj yazmadan önce konudaki mesajların (3 sayfanın) %80'ini okumuştum ama sizin söylediğinizin gerçek olmadığını söylediğiniz mesajı görmemişim. Ben daha dikkatli olabilirdim tabi, bu nedenle kusura bakmayın ama konuya her gelenin de tüm mesajları dikkatlice tek tek okuması pek mümkün değil takdir edersiniz ki.

Forumda haksız kazanç elde etme peşinde olanlar o kadar tiksindirdi ki, artık böyle yazan birini görünce dayanamayıp anında tepki veriyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 14 Ocak 2014; 23:29:39 >
  • quote:

quote:

Mesaj yazmadan önce konudaki mesajların (3 sayfanın) %80'ini okumuştum ama sizin söylediğinizin gerçek olmadığını söylediğiniz mesajı görmemişim. Ben daha dikkatli olabilirdim tabi, bu nedenle kusura bakmayın ama konuya her gelenin de tüm mesajları dikkatlice tek tek okuması pek mümkün değil takdir edersiniz ki.

Forumda haksız kazanç elde etme peşinde olanlar o kadar tiksindirdi ki, artık böyle yazan birini görünce dayanamayıp anında tepki veriyor insan.

Bir yanlışdan dönmenize sevindim. Normalde yazılanlara takılmam ama bu tip insanlarla değil aynı kefeye konmak adının bile anılması insanı üzüyor.

Ak ... kara ... belli olsun diye yaptığım birşeydi. Görüyorum ki amacına ulaştı. Sevinçliyim ne diyelim

• Vay anam vay neler donmus serhat ya

• Moskova' ya davet üzerine gittiğimde kızlar anlam veremediğim şekilde beni lüks bir restorana, lüks Volvo marka arabalarıyla götürüp hesap ödediler üstüne bir de ısrarla "Bu gece bizimsin, moskova' nın en klas discosunda sabaha kadar dans" diyorlardı. Tabii kızların İngilizcesi olmadığından benim için 6-7 sayfa belge hazırlamışlar. Rusça bir cümle ve karşısında İngilizcesi yazılmıştı, işaretle bana gösteriyorlardı. Ben de "O kadar param yok gelemem" dedim. Bana "Sen bizim misafirimizsin sen para ödeme" dediklerinde açıkçası organ mafyası diye düşündüm.
    Kızları bir şekilde atlatıp beni bekleyen Rus kız arkadaşımla görüştüm ve olanları anlattım. Bana boşuna endişe ettiğimi söyledi ama ben o kızlarla bir daha görüşmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Maddi hasarlı kaza yaptığında, trafik cezası yediğinde ve cebinden hiç olmadık yere para çıktığında nedenini sorgulamakta fayda var.

Polemiğe girmemeye çalıştım şimdiye kadar. Ama bu mesaj o kadar anlamsız ki. Ben bu konuda yapılanları doğru bulmuyorum hatadan nemalanmayı da doğru bulmuyorum. Ama bu şekilde alım yapan adamın başına dedikleriniz mi geliyor? 1 aydır kaç milyar yolsuzluk yapmışlar falan diye okuyoruz eğer gerçekten doğruysa onların araçlarının üzerine gökdelen yıkıldıktan sonra uçak düşmeli ardından da uçuruma yuvarlanmalı. Malum o kadar paraya o kadar karşılık.

Sözün kısası mesajınız gerçekten saçma geldi bana. Eden bulur düşüncesi sadece bir peri massalından ibaret gibi geliyor bana. Çünkü kanıt yok bir şey yok istatistik yok bla bla bla...

• ya hu burda yazılanları hayret ve dehşetle okuyorum. adam utanmadan yaptığı hırsızlığı överek ve övünerek anlatıyor. bu ne adamlıktır ne insanlıktır. yani karşıdaki insanın yanılgısını fırsat bilip leş kargaları gibi üşüşmek ve bunu bir maharet görmek insanlığın düşeceği en aşağı seviye olsa gerek. acaba bu şahıslar bi anlık dalgınlıklarıyla milyarları kaptırasalar ne hissederler. kendilerine yapılmasını istemediklerini nasıl olurda başkasına reva görürler... unutmayalımki haramın binası olmazmış. haramla bina dikenler inşallah o ördükleri binanın altında ezilir ve üzülürler. başkalarının hüzünleri üzerine huzur inşa etmeye çalışanlar ,inşallah o ahların altında boğulurlar... hadi yaptın bu dolandırıcılığı... kandırdın karşıdaki insanın dalgınlığını fırsat bilerek... be adam bari rezaletini burda afişe edip övünme. Allahtan korkmuyorsan kuldan utan. korkarım Allahtan korkamayandan kuldan utanmayandan

• Gerçekten anlamakta sıkıntı çekiyorum bu olayı , insan beşer,kuldur şaşar diye bir söz vardır hani , hata üzerine ortaya böyle bir fiyat çıktığı aşikar. Karşınızda vatan ,teknosa gibi kurumsal bir firmada yok abe kardeşim neyin peşindesin sen ? Sen 250 lira kar edicem peşindesin ama karşı taraf bertaraf olur.Neyse ya kime ne anlatıyorsam bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuusuuf -- 14 Ocak 2014; 23:45:51 >
  • cayı demledim mısırıda patlattım.

hadi bakalımm.
  • Fiyat hatası sıcak fırsatlara girmez, kul hakkına girer. O da bu dünyada çıkmasa öbür dünyada çıkar
  • Sıcak fırsatcı olmak başka birşey ,kul hakkına girmek başka birşey arkadaşlar.Elma armut kadar ayrı şeyler bunlar 3-5 kuruş için adamlıktan ayrılmamak lazım gelir.

Her kim kul hakkı yiyorsa evlerine ateş düşsün. :)
  • Yarildim gece gece sohbet odasına dönmüş burasi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.