Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık ayında ayakkabı alacaktım enpara ile onu bekliyordum, çek uçmuş.
  • n11 yoğun baskıdan çöktü mü ne ? dün girdiğim şifre ve adımı tanımıyor, mail adresimi bile "kayıtlı değil" olarak gösteriyor, aynı problemi yaşayan var mı ?
  • şikayet var a bende yazdım. yoruldum artık böyle işini iyi yapmayan kurum/insanlarla uğraşmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

vay arkadaş tam sipariş vermek için girdim hooopp kupon uçmuş keşke dün verseydim siparişlerimi şimdi elimde birtek 22 lik oley kuponu kaldı işe yarar

dostum bende sepette bekletiyordum annemlere deterjan falan alacaktım:)

aynen bende annem için detetjan ve zeytin yağı alacaktım gerçi deterjanlar pek uygun değil marketlerle aynı fiyat hemen hemen
  • 200'e 55 çekler "kupon geçmişi" bölümünde de yok.Sizde de öyle mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 29 Kasım 2013; 14:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne rezillik ya böyle rezillik mi olur.O kadarda reklam yapıyorsun.milyonları harcıyorsun insanların 3-4 bin çekine göz dikiyorsun yuh sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 29 Kasım 2013; 14:15:53 >
  • şikayetvar.com'a açtığım talep:

mail adresime 55 TL hediye kuponu tanımlandığına dair bildirim maili geldi. detaylı incelediğimde 04,12,13 tarihine kadar geçerli olduğunu gördüm. bunun haricinde şu kadar kişi için geçerlidir gibi bir ifade kesinlikle yoktu.

madem bu şekilde bi kupon var diyerek ileri tarihlerde almak istediğim ürünleri almaya karar verdim. gün içerisinde biraz araştırma yaptım. sepeti oluşturdum. akşam eve gittiğimde sipariş vermek için girdim. hediye kuponu silinmiş.

n11.com dan kupon talebinde bulunan ben değilim.
    hediye çeki verip daha sonra başta koyduğunuz kurallara uymayarak neden silindiğini öğrenmek ve memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. prestij kaybetmek sizin tercihinizse bize söz kalmıyor.
  • Bu adamlara da illallah dedirtmeniz yakındır... Ne kadar aç bir toplum oldu çıktı yahu
  • dun 33 tl kupon ile aldıgım ürünü satıcı reddetmiş. ve ürün hala satışta. en iyi fiyat logosunu kaldırıp satışa devam ediyor. n11 kazandıgımı söyledigi 397 tl kuponda yandı. ve sipariş reddedildigi halde kullandıgım 33 tl kuponda ortada yok ne gibi bi yaptırım yapabilirim?
  • elisa38 E kullanıcısına yanıt
    dediklerinize katılmakla beraber+benzin+internet+et gıda+ulaşım +tekstil fiyatlarının ne olduğu belli haliyle herkes kampanya kovalıyor bende dahil olmak üzere bizi bu hallere getiren utansın
  • şikayet var ve facebook şikayetimi yaptım sizde yapı arkadaşlar kimsenin yanına kar kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

türkiye'nin büyük şehirlerinde n11 arabaları dolaşıyor. bu n11 arabalarına rastlarsan, arabanın fotoğrafını çekip n11'e gönderiyosun, onlar da senin hesabına 11 tl'lik çek yüklüyo. geçen E5'te gidiyorum. bir de baktım ki n11 arabası orta şeritte seyrediyor. allaahh dedim çıkardım telefonu. açtım kamerayı. bi yandan arabayı kullanıyorum tabi. arka arkaya fotoğraf çekiyordum ki birden direksiyon hakimiyetini kaybettim ne olduğunu anlamadan yandaki araca çarpıp 11 takla attım. 11 metre sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durabildim. bilincim yerindeydi ancak gözlerimi hafif açabiliyordum. kazadan 11 dakika sonra ambulans geldi. 11 kilometre ötedeki hastaneye götürdü. hastanede 11 başarılı ameliyattan geçtim ve başıma 11 dikiş atıldı. 11 gündür hastanedeyim. şuan saat 11.11'i gösteriyor. ayrıca 11inci ilacımı aldım. çektiğim fotoğraflarda hala duruyor telefonumda. hem de baştan 11inci klasörümde. hastane masrafları da 11.111 tl tuttu. ama olsun fotoğrafı çektim. bu arada arka arkaya çektiğim fotoğrafları saydım 11 tane çekmişim. şimdi maili göndercem ve 11 tl mi kapıcam.

+ 11

takip

:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.n11.com/kampanyalar/surpriz-kuponlar?icid=200530_surpriz-kuponlar
    arkadaşlar zaten burada çeklerin geri alınacağı yazıyor.. herkeze yüklenecek fakat 3500 kişi kullandıktan sonra tüm çekler silinecek yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahroldum

http://www.n11.com/kampanyalar/surpriz-kuponlar?icid=200530_surpriz-kuponlar
    arkadaşlar zaten burada çeklerin geri alınacağı yazıyor.. herkeze yüklenecek fakat 3500 kişi kullandıktan sonra tüm çekler silinecek yazıyor

Anlamakta zorluk çekenler var. Maillerde gelen kupon kazandınız resimlerinde sınır yokken bir gün sonra değiştirdiler.
    Kampanya şartlarında 3500 sınırı yokken sonradan sınırlama getirdiler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

dediklerinize katılmakla beraber+benzin+internet+et gıda+ulaşım +tekstil fiyatlarının ne olduğu belli haliyle herkes kampanya kovalıyor bende dahil olmak üzere bizi bu hallere getiren utansın

doğru tespit. bravo.
    fiyatlar zaten geçirilmiş. herşeyi en kazığından alıp kullanıyoruz. açlık sınırının (insan gibi yaşamak için gerekli olan temel gereksinimler) 3000TL nin üzerinde olduğu bir ülkede maaşlar ortada.
    oradan buradan kampanyalarla yediğimiz kazığı azaltmaya çalışıyoruz.

durum böyleyken bu gibi sitelerin yaptığı umut tacirliğidir.

@ByLabTek

dediğiniz gibi bir durum yaşandıysa bundan sonra e ticarette benim gibi alışveriş yaptığınız sayfaların ekran görüntüsünü alın. arşivleyin ileride lazım olur.
    bir de onay verdiğiniz anda sözleşmeniz oluşur onu okuyun orada ilgili hükümler de yardımcı olur.

bir de son olarak HAKLARIMIZI İYİ BİLMELİYİZ.
    TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN 'u elimizin altında bi yerde bulundurmamız lazım.
    28.11.13 tarihli resmi gazetede yayınlandı. alın atın arşivinize. cep telefonunuza, tabletinize.

aklınıza soru takıldıkça açın karıştırın.

zaten millet olarak haklarımızın peşinde koşsak bu durumlara gelmeyiz.

elimizdeki akıllı telefonları karpuz kesmek, şeker patlatmak için değilde böyle işlerde de kullansak daha kaliteli ve bilinçli bir hayata kavuşuruz diye düşünüyorum.

• kahroldum K kullanıcısına yanıt
    Böyle bir link yoktu..
    Yeni eklemişler... Böyle ayak oyunları yapıldığı için, binlerce müşterinin tepkisini alıyorlar!
    Eğer 55 yerine 11 verirlerse, ünlü düşünür Cem Yılmaz' ın dediği gibi " YIKARLAR ORAYI "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58B080CCF -- 29 Kasım 2013; 14:47:14 >
  • Dün iyi ki de kullanmisim 33 tl lik kuponu.

• serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum...
    şikayet var ve facebook anasayfadan sesimizi haykıralım, birdaha böyle işlere kalkışmasınlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

vay arkadaş tam sipariş vermek için girdim hooopp kupon uçmuş keşke dün verseydim siparişlerimi şimdi elimde birtek 22 lik oley kuponu kaldı işe yarar

dostum bende sepette bekletiyordum annemlere deterjan falan alacaktım:)

aynen bende annem için detetjan ve zeytin yağı alacaktım gerçi deterjanlar pek uygun değil marketlerle aynı fiyat hemen hemen

Hocam en para olmasa almam

• BU KADARDA OLAMAZ!!!
    N11 facebook yorumları siliyor!!!!
    ŞİKAYET VAR da buluşalım arkadaşlar....
    Aynı Şartlarda, geri yükleme yapılana kadar.... ÇARŞI KARIŞIR

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.