Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Şikayet vara yazdım isteyen yazsın.

Hocam twitter hesabın varsa @n11com etiketi ile şikayetini tweet at. Seni takip edip DM ile hesap bilgilerini yollamanı istiyorlar. Tel ile arıyorlar hemen. Bekliyorum bakalım.
  • hiçbir şikayet yapmama rağmen çek yeniden yüklenmiş. kalan gün 1 yazıyor.
  • ravanel R kullanıcısına yanıt
    pm
  • Değerli Üyemiz,

Öncelikle kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz .Hesabınıza kayıtlı kuponlarınızı bugün 23:59’a kadar kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Uğurlu alışverişler,

n11.com Müşteri Hizmetleri

kupon hakkındaki soruma 1 saat kadar önce cevap bu şekilde geldi isterseniz kuponları yarına bırakmayın 1 gün yazıyor diye..
    cevaba göre bugun 23.59 da silebilirler.
    silmeyedebilirler n11 in ne yapacagı belli olmaz bu saatten sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsmr

Değerli Üyemiz,

Öncelikle kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz .Hesabınıza kayıtlı kuponlarınızı bugün 23:59’a kadar kullanabilirsiniz.

Uğurlu alışverişler,

kupon hakkındaki soruma 1 saat kadar önce cevap bu şekilde geldi isterseniz kuponları yarına bırakmayın 1 gün yazıyor diye..

yarına kalırsa işin güzel yanı diğer çekle birleşme ihtimali var ama.. napsak acaba
  • Acil 100/33 çek lazım avantajx karşılığı kullanabilirim.Benim çeki forumdan kayzer1 adlı arkadaşa verdim şimdi bana lazım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Acil 100/33 çek lazım avantajx karşılığı kullanabilirim.Benim çeki forumdan kayzer1 adlı arkadaşa verdim şimdi bana lazım oldu.

avantajix bitti şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: ozsmr

Değerli Üyemiz,

Uğurlu alışverişler,

yarına kalırsa işin güzel yanı diğer çekle birleşme ihtimali var ama.. napsak acaba

dün gece 12'den sonra kupon görünmesine rağmen , sepette kupon görünmüyordu. yani gece 12'den sonra kullanılabileceğini sanmıyorum.
    ben az önce bkm express'in 75/ 15 tl puan kampanyası ile birleştirerek bez siparişi verdim. zaten 2 paket bez alınca geriye 67 kalıyor, üstüne 8 liralık ücretsiz kargolu birşey daha alınıp 15 tl . de kart puanı kazanılabilir.

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    alayım o zaman ya gidecek güzelim çek yoksa, peki hocam seninkinde kalan gün 1 gün mü gözüküyordu. Bugün telefonda ben konuştum 1gün daha ek süre verin demiştim ondan öyle düşünüyorum.
  • quote:

alayım o zaman ya gidecek güzelim çek yoksa, peki hocam seninkinde kalan gün 1 gün mü gözüküyordu. Bugün telefonda ben konuştum 1gün daha ek süre verin demiştim ondan öyle düşünüyorum.

ben her yere şikayet yazdım. şikayetvar vs. galiba 1 gün yazıyordu çek için. ama dediğim gibi gece 12 olduğu anda bu sefer kalan gün 0 oluyor çeki kullandırmadı geçen sefer
  • Bugunun kuponunu yarina birakmayin alin lafi sozu bitsin sizde kurtulun n11 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım ama inş pişman olmayız birileri en iyi fiyattan gelen çekle birleştirince
  • Kismet artik :)
    Ne 100/33 kuponun yarina cikacagi ne de diger kuponlarla birlesecegi belli en guzeli olmus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 kadar karaktersiz bir firma görmedim. yazdığım şikayetler üzerine silinen 33 tl yi 2. kez telafi kuponu adında tanımladılar. ancak bu sefer de telefon vs. ürünlerden kullandırmıyorlar. anladığım kadarıyla sepetimdeki ürünü görerek kısıtladılar. işin garip tarafı ilk tanımladıklarında telefonda geçerliydi. ardan 20 dk sonra ödeme yapayım dedim baktım 33 tl yi telefon için kullanamıyorum. bu mantıkla giderse bu firmadan hiç birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tknn

n11 kadar karaktersiz bir firma görmedim. yazdığım şikayetler üzerine silinen 33 tl yi 2. kez telafi kuponu adında tanımladılar. ancak bu sefer de telefon vs. ürünlerden kullandırmıyorlar. anladığım kadarıyla sepetimdeki ürünü görerek kısıtladılar. işin garip tarafı ilk tanımladıklarında telefonda geçerliydi. ardan 20 dk sonra ödeme yapayım dedim baktım 33 tl yi telefon için kullanamıyorum. bu mantıkla giderse bu firmadan hiç birşey olmaz

şuan kullanabiliyor musun

• quote:

n11 kadar karaktersiz bir firma görmedim. yazdığım şikayetler üzerine silinen 33 tl yi 2. kez telafi kuponu adında tanımladılar. ancak bu sefer de telefon vs. ürünlerden kullandırmıyorlar. anladığım kadarıyla sepetimdeki ürünü görerek kısıtladılar. işin garip tarafı ilk tanımladıklarında telefonda geçerliydi. ardan 20 dk sonra ödeme yapayım dedim baktım 33 tl yi telefon için kullanamıyorum. bu mantıkla giderse bu firmadan hiç birşey olmaz

ustat eğer işine yaramayacaksa bana verebilimisin kuponu, avantajixini kullanabilirim. İşine yaramıyorsa tabi

• quote:

quote:

şuan kullanabiliyor musun

yok hocam bu sefer de hep silmişler. adamlar resmen dalga geçiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

quote:

ustat eğer işine yaramayacaksa bana verebilimisin kuponu, avantajixini kullanabilirim. İşine yaramıyorsa tabi

hocam olsa inan verirdim ama bu sefer bu çeki de silmişler.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.