Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bana gelen kampanya emaili şu. Burada 3500 kişi yazmıyor. Kocaman 1500 kişi yazıyor...

[simage]http://m1311.hizliresim.com/1h/x/v070p.png[/simage]
  • FKD kullanıcısına yanıt
    M6'da iyidir. M3'den farkı günlük ölçüm kaydetme hafızası daha fazla sanırım.

Ben M3W'yi aşağıdaki linkten aldım;

http://www.n11.com/omron-m3-w-koldan-tansiyon-olcum-cihazi-P12709232

Bu arada aynı fiyata M6'yı nereden buldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 1 Aralık 2013; 10:11:22 >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    microlife markasını tavsiye serim.
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/omron-m6-hem-7223-e-ust-koldan-olcen-tansiyon-aleti-P13663866 aşağı yukarı aynı yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother HL-1111 yazıcı indirimde 148tl idi 33tl kupon + 2tl şipşak indirim ile 113tl ye aldım ,

Teşekkürler N11 ;)
  • FKD kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o firmadan aynı cihazı alıp kutusu açık diye iade ettim.

Tavsiye etmiyorum. O nedenle ucuz yani
  • mail adreslerine gönderilen kodla yüklediğimiz 33 ve 55 kuponlar için son 40 dk. En azından bende öyle. Sizde nasıl.
  • beyler 33 luk kodu kullanmayacak varsa alabılırım..
  • 33 tl n.11 başına çarpsın.
    http://www.n11.com/42-P15924222
    23.5 kargo mu alınır yav.
  • 100'e 33'lük çek kuponlarım'da görünüyor... sepete örneğin 200 tl.lik ütü atıyorum ama bu çek 100 tl üstünde geçerli olduğu halde ve sepet kuponu olduğu halde görünmüyor.. kullanamıyorum. acaba bir yerde yanlışım mı var? kuponun son tarihi 4 aralık görünüyor ve halen aktif durumda ama sepette görünmüyor ayrıca şikayetim üzerine kuponu hesaba tanımlamışlar, bazı arkadaşlara kod gönderilmiş sanırım, ben de öyle olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 4 Aralık 2013; 0:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

100'e 33'lük çek kuponlarım'da görünüyor... sepete örneğin 200 tl.lik ütü atıyorum ama bu çek 100 tl üstünde geçerli olduğu halde ve sepet kuponu olduğu halde görünmüyor.. kullanamıyorum. acaba bir yerde yanlışım mı var? kuponun son tarihi 4 aralık görünüyor ve halen aktif durumda ama sepette görünmüyor ayrıca şikayetim üzerine kuponu hesaba tanımlamışlar, bazı arkadaşlara kod gönderilmiş sanırım, ben de öyle olmadı

aynen kullanamıyorum bunlara güven olmaz diye kullanayım dedim kullanılmıyor

• quote:

100'e 33'lük çek kuponlarım'da görünüyor... sepete örneğin 200 tl.lik ütü atıyorum ama bu çek 100 tl üstünde geçerli olduğu halde ve sepet kuponu olduğu halde görünmüyor.. kullanamıyorum. acaba bir yerde yanlışım mı var? kuponun son tarihi 4 aralık görünüyor ve halen aktif durumda ama sepette görünmüyor ayrıca şikayetim üzerine kuponu hesaba tanımlamışlar, bazı arkadaşlara kod gönderilmiş sanırım, ben de öyle olmadı

Benim hesapta kupolarımda gözükmüyor 4 aralık degil miydi skt si 33lüğün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

sildiler haysiyetsizler

• Aynen bugün son diye sepete gittim ödeme sayfasında kupon yok!
  • kuponları temizliyorlar gece gece ağzımı bozduruyorlar. Bkm express11 kuponlarını sildiler halbuki kalan süre daha vardı, şimdi bu 33leri sildiler. Hepsini şikayet vara yazıyorum inş. bin katı zarar ederler vermedikleri çekten.
  • evet şu anda silinmiş görünüyor, az önce kuponlarım'da görünüyordu. 4 aralık son kullanma tarihi, silinmemesi lazım, şerefsizlik bu şimdi aradım telefonla, kuponların kullanım tarihi 4 aralık tarihinde bitmiş , o yüzden 3 aralık 23.59'a kadar bu kuponları kullanmanız gerekirdi diyor mh. bende de dedim, kardeşim bugün 4 aralık değil mi? kupon son kullanma tarihi de 4 aralık yazıyor, öyleyse bu kuponu neden kullanamıyorum diyorum.. bize verilen bilgi bu şekilde diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 4 Aralık 2013; 1:41:10 >
  • quote:

quote:

Şahsen öyle düşünüyordum, yani geçerlilik tarihi diye belirtilen son kullanma tarihindeki günün de dahil olması gerekir diye beklettim sepette ürünleri nasıl olsa 4 Aralık son diye. İlk silinenleri geri almak için uğraştık. Beedua mı etti N11 n'olduysa?..

• Ben yazayım buradan aynı cevaplar gelecek bence destekten, iddaasına var mısınız?
  • quote:

Ben yazayım buradan aynı cevaplar gelecek bence destekten, iddaasına var mısınız?

Gerek yok yazmana! Bana geldi cevap; halâ sildikleri ilk kupnlara verdikleri cevabı veriyorlar. İlk 3500 kişi vs... Bunun üzerine tekrar mesaj attım bakalım. Şikayetvar'dan da tekrar yazdım.
  • ben adama diyorum, diğer çekler de mesela 30 kasım son kul. tarihi yazıyor.. 30 kasımda hesaba girip baktığımda çek halen aktif oluyor. bu çekte de 4 aralık yazdıysan bugün de geçerli olması lazım diyorum, bize verilen bilgi bu şekilde diyor.. şimdi şikayetvar'a gönderdim mesajı.. siz de tepki gösterin diyorum.. n11 üzerinden de yazacağım.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.