Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana mail gelmedi ama hesaba kod eklenmiş.
    benimkinde sayı kısıtlaması yok mu şimdi?
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı idi ama ben kullandım gitti.

Tansiyon aleti alacaktım. İndirimli oldu iyi de oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Bu kuponlarla encard harici kombinasyon yapılamıyor mu?

avantajx birde flash puan var n11 de dolaşırken yada bi ürünün üzerinde biraz bekle 2 tl puan çıkıyor.
  • kartal_.1987 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum
  • secilburgaz kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 30 Kasım 2013; 0:07:47 >
  • bunlar sıyırmış
    Ne alsam diye düşünmeye bile fırsat vermiyorlar
    her alış- başka birini körükleyecek
    1 ay süre versen ne olur yani..
  • arkadaşlar bu 200/55 ya da 100/33 tanımlanan kuponlar sınırlı mı yine yoksa yazdığı gibi 4 gün süresi mi var...
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Benim 55'lik kupon için 1000 kişiyle sinirli yazıyordu. Yani 1 aralika kadar suresi var görünüyordu ama o tarihe kadar ben kullanmasaydim da 1000 kişi 55'luk çek kullansaydı benim çeki silerlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bende de aynı idi ama ben kullandım gitti.

Tansiyon aleti alacaktım. İndirimli oldu iyi de oldu

hocam hangi aleti aldın bende alıcam ama hiçbir bilgiye sahipdegilim yanlış şeylere para vermeyelim sadece fiyatına bakarak

• usta0037 kullanıcısına yanıt
    Vakti zamanında araştırmıştım. En iyileri pazudan ölçüm yapanlar. Omron markası da iyi. O nedenle Omron M3W aldım.

• arkaadaşlar 33TL kuponunu yüklememiş ve kullanmayacak olan varsa kodunu pm atabilir mi?

Edit: gerek kalmadı tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 30 Kasım 2013; 14:09:04 >

• N11 55 TL KUPONU OLANLAR P.M ATSIN TOPLU ALIM DA YAPILACAKTIR ....
  • N11 55 TL KUPONU OLANLAR P.M ATSIN TOPLU ALIM DA YAPILACAKTIR ....
  • 55 tl çeki olan varsa gmd alıcam. avantajixini kullanabilirim. acil pm
  • 55 lik kuponu olan arkadaş varsa avantajixini kullanabilirim,çok makbule geçer..
  • 55 tl kupon lazım avatajix kalabilir 500 tl alı veriş yapcam
  • arkadaşlar 200tl ye 50 tl kupon varsa teklif sunabilir misiniz
  • Benim 55 TL'lik kuponum da silindi.

Telefonla müşteri temsilcisini aradım. İlk 6000 kişi içerisinden 1500'ü kuponu kullandıktan sonra kuponlar silindi dendi. Ancak kampanya koşullarında bunun belirtilmediğini söyledim. Ana sayfada yazıyordu dendi. Hayır yazmıyordu dedim. Kontrol ettim dedim. Kampanya koşullarını bana email atmalarını istedim. Atmadılar. Burada oluşan sıkıntı yerine 1 Aralık'a kadar geçerli olan yeni bir kampanya açıldığı söylendi..

bunun üzerine web'de soru cevap bölümüne aşağıdakileri yazdım. Olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyorum.

quote:

S
    4 Aralık'a kadar geçerlilik süresi olan 55'TL'lik kuponum hesabımdan silinmiştir. Bunun üzerine müşteri temsilciliğinizi arayarak durumu bildirdim. Bana 6000 kişi içerisinden ilk 1500 kişinin bu kuponu kullanabileceği belirtildi. Bunun kampanya koşullarında yazdığı belirtildi. Bana eposta ile gönderilen kampanya koşullarında böyle bir ifade yok. Kupon menüsünün olduğu sayfada veya N11'in herhangi bir yerinde bana bahsedilen koşulu da okumadım veya okumak üzere yönlendirilmedim. N11.com ana sayfasında, ekranın sol köşesinde bulunan kampanyalar bölümünde de bu kampanya ile ilgili herhangi bir yazı okumadım. Size mesajı yazdığım şu saat itibari ile, yani 29.11.2013 saat 19:40 itibari ile de 4 Aralık'ta süresi dolacak kuponlarla ilgili olarak herhangi bir yazı bulunmamakta. Bana gönderilen emaili aşağıdaki linkte görüntüleyebilirsiniz:http://m1311.hizliresim.com/1h/x/v070p.png Sizden talebim şudur. 1. Tarafıma belirtilen, 6000 kişiden ilk 1500 kişinin 55TL'lik indirimden faydalanabileceği koşulunu gösterir n11.com duyurusunu bana göndermeniz 2. Gönderemiyorsanız hesabıma tekrar kuponu yüklemeniz. 3. Ticaret ciddiyet gerektirir. Gerekli ciddiyeti göstermenizi rica ederim. 4. Müşteri temsilciniz konuyla ilgili olarak telafi kuponları dağıtıldığını belirtti. Bana verilen "telafi kuponu" adı altında herhangi bir kupon yok. Eğer yeni sunulan promosyonlar ile dağıtılan kuponlar, bir önceki kampanyanın telafisi ise bunu lütfen yeni kampanyalarınızda belirtiniz. Eski kampanyanız ile yeni kampanyanız arasında bir bağlantı kurunuz ki karşı tarafınız mağdur olduğunu hissetmesin. Müşteriyi yanlış yönlendirecek, yanıltacak ve kandıracak hareketlerden lütfen kaçınınız. Saygılarımla,

C

Değerli Üyemiz,

Öncelikle kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

n11.com tarafından dönemsel kampanyalar yapılabilmektedir.

Sürpriz Kuponlar kampanyası kampanya koşullarında belirtildiği gibi İlk 3500 kişinin kullanımından sonra kalan kuponlar hesabınızdan silinmiştir.

Yeni Sürpriz Kuponlar kampanyası devam edecek olup, e-mailleriniz takip ederek indirimli alışveriş fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

n11.com Müşteri Hizmetleri

quote:

S
    Bir önceki soruma cevabınız için teşekkür ederim. Cevabınızda şunu belirtmişsiniz. "Sürpriz Kuponlar kampanyası kampanya koşullarında belirtildiği gibi İlk 3500 kişinin kullanımından sonra kalan kuponlar hesabınızdan silinmiştir." Ancak ben bahsedilen koşulları okuyamadım, bulamadım ve görmedim. Bu 3500 koşulu ne bana gönderilen emailde yazmakta. Ne de n11.com internet sitesinin herhangi bir yerinde bulabildim. Bir önceki emailimdeki talebimde belirttiğim gibi, lütfen bana bu koşulların belirtildiği linki gönderiniz. Bu sizden net talebimdir. Bunun yanında bana n11.com tarafından gönderilen emailde ilk 3500 değil, "ilk 1500 kişi ile sınırlıdır" yazmakta. Kuponum silindikten sonra müşteri temsilcinizi aradığımda ise 6000 dağıtılan kupon arasında ilk kullanılan 1500 kupondan bahsedildi. Temsilci, bunun da kampanya koşullarında yazdığını söyledi. Sizden talebimi tekrar ve ısrarla rica ediyorum. LÜTFEN BANA İLGİLİ KAMPANYA KOŞULLARININ OLDUĞU LİNKİ GÖNDERİNİZ. Bu net isteğimdir. Dikkate alınız ve buna cevap veriniz. Bunu ilk emailimde istedim. Yanıt alamadım. Telefonla müşteri temsilcinizden istedim. Göndermedi. Kampanya koşullarının olduğu linki bana göndermekte neden imtina ettiğinize anlam veremiyorum. Haklı iseniz, bu sizin en büyük ispatınız. Tabi eğer gerçekten böyle bir koşul varsa. Eğer göndermezseniz böyle bir koşul olmadığını siz de kabul etmiş sayılmaktasınız. Hata yaptıysanız, hatanızı telafi edin. Sizden ikinci talebim ise yapılan işin ticaret olduğunu ve bunun ciddiyetinin farkına varmanız. Eğer gerekli ciddiyeti siz sağlayamazsanız, kimsenin sizi cezalandırmasına gerek kalmadan piyasa n11.com'u cezalandırır. Ben de bunu hızlandırmak için, elimden geleni ardıma koymayacağımı bilmenizi isterim. Tüketiciyi kandırmak, yanlış yönlendirmek, yanlış bilgilendirmek bir suçtur. Hatırlatmak isterim. Saygılarımla,

C

Değerli Üyemiz,

Öncelikle kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. n11.com tarafından dönemsel kampanyalar yapılabilmektedir.

Sürpriz Kuponlar kampanyası kampanya koşullarında belirtildiği gibi İlk 3500 kişinin kullanımından sonra kalan kuponlar hesabınızdan silinmiştir.

Yeni Sürpriz Kuponlar kampanyası devam edecek olup, e-mailleriniz takip ederek indirimli alışveriş fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

quote:

S
    Değerli n11.com temsilcisi, Lütfen kampanya koşullarınnın yayınlandığı linki bana gönderiniz. Saygılarımla,

C

Değerli Üyemiz,

İlgili kampanya detaylarınahttp://www.n11.com/kampanyalar/surpriz-kuponlar?icid=300500_surpriz-kuponlar adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

quote:

S
    Değerli n11.com temsilcisi, Lütfen 4 Aralığa kadar geçerli olan kampanyanın koşullarının linkini gönderiniz. 1 Aralığa kadar geçerli olan kampanyanızın koşullarını göndermenizi istemiyorum. Zira bu kampanya benim talep ettiğim 4 Aralığa kadar geçerli kuponların dağıtıldığı kampanyadan farklı. Saygılarımla,

C

Değerli Üyemiz,

İlgili kampanyada güncelleme yapılmıştır.

Belirtilen link ile ilgili kampanya sayfasına erişebilirsiniz.

Saygılarımızla,

quote:

S
    4 Aralığa kadar geçerli olan kampanyada güncelleme yapamazsınız. Zira bu kampanyada n11.com kampanya'da tek taraflı güncelleme yapamaz. Güncelleme hakkını saklı tutmamış. Bunun yanında müşteri temsilcisiyle telefonla görüşmemde, 4 Aralık'a kadar olan kampanyanın sona erdiği bilgisi tarafıma verildi. Hem de iki farklı müşteri temsilcisi tarafından. Ayrıyaten burada sizin verdiğiniz koşuladan farklı olarak dağıtılan 6000 kupondan ilk 1500 kişinin kuponu kullanabildiği tarafıma söylendi. Daha sonra kampanyanın sona erdiği bilgisi belirtildi. Yine iki farklı müşteri temsilcisi tarafından. Ancak burada siz bu rakamın 3500 olduğunu burada beyan ettiniz. Geçerlilik süresi 1 Aralık olan kampanya ise ilk 1000 kişi tarafından kullanılabilir olduğu belirtilmiş. Benim 4 Aralık kampanyasından kuponum vardı ve kuponum silindi. Yani bir müşteri temsilcinizin anlatımı ile 1500 kişi bu kupunu kullanmış, web temsilcisinin anlatımı ile de 3500 kişi kulllanmış. 1 Aralık'a kadar geçerli olan kampanya ise halen 1000 kişi limitini doldurmamış. Yani bu iki kampanya birbirinin güncellemesi olması madden imkansız. Lütfen 4 Aralık'a kadar geçerli olan kampanyanın koşullarının linkini bana gönderiniz. Eğer hata yaptı iseniz, bunu açıkça belirtin. Saygılarımla,

Daha buna yanıt gelmedi.

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    M6 nasıldır peki? m3w ile aynı fiyat
  • Bu adamlar saçmalamaya başlamış. Benim alındığım konu ise karşısındaki insanı salak yerine koymaları. Yaptıkları tüketiciyi yanlış yönlendirmektir, kandırmaktır. Eğer ki kampanya koşullarını bana göndermezlerse, tüketici mahkemesine şikayet edeceğim bunları.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.