Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha gayret. N11 artık tık hızı kampanyası düzenlemeyecekmiş. Çek falanda zor verirler bundan sonra. Düştük gene gittigidiyorun, sanalpazarın kucağına.
  • son anda kullanmışım bende
  • ahcal06 kullanıcısına yanıt
    niye küsmüş mü bize
  • Aynen benim 33 lük kuponda uçmuş. Tamda bu gün için alışveriş yapacaktım. Müşteri hizmetlerine yazdım. Cevap olarak Değerli Üyemiz,
    Talebiniz değerlendirilmek üzere ilgili bölümlere iletilmiştir. Gün içerisinde hesabınızı kontrol edebilirsiniz. demişler.
  • şikayetvar.com dan gelen cevap:
    cevapla soru arasında bi bağlantı kuramadım. bi de siz göz atın kurabiliyor musunuz bakalım.

mail adresime 55 TL hediye kuponu tanımlandığına dair bildirim maili geldi. detaylı incelediğimde 04,12,13 tarihine kadar geçerli olduğunu gördüm. bunun haricinde şu kadar kişi için geçerlidir gibi bir ifade kesinlikle yoktu.

madem bu şekilde bi kupon var diyerek ileri tarihlerde almak istediğim ürünleri almaya karar verdim. gün içerisinde biraz araştırma yaptım. sepeti oluşturdum. akşam eve gittiğimde sipariş vermek için girdim. hediye kuponu silinmiş.

n11.com dan kupon talebinde bulunan ben değilim.
    hediye çeki verip daha sonra başta koyduğunuz kurallara uymayarak neden silindiğini öğrenmek ve memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. prestij kaybetmek sizin tercihinizse bize söz kalmıyor.
    Şikayet ile ilgili Görüşmeler
    Değerli Üyemiz,

Öncelikle kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. n11.com tarafından dönemsel kampanyalar yapılabilmektedir. Kullanım alışkanlıklarınıza göre kampanyalarımız olduğunda gerekli bilgilendirme yapılmaktadır Kampanyalarımızı takip ederek indirimli alışveriş fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

n11.com Müşteri Hizmetleri

• Özellikle sana çok darılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcal06 -- 29 Kasım 2013; 16:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hiç tanımlamadılar Bende onun mücadelesini veriyordum
  • Facebook da yapılan bu hataya karşı sitemlerini düzgün bir şekilde yazan insanların yaptıkları yorumları siliyorlar. Bu kadar terbiyesizlik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Facebook da yapılan bu hataya karşı sitemlerini düzgün bir şekilde yazan insanların yaptıkları yorumları siliyorlar. Bu kadar terbiyesizlik olmaz.

Aynen ben de fark ettim.
  • Sikayetvarda copy paste cevaplar başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

benim mailimde bu 3500 kişi şartı yok

arkadaş ben onu bunu bilmem bana gelen mail buydu ve 3500 kişi falan yazmıyordu.

iyi ki ekran görüntüsünü kaydettik.
  • eski kuponların yükleneceğini hiç sanmam anca bunun yerine yeni bir kampanya çıkabilirler bence hiç çırpınmaya gerek yok, adam vermiyorum derse vermez.
    şikayetvar.com'un herhangi bir etkinliğimi var sanıyorsunuz hocam kendine faydası yok, daha bir süre önce mahkeme kararıyla kapandı açıldı vs.
    facebook sayfasıda bakıyorum ama kusura bakmayın aramızda bazı ergenler var lise kafasıyla girip adamlara ana avrat küfür etmişler, adam heralde siler yorumların tamamını oturup tek tek küfür var mı diye okuyacakları yok ya.

velhasıl durun bakalım bir kampanya yapıp bence alırlar insanların gazını.
  • mail adresime 55 TL hediye kuponu tanımlandığına dair bildirim maili geldi. detaylı incelediğimde 04,12,13 tarihine kadar geçerli olduğunu gördüm. bunun haricinde şu kadar kişi için geçerlidir gibi bir ifade kesinlikle yoktu.

madem bu şekilde bi kupon var diyerek ileri tarihlerde almak istediğim ürünleri almaya karar verdim. gün içerisinde biraz araştırma yaptım. sepeti oluşturdum. akşam eve gittiğimde sipariş vermek için girdim. hediye kuponu silinmiş.

n11.com dan kupon talebinde bulunan ben değilim.
    hediye çeki verip daha sonra başta koyduğunuz kurallara uymayarak neden silindiğini öğrenmek ve memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. prestij kaybetmek sizin tercihinizse bize söz kalmıyor.

Bende bunu facede tüm paylaşımların altına copy paste yaptım
  • yav hep ayni adamlar zaten cek alanlar zaten. iyi olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu bi şekilde üyeliğimizi iptal etsek n11 den belki akıllanırlar... VARMISINIZ ?
  • mcdmrt M kullanıcısına yanıt
    konuyla iligli adam akıllı cevaplarını bekliyorum. üyeliği iptal edeceğim zaten de. bence şu an sorunun kontrolünü gerçekleştiremediler.

telafi için ne yapacaklar onu bekliyorum
  • Takip ediyorum facebook sayfalarındaki, kuponların silindiğiyle ilgili mesajları ve farklı konulardaki eleştiri mesajlarını siliyorlar.
  • n11 den tablet aldım.. şarj etmiyor.. 1 hafta koşulsuz ürün iade hakkının var diyorlar.. Palavra.. ürünü ilgili şirkete geri gönderdim.. '' biz size kargoyu sağlam teslim ettik '' para iadesi yapmayız..diyorlar.. n11 den ulaşabileceğim hakkımı takip edecek bir birim yok !!! birde 1 hafta içinde ürünü begenmesseniz koşulsuz iade ve para iadesidiyorlar utanmadan..

kardeşim , ürününü al.. ........ hani müşteri memnuniyeti , hani koşulsuz para iadesi.. ürünü kargo ile göndermişler..saat 18 de alacağım.. büyük olasılıkla aynı arızalı ürünü gönderecekler diuye düşünüyorum.. n11 in kesinlikle sattığı ürünün arkasında durmayan dandik bir site olduğunu düşünmeye başladım...
  • Arkadaşlar sikayetvar.com'a yapılan kupon silimi ile ilgili herkes birbirinin şikayetine destekçi olsun. İlgili şikayetlere tıklayarak "detek ver"'i tıklayın.
  • Yüklendi arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.