Şimdi Ara

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
68
Favori
55.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tık Hızında Kupon Kampanyası n11.com’da!
    http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim

KAMPANYA KOŞULLARI

n11.com üyeleri, kampanya sayfasındaki butona basarak hesaplarına yükledikleri indirim kuponunu, 01 - 07 Nisan 2015 tarihleri arasında tek seferde yapacakları alışverişlerinde kullanabilir.
    22 TL değerindeki kupon 100 TL ve üstü, 33 TL değerindeki kupon 250 TL ve üstü, 55 TL değerindeki kupon 500 TL ve üstü, 111 TL değerindeki kupon 1500 TL ve üstü alışverişlerde kullanılabilecektir.
    Kampanya kapsamında bir kullanıcı hesabı ile sadece 1 kupon yüklemesi yapılabilir.
    Kuponlar tıklandığında anında n11.com hesabınıza yüklenir.
    Kazanılan kuponlar, 07 Nisan 2015 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
    Kuponlar, 35.000 adet ile sınırlıdır.
    Kampanya kapsamında yüklenilen kupon, n11.com’daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
    Yüklenilen kuponlar Anne & Bebek; Süpermarket; Kağıt ürünleri, Sim Kart ve Hat; Altın ve Gümüş; Vodafone & Avea TL Yükleme; Toptan Satış; Toplu Satış; Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde geçerli değildir.
    Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır.
    n11.com, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kuponlarla yapılan alışverişlerdeki iptal ve iade koşulları aşağıdaki gibidir:

Alıcı İptal/İade: Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.

Mağaza İptal: Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Henüz yükleme başlamadı sanırım.
  • Baslamadi mi daha
  • Daha tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Baslamadi mi daha
    Tuş nerede göremedim bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Baslamadi mi daha
    Kampanya kapsamında yüklenilen kupon, n11.com’daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez

uğraşmaya değer mi değmez mi kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D6177DB52

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

yerimizi alalım

Alıntıları Göster
    2000 üstü için 111 tl mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

yerimizi alalım

Alıntıları Göster
    beklemeye başlayaşım
    biriken alışverişler vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: papichulo

Tuş nerede göremedim bi türlü

Alıntıları Göster
    Henüz yükleme aktif değil. 1 Nisan sabaha karşı aktif olur sanırım.
  • hocam çok teşekkür ederim böyle bir indirim bekliyordum
    bkm 11 tl indirimle birleşmiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıkule

Henüz yükleme aktif değil. 1 Nisan sabaha karşı aktif olur sanırım.

Alıntıları Göster
    Bekleyelim bakalım, sepette bir lens var, kupon ile alabilirim.
  • Neden 1000'e 111 değil de 2000'e 111? Ya da neden 1000 üzerine başka bir kupon yok?
  • Beklemedeyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

hocam çok teşekkür ederim böyle bir indirim bekliyordum
    world kampanyası da var güzel kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

hocam çok teşekkür ederim böyle bir indirim bekliyordum
    kulaklık alacaktım bakalım belki fırsat olur.
  • 1180 TL tutarında bir fırın almayı düşünüyorum. Sepeti 2000 TL'ye tamamlayıp 111 TL kupon kullandıktan sonra eklediğim ürünü iptal etsem bu durum 111 TL world puan kazanmamı etkiler mi acaba? Bu konuda uzman olan arkadaşların fikirleri benim için önemli...
  • Haber veren arkadasa tesekkurler.
  • elegance_84 kullanıcısına yanıt
    etkiler 111 lirayi alisverus tutarina bolerler iptal ettiginiz urune olan indirimle birlikte geri odeme alirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

1180 TL tutarında bir fırın almayı düşünüyorum. Sepeti 2000 TL'ye tamamlayıp 111 TL kupon kullandıktan sonra eklediğim ürünü iptal etsem bu durum 111 TL world puan kazanmamı etkiler mi acaba? Bu konuda uzman olan arkadaşların fikirleri benim için önemli...

Etkilemiyor. Ama indirim de oranlaniyor. Yani 55TLlik ikupona gore 3-5 tl bi karin olur heralde. Ben olsam ugrasmaz 500uzeri 55likle direk bitirirdim alisverisi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.