Şimdi Ara

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
68
Favori
55.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek hesap kullanıyorum ona kupon yükledim.Akşam üyeliğimin iptal edildiğine dair mail geldi.Bu durumu yaşayan başka biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 in bu fırsatçıları engellemesinin en iyi yolu kuponları kademe kademe vermesidir. Örn. Sabah 3000 adet akşam 5000 gibi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Bu karti almak icin 20000 lik garantiyi 5000e cektim beni dusurdukleri duruma bak. Para var limit yok.

garanti sms ile 15 dakikada limiti arttırıyor

o eskidendi.
  • Arkadaşlar siparişi geçtim 1500 e tamamlamak için eklediğim ürünü hemen iptalmi etmeliyim yoksa satıcının onaylamasınımı beklemeliyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500/111 lazım. Alabilen var mı bu aralar ..?

Kullanmayacak olan varsa paylaşabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdogan44

Tek hesap kullanıyorum ona kupon yükledim.Akşam üyeliğimin iptal edildiğine dair mail geldi.Bu durumu yaşayan başka biri var mı?

Dürüst olsAn bi dert olmasan bir dert. Sistem buna bizi zorluyor hocam kaçlık hesap lazım yedekte varsa vereyim yalan yok her kupondan birer tane aldım fırsatçıların eline düşmemek için

• quote:

Orijinalden alıntı: glownshow

Arkadaşlar siparişi geçtim 1500 e tamamlamak için eklediğim ürünü hemen iptalmi etmeliyim yoksa satıcının onaylamasınımı beklemeliyim?

Hemen iptal edin onaylanmasın.
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Şu an onlara para kazandırmak istemiyorum.Teklifiniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAViRA

ya arkdaş 111 lira bitmiş ya

var şu an
  • Bu indirim ilan sayfasi neden internet sitesinde görülüyor da n11 uygulamasinda görülmüyor bilgisi olan var mi?

• hmm var gözüküyo ama almak istediğinde kalmamıştır diyomuş 1500/111 için
  • evet telefon tarayıcısından mobil uygulamadan gözükmüyo. sadece pc den girince gözüküyo.

o değil de yapılabilir kombolar neler ??

KIP mağazasında 200 e 20 otomatik indirim varmış.
    başka var mı bu tarz şeylerr beylerr
  • kaç para ulan 111/22 lik bi kpon
  • Hacilar var gozukuyor ancak tiklandiginda kullanim limiti asilmistir diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirri

kaç para ulan 111/22 lik bi kpon

Yanıyosun Fuat abiiii

• Daha önce yapılan World puan kampanyasından 111 puan alma hakkı kazanmistim. Şimdi yine aynı kartla 1000 tl üzeri alışveriş yaparsak yararlanabilir mıyız?

Kampanya Koşulları : 
    Kampanya kapsamında 09 - 22 Mart 2015 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri alışverişlere 111 TL Worldpuan hediye edilecektir. 
    Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum Worldpuan tutarı 111 TL’dir.
    Kazanılan Worldpuan'lar 6 Nisan 2015 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 17 Nisan 2015'tir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 18 Nisan 2015 tarihi itibari ile geri alınacaktır.

• 1500 e 111 çek var elimde. 100 e 22 ile değişmek isteyen mesaj atsın.
  • bu tık indirimler acaba bkm express ile birleşir mi? bilen varsa bi zahmet cevaplarsa seviniriz
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Kardeşim istediğin kupon bende yok ama eğer takas yapamazsan hayrına bana verir misin ? Gerçekten ihtiyacım var o kupona.Teşekkürler..
  • Arkadaşlar 100/22 ve 1500/111 kuponu olupta kullanmayacak varsa bana verebilir mi ? Haber bekliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanÖztürk1979 -- 1 Nisan 2015; 23:58:42 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.