Şimdi Ara

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
68
Favori
55.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kullanmayacak varsa 100/22 kupon verebilirmi bana.
  • Fiyat artıran firmalardan almam almadım almıyacağım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55'lik kupona ihtiyacı olan olursa kullandırabilirim.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    amin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Aynen dün 1500 tl idi Şimdi 1549 tl ye çekmiş. Bende satıcıya mesaj attım verdiği cevap..

http://www.n11.com/sony-xperia-z2-cep-telefonu-beyazsony-eurasia-garantili-d6503w-P49108577

Aynı durum bana da oldu dün. Fiyata birden ne olduysa 40tl ilave ettiler.

Yazdım satıcıya neden böyle bi artış yaptınız dedim? Fiyat politikası dedi. İsterseniz ana sayfadaki kuponu kullanarak daha uyguna alabilirsiniz tarzında cevapta verdi. Dedim sitenin verdiği kupona ortak olmak sizin ne haddinize? Biz size yardımcı olmak için o öneriyi getirdik dedi. Peki o zaman fiyat bundan sonra böyle mi olacak geri çekecekmisiniz dedim. Nisan ayı içerisinde tekrar fiyatlarda değişim olacak ama tarihi belli değil dedi. Dedim ben söyleyim o tarihi 8 nisan. Çeklerin bitiş tarihinden sonra geri eski fiyatına çekeceksiniz dedim. Peki dedi kaldı öyle.

Resmen fırsatçılık. O dükkandan alışveriş yaparmıyım artık?

Dükkanın adı: BarcelonaGame

ben de yapıştırdım cevabı biraz ağır oldu ama iyi oldu pişman değilim.

• http://www.n11.com/lg-4...gozluk-hediye-P25158515

yukarıdaki ürün 1289 tl fiyat etiketi var.

111 tl wp ile 1178 e

11 tl yeni üyelikle 1167 ye geliyor. teknosada 1499 fiyat etiketi var. sizce alınabilir mi?
  • sadece50 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısını alacağım bugün, farklı satıcıda biraz daha uygunu da var. Tık hızında kupon ile daha da uyguna geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 2 Nisan 2015; 10:20:31 >
  • Firsatcilik yapan dukkanlari ifşa etmeniz forumun faydasina olur. Mimleriz, bir daha da alisveris yapmayiz.

Biz burda cek gelecek diye bekliyoruz. Uyaniklar cekleri firsata donusturuyor

• boombip kullanıcısına yanıt
    Bu çekleri satmak üzere kapışan forumdaki uyanıklar için de bir önlem almak bir çözüm bulmak lazım aslında. Forumda kanayan bir yara bu. İhtiyacı olan bulamıyor, fırsatçılar 3-5 liraya satmanın hesabını yapıyor....
  • Merhaba,

100 TL üstü 22 TL indirimini kullanmayacak olan varsa rica etsem bana gönderebilir mi?
  • Merhaba, 111'lik kupona ihtiyacım var, elinde fazla olanla 55'lik kupon ile değişim de yapabilirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Aynen dün 1500 tl idi Şimdi 1549 tl ye çekmiş. Bende satıcıya mesaj attım verdiği cevap..

http://www.n11.com/sony-xperia-z2-cep-telefonu-beyazsony-eurasia-garantili-d6503w-P49108577

Aynı durum bana da oldu dün. Fiyata birden ne olduysa 40tl ilave ettiler.

Yazdım satıcıya neden böyle bi artış yaptınız dedim? Fiyat politikası dedi. İsterseniz ana sayfadaki kuponu kullanarak daha uyguna alabilirsiniz tarzında cevapta verdi. Dedim sitenin verdiği kupona ortak olmak sizin ne haddinize? Biz size yardımcı olmak için o öneriyi getirdik dedi. Peki o zaman fiyat bundan sonra böyle mi olacak geri çekecekmisiniz dedim. Nisan ayı içerisinde tekrar fiyatlarda değişim olacak ama tarihi belli değil dedi. Dedim ben söyleyim o tarihi 8 nisan. Çeklerin bitiş tarihinden sonra geri eski fiyatına çekeceksiniz dedim. Peki dedi kaldı öyle.

Resmen fırsatçılık. O dükkandan alışveriş yaparmıyım artık?

Dükkanın adı: BarcelonaGame

ben de yapıştırdım cevabı biraz ağır oldu ama iyi oldu pişman değilim.

Sende mi aynı firmadan bahsediyosun başka mı?

• Ulen bu n11 satıcıları da çok uyanık haa. Daha dün 193TL olan ürünü satıcı hemen 233 yapmış. Vay çakal vayy!

satıcının adını da yazalım da deşifre olsun bu tür çakal satıcılar.
    ilketicaret
    daha bu işlere yeni başlamış ama işin çakallığında. Bu çakallık ile pek de satış yapamaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 2 Nisan 2015; 11:46:01 >
  • Az önce SYD de aynı haltı yedi. Bu kadar karaktersiz olunmaz ya. 1399 dı ürünün fiyatı şimdi 1449 oldu.

Sizden ürün alıp size para kazandıranı kovalasınlar!

Hepsi fırsatçı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

http://www.n11.com/sony-xperia-z2-cep-telefonu-beyazsony-eurasia-garantili-d6503w-P49108577 buna yazdım başkasına da yazayım varsa istediğiniz

Aynı terbiyesizliği yapan 2 firma;

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-24-ay-eurasia-garantili-P18595134

http://www.n11.com/ps4-playstation-4-eurasia-garantili-fifa-15-2-kol-P20615858

Her iki dükkanda çek olayı gündeme gelince dünden bugüne fiyatlarına 50tl ilave ettiler!

Senin dükkana bende yapıştırdım bi mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 2 Nisan 2015; 11:47:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Firsatcilik yapan dukkanlari ifşa etmeniz forumun faydasina olur. Mimleriz, bir daha da alisveris yapmayiz.

bu satıcıların listesini yapıp sabit konu bölümüne sabitlemek gerek
  • onlara da aynısını yazdım belki birisinin yüzü kızarır yada alacak birisi vazgeçer. Bunların hiç birisini şuan alma niyetim olmamasına rağmen vatandaşlık görevimi yaptım
  • Kampanyayı biraz geç görmüşüm. 100 TL üstü kupon bitmiş galiba. Arkadaşlar, mouse alacaktım, elinde kupon olup, bir şey almayacaksa, bağışlayacak var mıdır¿
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Firsatcilik yapan dukkanlari ifşa etmeniz forumun faydasina olur. Mimleriz, bir daha da alisveris yapmayiz.

bu satıcıların listesini yapıp sabit konu bölümüne sabitlemek gerek

Bu harika bir fikir ne yaptıklarını herkes görmeli n11 in yaptıgı kampanyayı fırsata çeviriyolar kazançlı müşteri çıkacağına yine satıcılar çıkıyor bu olaya çok sinirleniyorum teşhir listesi ana konu olarak sabitlenmeli bunu n11 satıcıları sürekli yapıyor msj atıncada dolar kuru vs diyip iyice çamura batıyolar

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.