Şimdi Ara

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
68
Favori
55.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum bizimle dalga geçiyorlar resmen. Akılları başlarına gelir böylece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 indirim hesapları BEDAVA

250e 33tl İNDİRİM
    500e 55tl İNDİRİM
    1500e 111tl İNDİRİM

HESAP KOMPLE VERİLİR BİR SIKINTI DURUMUNDA UĞRAŞMAK ZORUNDA KALMAZSINIZ.
    hesabı alanlar referans olurlarsa memnun olurum.

şifre verilenler

1500- 111 = rock_starr , gokhandolmaci ,

500- 55 =

250- 33 =vonaleee
  • Yav n11 böyle kampanya yaptığı zamanlarda fiyatları sabitlese, hepimiz sevinsek. Ayıp yahu.
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Aynen, fiyat artıran fırsatçılar konu yapılmalı

• Ekran kartı alacaktım fiyatları uçurmuşlar bunlardan alacagıma 2.ele devam ederim. Bu fırsat düşkünlerinden bişey alınmaz
  • emin olun ki n11 de mağazası olan 10 kişiden 4 ü foruma takılıyor :) siz buraya şu ürün uygun yazarsanız adam da şak diye yükseltir
  • Bu konular konuşuldukçada öyle fiyat arttırmaya cesaret edemezler. Forumda bi antipati oluştumu kolay kolay değişmez.

Mesela bhz iletişimi tebrik etmek lazım, çek yüklenince bindirim yerine indirim yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 111 lira için boşuna n11 den alıp riskemi girecem ?
    Geçenlerde dedem n11 den sd kart aldı kartının şifresini fln herşeyi çalıp 10000 lira alışveriş yapmışlar ben nidaha alırmıyım ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Bu konular konuşuldukçada öyle fiyat arttırmaya cesaret edemezler. Forumda bi antipati oluştumu kolay kolay değişmez.

Mesela bhz iletişimi tebrik etmek lazım, çek yüklenince bindirim yerine indirim yaptı.

hocam guvenılır bır satıcı mı

note 4 alacak bır satıcı aryordum

910 h satıyor h modelı yanı 4g olmayan model ama guvenılır ıse alabılırım bu fırmadan
  • Ben açıcam valla bi konu. Herkes gelsin takılsın. Sıcak fırsatlara açıcam. Yöneticilerden biriylede irtibata geçicem. Silerlerse de silsinler. Ne kadar çok kişi görürse o kadar kardır.
  • Ben daha önce alışveriş yaptım sorun yaşamadım, garantisi delta servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 2 Nisan 2015; 13:18:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ AlperSevimli

Arkadaşa çok teşekkürler. Bir fare alacaktım, 22 TL indirimi olan hesabının şifrelerini vererek işlemi yapmamı sağladı. Güvenilir ve iyi niyetli bir kişi olduğundan dolayı tekrar teşekkürler.
  • Cılkı çıkmış

• rez değerlenir :D
  • arkadaşlarhttp://www.n11.com/samsung-a5-a500-samsung-turkiye-garantili-en-iyi-fiyat-bizde-P44779395 bu ürünü alacam ancak 100 Tl lik çeki kullanmam için 1500 tamamlamam lazım bu 130 tl lik ürünü aynı satıcıdan sipariş mi geçmem lazım yoksa başka satıcı olurmu birde 130 tl lik ürünü iptal ettiğimde 100 tl lik çek iptal olacakmı bir kısmımı iptal olacak bu sorunun cevabını bulamadım malesef cvp verirseniz seviniri.
  • Buyrun teşhir edelim böyle çakallık yapanları;

http://forum.donanimhaber.com/m_104384717/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

111 lira için boşuna n11 den alıp riskemi girecem ?
    Geçenlerde dedem n11 den sd kart aldı kartının şifresini fln herşeyi çalıp 10000 lira alışveriş yapmışlar ben nidaha alırmıyım ordan

N11 mi çalmış diyorsunuz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

111 lira için boşuna n11 den alıp riskemi girecem ?

Adı üstünde, Deden işte
    Kesin yanlış bir işlem yapmıştır, Yıllardır e-ticaret sitelerinden alışveriş yaparım, en güvensiz sitelerden de yaptım şifre girerek, şimdiye kadar böyle birşeye rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

http://www.n11.com/xperia-z2-cep-telefonu-beyaz-P24501925

Dün 1499 du 111tl çek ile 1389 a aldım.Bugün hemen arttırmışlar fiyatı(1599). İnş iptal etmezler yoksa gemileri yakıp paralele başvuracağım :)

O fiyata çok çılgın telefon lar varken neden z2 :) z4 yoldayken hemde

• cep telefonu ve pc sektörü yapıyor genelde kuponların ilk geldiği an almakta fayda var en azından %70 i daha henüz fiyat arttırmamış oluyor..
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.