Şimdi Ara

n11 yeni kuponlar tirt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
3.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonuç olarak, ne yapmak gerek ? Mağazanın siparişi onaylamak ve kargolamak gibi bir sorumluluğu yok mudur ?

Bu işin bir usulü yok mu ? Alıcı iptal edene kadar ömür boyu yeni sipariş olarak mı kalır

Son olarak, siparişi alıcının ya da mağazanın iptal etmesinde farklı bir durum oluyor mu ? (genel anlamda da)
  • yok hocam benim ko baska bişeydir.. ama ayni satici karekteri denemekte fayada var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben var demedim. adamın ceki yaninca ama mağaza suçlu oluyor..
    Sizde olmayan seyi sanıyorsunuz.. bir sey elimizde yoksa satistan kaldirin.. millet aliyor sonra bekle allah bekle..
    bunun aciklanacak tarafi yok.. millet aldigi seyin zamaninda elimde olmadini istiyor..
    Şikayetvar. com da millet yazmis hep magdur olmuslar.. adam tedarik edemeyimce mecburen iptal ediyor.. cek mek kombolar ucuyor.. adamin kursaginda kalıyor
    Magaza elince olmadi seyi ilandanini kaldirsa adamda gidip baskasindan alicak boyle bir sıkıntı hic yasanmicak..

"GG sitesindeki her seyin stok adeti yazmasi gibi n11 dede uygulanmasi gerekiryor. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 3 Ocak 2015; 17:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Yorumları iyi oldu :)

Sonuç olarak, ne yapmak gerek ? Mağazanın siparişi onaylamak ve kargolamak gibi bir sorumluluğu yok mudur ?

Bu işin bir usulü yok mu ? Alıcı iptal edene kadar ömür boyu yeni sipariş olarak mı kalır

Son olarak, siparişi alıcının ya da mağazanın iptal etmesinde farklı bir durum oluyor mu ? (genel anlamda da)

uzun sure durursa magaza iptal edebilir gondermek istemiyorsa bu durumda değişen bisey olmaz paraniz iade olur..

bizzat arayip sordum n11 e cek ne olur bundurumda diye.

birden fazla urun alinmissa hepsinin iadesi yapilirsa ve cekin kullanim suresi gecmediyse cek verilir..

ancak sipariştekilerin 1 i veya bir kaci iade olursa kismi iadeye giriyor ve cek iadesi oluşmuyor..

ben ders aldim.. gerci sonra siparisimi gondertmeyi basardim ama cek kombo felan gibi bisey yapilacaksa magazaya stok var mi diye sormak en iyisi ona göre kafaniz daha rahat olur..

ust mesaj dada yazdim..

GG da kullanılan ürünlerin stop sayisinin yazilmasi n11 de olmali bence.

• gerçekten alışverişim için güzel kupon bekliyordum, çok kötü oldu çöp gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

Yorumları iyi oldu :)

uzun sure durursa magaza iptal edebilir gondermek istemiyorsa bu durumda değişen bisey olmaz paraniz iade olur..

bizzat arayip sordum n11 e cek ne olur bundurumda diye.

birden fazla urun alinmissa hepsinin iadesi yapilirsa ve cekin kullanim suresi gecmediyse cek verilir..

ancak sipariştekilerin 1 i veya bir kaci iade olursa kismi iadeye giriyor ve cek iadesi oluşmuyor..

ben ders aldim.. gerci sonra siparisimi gondertmeyi basardim ama cek kombo felan gibi bisey yapilacaksa magazaya stok var mi diye sormak en iyisi ona göre kafaniz daha rahat olur..

ust mesaj dada yazdim..

GG da kullanılan ürünlerin stop sayisinin yazilmasi n11 de olmali bence.

Benim aldığım üründe stok adeti yazıyor..

Benim anlamadığım konu şu ki mağaza samurayspor gibi büyük bir firma, ürün bjk forması ve piyasa fiyatından satıştaydı. Dolayısıyla, mağazanın böyle yapması hiç anlaşılabilir değil.. Forumda bahsi geçmişti, n11 de mağaza siparişi iptal ederse itibar kaybı oluyormuş n11 nazarında.. Bu nedenle beklemedeyim hala. Belki yılsonu diye aksadı, satıcı ilgilenemedi..

İşbank 200/33tl ve 150/25tl haftasonu indirimi kombo yapmıştım..

Dediğiniz kısmi hesaplamasına göre bjk formayı iptal edersem , nasıl etkilenecek toplamda ?

http://i.imgur.com/E5jbsdy.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

quote:

Yeni kuponlar eklenmiş ama eskileri de duruyor.. Skt 31.12 diyor.. Niye silinmedi bunlar..? Bu arada, n11 deki haftasonu ve işbank komboladığım siparişte 1 ürün hala yeni sipariş görünüyor.. Tarihi 27.12.2014 satıcı uyduruk da değil. Koskoca samuraysport.. Kargo verme süresi azami 5 gün diyor.. Kombo yanmasın diye iptal etmiyorum ama kıllanmaya başladım.. Benzerini yaşayan oldu mu acaba ?

bende bisiler almistim.. h. sonuna özel 150/25 ve cekle adam elimde yok dedi iptal et dedi. etmedim msj da fircaladim baya.
    n11 aradim m.h de acayip 18 yasi doldurani aliyorlar herhalde anlatiyorum cevap veremiyor oyle yani diyor..
    iptal etmeyin haftaya gönderelim dediler.. dün kargolamislar bugün geldi..
    mağazalar yapıyor bunu, milletin cekini firsatini yemek için olmayan urunu satiyor sonra yok iptal edin diyor..
    sizde firca kayin iptal etmeyin illa eline gecicek ve gönderecek..

Bir mağaza olarak cevaplayayım.

N11'de kullandığınız kuponun çekin bonusun mağazayla en ufak ilgisi yok.

Mağaza ne fiyat girdiyse onu alır, bu çek kullanmış bu kullanmamış gibi ayrım yapmaz.
    Bu konu n11'i ilgilendirir mağazayı ilgilendirmez

2-3 mağaza kullandığınız tüm indirimleri görebiliyoruz diyordu

Evet kullandığınız indirimler gözüküyor ama bu mağazayı alakadar etmiyorki, mağaza puansızda satsa aynı parayı alıyor puanlıda satsa aynı parayı alıyor.
    İndirimli fiyattan felan fatura gelirse mağazayı uyarın sattığı fiyattan fatura etmesi gerekir.

• 111 tl kuponu olupda kullanmayacak olan bana verebilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni kuponlar eklenmiş ama eskileri de duruyor.. Skt 31.12 diyor.. Niye silinmedi bunlar..? Bu arada, n11 deki haftasonu ve işbank komboladığım siparişte 1 ürün hala yeni sipariş görünüyor.. Tarihi 27.12.2014 satıcı uyduruk da değil. Koskoca samuraysport.. Kargo verme süresi azami 5 gün diyor.. Kombo yanmasın diye iptal etmiyorum ama kıllanmaya başladım.. Benzerini yaşayan oldu mu acaba ?

bende bisiler almistim.. h. sonuna özel 150/25 ve cekle adam elimde yok dedi iptal et dedi. etmedim msj da fircaladim baya.
    n11 aradim m.h de acayip 18 yasi doldurani aliyorlar herhalde anlatiyorum cevap veremiyor oyle yani diyor..
    mağazalar yapıyor bunu, milletin cekini firsatini yemek için olmayan urunu satiyor sonra yok iptal edin diyor..

Mağaza ne fiyat girdiyse onu alır, bu çek kullanmış bu kullanmamış gibi ayrım yapmaz.

Evet kullandığınız indirimler gözüküyor ama bu mağazayı alakadar etmiyorki, mağaza puansızda satsa aynı parayı alıyor puanlıda satsa aynı parayı alıyor.
    İndirimli fiyattan felan fatura gelirse mağazayı uyarın sattığı fiyattan fatura etmesi gerekir.

işte bazı mağazaların buna rağmen kanına dokunuyor Müşterinin ucuza almasını o yüzden hep fiyatlar artıyor kampanyalarda

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Açıkcası hepsiburada nın sektör devi olduğundan emin değilim... Sıcak fırsatlara takılanlardan hiç kimseninde hepsiburadadan pahalı ürün aldıklarını zannetmiyorum...

Teknosa da Türkiyenin en büyük mağaza zinciri ama sıcak fırsatlardakiler kapısının önünden bile geçmiyorlardır...

Sonuç olarak eğer cirolar açıklanırsa n11 muhtemelen hepsiburada nın en az 5 katı ciro yapmıştır emin ol...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işte bazı mağazaların buna rağmen kanına dokunuyor Müşterinin ucuza almasını o yüzden hep fiyatlar artıyor kampanyalarda

+1 yada göndermiyor, geciktiriyor..

n11 indirm fiyatini karsilamasida yetmiyor..

• Tırtsa konu açma o zaman arkadaş. açsan da başlığı düzgün at. sana tırt olur başkasının işine yarar.
  • hocam ceki kullandigimizda zaten alırken sepette yuzdesel olarak hepsinden dusuyor..
    iptal ederseniz kac lira verdiyseniz onu o urunden geri iade alirsiniz..
    ama iptal edilen fiyati yuksekse o oranla dusecegi icin indiriminizde az olucaktir
    indirim diğer ürünlerden dusmustur zaten oyle kalır..

mağazaya hakaret edip sivmediyseniz msjda

msj olrak sorun indirimle aldim.. iptal edersem zarar edicem iptal etmeyip beklesem ne zaman gonderirsiniz diye.. felan kibarca sorun.
    bende ise yaşamıştı.. tabi ben once baya yazmistim..
    ama sonra o msj i silmisler cok ilginc magaza istedigi msj i silebilirse msjlarin anlami kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 3 Ocak 2015; 18:51:21 >

• quote:

hocam ceki kullandigimizda zaten alırken sepette yuzdesel olarak hepsinden dusuyor..
    iptal ederseniz kac lira verdiyseniz onu o urunden geri iade alirsiniz..
    ama iptal edilen fiyati yuksekse o oranla dusecegi icin indiriminizde az olucaktir
    indirim diğer ürünlerden dusmustur zaten oyle kalır..

mağazaya hakaret edip sivmediyseniz msjda

msj olrak sorun indirimle aldim.. iptal edersem zarar edicem iptal etmeyip beklesem ne zaman gonderirsiniz diye.. felan kibarca sorun.
    bende ise yaşamıştı.. tabi ben once baya yazmistim..
    ama sonra o msj i silmisler cok ilginc magaza istedigi msj i silebilirse msjlarin anlami kalmaz

Tarzım değildir o tür mesajlar yazmak zaten.. ' mesaj attım, onay bekleniyor, lütfen ilgilenin yazdım..

toplamda 58 tl lik kupon indiriminin büyük kısmı bu üründen düşmüş.. 129.90tl ürün fiyatı kuponla 96tl ya düşmüş.. Diğer iki üründe toplamda 10tl lik indirim yansımış. Özetle, iptal edersem 96 tl yi iade edecek N11 ve tabii kuponların %90 lık kısmı da boşa gitmiş olacak..

• bende sovmedim de biraz azarladim elinizde olmayani niye sanıyorsunuz diye..

ozelden yazdiysaniz cevap gec veriyorlar.. genel yazdiginiz zaman 1 engec 2 gun iiçinde cevap vermek zorundalar..
    genelden sormadiysaniz bide oyke deneyin.. siparisi iptal etmeyin gönderirler gecte olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Açıkcası hepsiburada nın sektör devi olduğundan emin değilim... Sıcak fırsatlara takılanlardan hiç kimseninde hepsiburadadan pahalı ürün aldıklarını zannetmiyorum...

Teknosa da Türkiyenin en büyük mağaza zinciri ama sıcak fırsatlardakiler kapısının önünden bile geçmiyorlardır...

Sonuç olarak eğer cirolar açıklanırsa n11 muhtemelen hepsiburada nın en az 5 katı ciro yapmıştır emin ol...

Hocam bilmiyorsanız açın okuyun bir şeyi diyorsak bol keseden atmadan, işkembeden sallamadan bir şey biliyormuş gibi ona buna laf koymaya çalışmadan, GEREKSİZ POLEMİK yaratmadan söylüyoruz bunu,

2010 senesi 154 milyon dolardır hepsiburadanın cirosu,
    2012 cirosu 300 milyon dolar,
    .... 2013'ün bilgilerini bulamadık
    2014 senesi 1 milyar TL hedef koymuşlar, bizzat soyadı doğan holding'in açıklamasıdır bakarsanız.

http://webrazzi.com/2014/01/03/n11-comun-9-aylik-cirosu-240-milyon-tl-infografik/

n11 için 2013'ün son 9 ayı. 240 milyon tl ki, bu ciroyu hepsiburada 2009, 2010 da yapıyor (9 ayı , 12aya ortalama üzerinden alırsanız.)

http://webrazzi.com/2013/02/20/hepsiburada-2012-cirosu-300-milyon-dolar/

Bende alışveriş olarak n11 kullanıyorum, n11'den yaptığım alışveriş toplam meblağı, hepsiburadanın yaklaşık 5-10 katı vardır, ama bu demek değildir ki, n11 , hb'ye 5 atar, 5 'e katlar.

emin ol...

Bu arada blokluyorum. Gereksiz polemik insanlarına ve çok bilmişlere zerre ihtiyacım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 3 Ocak 2015; 21:05:25 >

• Bizde ayni seyi farkli sekilde ifade ediyoruz...

Senin soyledigin adinda dogan olan hepdiburadanin yaklasik 15 yilda katettigi yolu hizla alip gecen bir n11 gercegi var...

Ben gene ayni seyi soyluyorum 2012 yilinda kurulmus olan n11 muhtemelen bugun Turkiye nin en buyuk online ticaret sitesidir...
  • faruxxx F kullanıcısına yanıt
    yok hocam birleşmiyor anında/ürün indirim denk gelirse birleşir,bende anında indirim bekliyorum-11/01/2015'te, anlık ind. + 700/111 ile avantaj sağlanabilir,arkadaş takıntı haline getirmiş veya canı sıkkındır,kusuruna bakma,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

yok hocam birleşmiyor anında/ürün indirim denk gelirse birleşir,bende anında indirim bekliyorum-11/01/2015'te, anlık ind. + 700/111 ile avantaj sağlanabilir,arkadaş takıntı haline getirmiş veya canı sıkkındır,kusuruna bakma,

eyvallah kardes bellı olmuyor kı bu n11 de neyın neyle bırlestıgı bır suru cek var tesekkurler cevabın ıcın ;)
  • yalnizkimse Y kullanıcısına yanıt
    111 TL lik kuponlar nereden gelmişti hocam, bir de bu ay banka kampanyası olmaz mı ki n11 de...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.