Şimdi Ara

n11 yeni kuponlar tirt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
3.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik 1500-1 tl indirim gibi kuponlar yuklenmis isine yarayan kullanir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuponlar çöp...
    Kart kampanyası da ne olcak bilen var mı acaba...
  • Ju3x kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerine de sordum bilgileri yok ne düşünüyorlarsa artık..

• 44TL Kupon Sepet Kuponu 44,00 TL (1.500,00 TL üzeri için) 03/01/2015 - 12/01/2015 9 n11.com Görüntüle
    22TL Kupon Sepet Kuponu 22,00 TL (700,00 TL üzeri için) 03/01/2015 - 12/01/2015 9 n11.com Görüntüle
    11TL Kupon Sepet Kuponu 11,00 TL (300,00 TL üzeri için) 03/01/2015 - 12/01/2015 9 n11.com Görüntüle
    33TL Kupon Sepet Kuponu 33,00 TL (1.000,00 TL üzeri için) 03/01/2015 - 12/01/2015 9 n11.com Görüntüle
    20TL Kupon Sepet Kuponu 20,00 TL (700,00 TL üzeri için) 03/01/2015 - 12/01/2015 9 n11.com Görüntüle
    5TL Kupon Sepet Kuponu 5,00 TL (100,00 TL üzeri için)
  • ilk 6 ay hepsi burada, son 3 ay n11

Bkz: Sektör devi hedefi erken tutturur. Son 3 ay diğerlerini manipule kampanyası yapar.

n11'de hedefi tutturmayınca üste para bile verir. (ilk sene tık hızında indirim kombosu)
  • Yeni kuponlar eklenmiş ama eskileri de duruyor.. Skt 31.12 diyor.. Niye silinmedi bunlar..? Bu arada, n11 deki haftasonu ve işbank komboladığım siparişte 1 ürün hala yeni sipariş görünüyor.. Tarihi 27.12.2014 satıcı uyduruk da değil. Koskoca samuraysport.. Kargo verme süresi azami 5 gün diyor.. Kombo yanmasın diye iptal etmiyorum ama kıllanmaya başladım.. Benzerini yaşayan oldu mu acaba ?

• Ben bi kere setustu ocagi 25 gun beklettim yeni sipariate kombo yanmasin diye sonradan telefonla aradim sende ara soyle

• bunlar 1000/222 ile falan birleşir mi? elinde olan varmı?
  • HAFTASONU mobilden 100/25 gelse geçen haftasonu olduğu gibi. çok işe yarayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

bunlar 1000/222 ile falan birleşir mi? elinde olan varmı?

HHHHHHHHHHHHHHHHALLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA öğrenemediniz

sepet kuponları sadece TEK Kullanılır ancak sepette anlık indirim olursa kullanırsın (hokus pokus) . İnan bu soru bu forumda 5000 KERE SORULDU , hala sormaya NEDEN devam ediyorsunuz .
  • link alabilir miyiz ana sayfada yok. tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

bunlar 1000/222 ile falan birleşir mi? elinde olan varmı?

HHHHHHHHHHHHHHHHALLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA öğrenemediniz

sepet kuponları sadece TEK Kullanılır ancak sepette anlık indirim olursa kullanırsın (hokus pokus) . İnan bu soru bu forumda 5000 KERE SORULDU , hala sormaya NEDEN devam ediyorsunuz .

niye bağırıyosun? olabilir bende 5001. soruyu sordum görsem bilsem neden sorayım artislik yapmaya gerek yok cevap vermezsin olur biter niye kendine görev edindin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Yeni kuponlar eklenmiş ama eskileri de duruyor.. Skt 31.12 diyor.. Niye silinmedi bunlar..? Bu arada, n11 deki haftasonu ve işbank komboladığım siparişte 1 ürün hala yeni sipariş görünüyor.. Tarihi 27.12.2014 satıcı uyduruk da değil. Koskoca samuraysport.. Kargo verme süresi azami 5 gün diyor.. Kombo yanmasın diye iptal etmiyorum ama kıllanmaya başladım.. Benzerini yaşayan oldu mu acaba ?

bende bisiler almistim.. h. sonuna özel 150/25 ve cekle adam elimde yok dedi iptal et dedi. etmedim msj da fircaladim baya.
    n11 aradim m.h de acayip 18 yasi doldurani aliyorlar herhalde anlatiyorum cevap veremiyor oyle yani diyor..
    iptal etmeyin haftaya gönderelim dediler.. dün kargolamislar bugün geldi..
    mağazalar yapıyor bunu, milletin cekini firsatini yemek için olmayan urunu satiyor sonra yok iptal edin diyor..
    sizde firca kayin iptal etmeyin illa eline gecicek ve gönderecek..

• İyi de mağaza zaten ya satıştan çekerek yada reddederek iptal ediyor.Yapacak bişey de yok. Bence siz sorunca bekleyemeyeceğinizi dülünerek o şekilde söylemişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

Yeni kuponlar eklenmiş ama eskileri de duruyor.. Skt 31.12 diyor.. Niye silinmedi bunlar..? Bu arada, n11 deki haftasonu ve işbank komboladığım siparişte 1 ürün hala yeni sipariş görünüyor.. Tarihi 27.12.2014 satıcı uyduruk da değil. Koskoca samuraysport.. Kargo verme süresi azami 5 gün diyor.. Kombo yanmasın diye iptal etmiyorum ama kıllanmaya başladım.. Benzerini yaşayan oldu mu acaba ?

bende bisiler almistim.. h. sonuna özel 150/25 ve cekle adam elimde yok dedi iptal et dedi. etmedim msj da fircaladim baya.
    n11 aradim m.h de acayip 18 yasi doldurani aliyorlar herhalde anlatiyorum cevap veremiyor oyle yani diyor..
    mağazalar yapıyor bunu, milletin cekini firsatini yemek için olmayan urunu satiyor sonra yok iptal edin diyor..

Bir mağaza olarak cevaplayayım.

N11'de kullandığınız kuponun çekin bonusun mağazayla en ufak ilgisi yok.

Mağaza ne fiyat girdiyse onu alır, bu çek kullanmış bu kullanmamış gibi ayrım yapmaz.
    Bu konu n11'i ilgilendirir mağazayı ilgilendirmez

• quote:

quote:

Ocz ssd mi aldin sen de ?

• 300T lik alışveriş yaparsam kupon kombolarımın toplamı 27TL tutuyor. çok da faydalı değil.

dün modagram dan 100tl lik ürün aldım tek başına pepsi kodu 30tl indirim yaptı
  • n11 de pepsi kodu hala geçiyor mu
  • 222 kuponlar nerden geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

quote:

Bir mağaza olarak cevaplayayım.

N11'de kullandığınız kuponun çekin bonusun mağazayla en ufak ilgisi yok.

Mağaza ne fiyat girdiyse onu alır, bu çek kullanmış bu kullanmamış gibi ayrım yapmaz.
    Bu konu n11'i ilgilendirir mağazayı ilgilendirmez

2-3 mağaza kullandığınız tüm indirimleri görebiliyoruz diyordu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.