Şimdi Ara

n11 yeni kuponlar tirt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
3.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yıldızlı alışverişti sanırım kampanyanın adı,son kullanım tarihi 13.01.2015
    edit: belli olmaz ayın ortalarında gelebilir banka kampanyası,umarım maximum olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizkimse -- 4 Ocak 2015; 3:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Bizde ayni seyi farkli sekilde ifade ediyoruz...

Senin soyledigin adinda dogan olan hepdiburadanin yaklasik 15 yilda katettigi yolu hizla alip gecen bir n11 gercegi var...

Ben gene ayni seyi soyluyorum 2012 yilinda kurulmus olan n11 muhtemelen bugun Turkiye nin en buyuk online ticaret sitesidir...

N11'e güvenip alışveriş yapmam. Telefon aldım 1 gün sonra iade etmek istedim, wifi bağladığım için almadılar. Alırken güzel de sonrası yok.. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle uzak durun. Sorun ciktigi anda magdursunuz. Tek muhatabiniz tuketici hakem heyeti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponlar gerçekten işe yaramazmış
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Nemesis söylemiş zaten, ama verin gitsin N11'i. (Doğuş Planet...) ve mağazayı direkt THH'ne. Üzerine de cayma hakkınızın kullanımını engelledikleri için her ikisini de Tük. Kor. Genel Müdürlüğü'ne ayrıca şikayet edin.

Telefonu aylarca kullanırsınız, (dediğiniz gibi cayma hakkınızı engelledilerse) THH kararı lehinize geleceği için de parasını geri alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 mağazaları arayıp sorun çıkarttırıyor sanırım.

9.90'a lastik takma aldım, 8.50'si N11 puan. Siparişten 2 dakika sonra mağaza aradı. N11 onları aramış, ama kendi beni niye aradığının farkında değil. "Sizi mali olarak etkileyen ne" dedim, "aaa, evet haklısınız, pardon" diyorlar.

• N11 in kart kampanyasi ne zaman gelir bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

N11 mağazaları arayıp sorun çıkarttırıyor sanırım.

9.90'a lastik takma aldım, 8.50'si N11 puan. Siparişten 2 dakika sonra mağaza aradı. N11 onları aramış, ama kendi beni niye aradığının farkında değil. "Sizi mali olarak etkileyen ne" dedim, "aaa, evet haklısınız, pardon" diyorlar.

N11'ün aradığını zannetmiyorum şöyle bir durum var.
    N11 ile mağazalar arasında kopukluk mevcut, tam olarak bilgilendirilmiyorlar.
    Orada puan kullanımı görüp mağaza eksik para yatacağı düşüncesine kapılmış olabilir.Eğer popüler bir mağaza değilse

Bu nedenle olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 4 Ocak 2015; 14:42:40 >
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Sağolun Hocam.
  • acaba yarın yeni bir kupon ya da banka kampanyası başlar mı? telefon alacağım ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

acaba yarın yeni bir kupon ya da banka kampanyası başlar mı? telefon alacağım ulan

banka kampanyası bekleyenlerdenim hocam ::))
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

N11 mağazaları arayıp sorun çıkarttırıyor sanırım.

Ben kolayoto dan lastik hizmeti satin aldim 2 kere kullandim herhangibir sıkıntı yasamadim.
    Tavsiye ederim.
  • Pepsi 11tl kupon indirimi devam ediyormu bilen var mi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: barkin_berk

Pepsi 11tl kupon indirimi devam ediyormu bilen var mi arkadaslar?

Kampanyada kupon tanımlamak için son gün 31 aralıktı. Tanımlanan kuponlar 30 gün geçerli oluyordu.
  • kimsenin banka kampanyasının ne zaman başlayacagı hakkında bilgisi yok galiba??

• yeni yılın ilk günlerinde güzel bir fırsat bekliyordum ama iş çıkmaz bencede bu indirimden. acil ihtiyaçları olan için hiç yoktan iyidir orası ayrı
  • denizkan38 kullanıcısına yanıt
    Madem tirt kuponlar ne diye SICAK FIRSATLAR bölümüne acarsiniz konuyu anlamış değilim.

• dileyene 6 Ocak 2015 son kullanım tarihli n11.com 222/1000 + 17 TL puanlı (238/1000) liralık hesabım alışverişten sonra geri almalı satılıktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.